Ram Schedel Tattoo Betekenis

Van alle dierenschedeltattoos is de ramschedel misschien wel de meest populaire. Het is niet alleen een geweldig uitziende tatoeage, het heeft ook veel betekenissen voor mensen. Velen zien de ram als het perfecte dier om macht te vertegenwoordigen vanwege zijn onverschrokkenheid. De schedel met dikke, krullende hoorns en lange, slanke visage is uniek onder de dierenschedeltattoos en roept een spookachtig beeld op. Deze specifieke schedel kan een weergave zijn van het occulte en vanwege de associaties met dood en opoffering, is het in verband gebracht met satanisme en hekserij. Talloze metalbands hebben de schedel aangenomen als onderdeel van hun groepsidentiteit en promoten een antisociale houding in plaats van een daadwerkelijke betrokkenheid bij satanisme. De ramslachtoffer op deze manier in een symbool van tegencultuur dat niet per se bedoeld is om begrepen te worden; het misverstand hoort erbij.

Ram Tattoo Betekenis

Duizenden jaren geleden werd de ram aanbeden om zijn kracht, vastberadenheid en leiderschap. De ramschedel is een symbool van het heidendom geweest en daarom is het geteld als een symbool dat specifiek onchristelijk is, wat leidt tot controverse rond het beeld. Het heeft echter helemaal niets met het christendom te maken en veel meer met gehoornde goden die te vinden zijn in wicca en andere neopaganistische religies. De Gehoornde God werd gezien als de mannelijke parallel aan de Drievoudige Godin en vertegenwoordigde de natuur en de schepping. Dit kan heel eenvoudig en vaag worden gesymboliseerd met een halve maan die horizontaal op een cirkel rust, waardoor het beeld open blijft voor interpretatie.

De ram is het dier dat het sterrenbeeld Ram vertegenwoordigt. Ram’ eigenschappen zijn vertrouwen, enthousiasme, optimisme en passie. Omdat het de eerste van de sterrenbeelden is, heeft het extra betekenis voor mensen omdat het vooraan in de rij staat. Dit zou natuurlijk nog een andere manier kunnen zijn voor de ram skull tattoo om macht te vertegenwoordigen. In de oorsprong van de moderne astrologie, een mix van Griekse en Babylonische folklore, wordt de gehoornde, gevleugelde ram vereerd om zijn gulden vlies dat fortuin brengt in leiderschap. Tattoo-ontwerpen die bedoeld zijn om deze mythe over te brengen, bevatten vaak sterrenbeelden van sterren en andere hemellichamen, waarbij de schedel van de ram wordt weergegeven als een symbool van veroveren.

De ram schedel tattoo kan een van de bovenstaande betekenissen bevatten, of vele anderen. Een of die betekenissen kunnen gevaar en/of mysterie zijn. De schedel met hoorns ontwerp is een unieke en mogelijk intimiderende vanwege de populaire associatie tussen de gehoornde ram en het occulte. Het is vaak ontworpen in het midden van een pentagram om ervoor te zorgen dat deze associatie duidelijk wordt gemaakt, met behulp van donkere tinten en diepe tinten karmozijnrood. Om de ramschedel te verzachten en te feminiseren en los te zien van occulte voorstellingen, worden bloemen, met name woestijnbloei of traditionele rozen in tattoo-stijl, aan het stuk toegevoegd. Kettingen, juwelen en kant kunnen ook worden opgenomen. Bloempatronen zijn soms ontworpen om in het bot geëtst te verschijnen om een interessant contrast te creëren tussen leven en dood in de natuur.

Rams’ hoorns bevatten zelf een hoop betekenis. Het is een van de weinige dieren die een natuurlijke “kroon” bovenop hun hoofd hebben, dus het is niet moeilijk te begrijpen waarom het beeld van een ram kracht schreeuwt naar sommige mensen. Degenen die op zoek zijn naar macht of zich al voelen als krachtige mensen, zien de ram skull tattoo misschien als het perfecte ontwerp voor hen. Letterlijke kronen en andere afbeeldingen van royalty’s zijn verwerkt in sommige ontwerpen om de regaliteit van het symbool te benadrukken.

Door de ram zelf te combineren met de schedel, kan deze tatoeage een onverschrokkenheid van de dood vertegenwoordigen. Het werkt eigenlijk perfect voor die betekenis, omdat de ram bekend staat als een van de meest onverschrokken dieren die er zijn en de schedel een doodssymbool is. De persoon die deze tatoeage om deze reden krijgt, kan anderen willen intimideren of hij of zij wil gewoon de boodschap sturen dat ze bereid zijn risico’s te nemen.

De ram schedel tattoo kan ook worden gebruikt als een demonisch symbool. Schedels met hoorns kunnen worden gezien als vertegenwoordigers van de duivel, dus het is logisch dat de ramschedel hetzelfde is gaan voorstellen. Aangezien dit de betekenis is die op mensen kan overkomen, is het belangrijk dat je je dat realiseert voordat je je vastlegt op de ram skull tattoo.

In sommige gevallen is de betekenis van de ramschedeltattoo helemaal niet erg diep. Het is een extreem cool ontwerp, dus sommige mensen krijgen het gewoon omdat het zich onderscheidt van de menigte tattoo-ontwerpen waar ze naar kijken. Dierentattoos zullen altijd populair zijn, maar de ram is anders dan de meeste andere vanwege zijn unieke hoorns. Bovendien zijn schedels van alle soorten altijd populaire tattoo-ontwerpen geweest, dus het combineren van die twee elementen is voor sommige mensen te verleidelijk om te laten liggen.

Ram Tattoo Variaties

De ram tattoo is er een die heel duidelijk is. Het is een symbool dat sterk is en opvalt, maar er zijn sommige verschillende manieren waarop mensen de ram op hun lichaam laten tatoeëren. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van enkele van de variaties van de ram tattoo die we hebben gezien en wat ze symboliseren.

Ram Schedel Tattoo

De ram schedel tattoo is een zeer populaire manier om de ram te laten tatoeëren. In veel oude samenlevingen is de ramschedel zeer symbolisch en wordt gezegd dat hij initiatief, actie, leiderschap en vastberadenheid symboliseert. Het is niet alleen erg symbolisch, het is gewoon een bad ass uitziende tatoeage.

Rammen Vechten Tattoo

Rammen vechten is voor veel mensen een teken van kracht. Het is een teken van dominantie terwijl de mannetjes vechten voor het recht om de kudde te runnen en met de vrouwtjes te paren. Deze tatoeage kan de functieafbeelding zijn van een backpiece of een mouw.

Tribal Ram

De ram heeft een geschiedenis in veel oude culturen en de tribale ram tattoo is er een die populair lijkt te zijn bij die van eilanderfgoed. Het ziet er geweldig uit en heeft veel betekenis voor degenen die de tribale ram tattoo krijgen.

Over Rams

Mannelijke dikhoornschapen zijn rammen en ze verblijven vaak in de bergen. Wat we van hen weten is dat ze de grote hoorns op hun hoofd hebben en dat ze gevechten beslechten door hoorns in elkaar te slaan. Velen verwarren rammen met berggeiten, maar ze zijn niet hetzelfde. Je kunt een run herkennen aan hun gespleten hoeven, lange vacht en hun grote, gebogen hoorns. De ram is het familielid van runderen, geiten, bizons, antilopen en buffels.

Rammen zijn ergens rond de 5 of 6 voet lang van staart tot hoofd en ze wegen overal van 265 pond tot 280 pond. De ram kan echter groter worden dan dat en in sommige gevallen zullen ze ongeveer 300 pond bereiken. Een interessant feit over rammen is dat hun hoorns meer wegen dan al hun botten samen. Hun hoorns kunnen zelf 30 pond wegen. De ooi, of de vrouwelijke ram, weegt over het algemeen ongeveer 40 pond minder dan hun mannelijke tegenhanger.

Rammen zijn inheems in het Rocky Mountain-gebied van Noord-Amerika. Dit varieert van Mexico, via de Verenigde Staten tot Canada. Hun hoeven maken hen uniek en in staat om te leven in de rotsachtige delen van de bergen. Hun hoeven zijn ruw aan de onderkant en gespleten zodat ze zich op kleine richels kunnen vastgrijpen. Naast het feit dat ze op alle delen van de berg kunnen balanceren, kunnen ze ook een berg oprennen met ongeveer 15 mph en kunnen ze meer dan 20 voet springen. Het enige dier ter wereld dat bergen beter kan beklimmen dan de ram is de berggeit.

Rammen hebben een goed gezichtsvermogen, wat belangrijk is voor het beoordelen van de afstand op hun sprongen. Naast het spotten van hun sprongen, kunnen ze andere dieren van mijlenver zien.

Voor dikhoornschapen leven de vrouwtjes in kwekerijkuddes met maximaal 100 leden en het omvat lammeren van last geslachten en de vrouwtjes. Groepen mannen reizen met maximaal 50 leden en nemen volgens specialisten soms deel aan homoseksuele activiteiten.

Het leuke is als je de rammen ziet vechten. Ze doen dit omdat ze proberen te bepalen wie het dominante mannetje in de groep rammen zal zijn. Je zult weten dat ze vechten als je deze rammen op hun achterpoten ziet opduiken en dan op volle snelheid in elkaar rennen met snelheden tot 40 mph soms. Wanneer een van de rammen wegloopt, heeft hij zich aan de ander onderworpen en zullen zij de leiding van de groep overnemen.

In termen van wat de rammen eten, zijn het strikt herbivoren. Je zult rammen vinden die meestal planten, gras en zaden eten. Hun dieet zal veranderen op basis van het seizoen. In de winter zullen rammen planten eten die “houtachtig” zijn, zoals konijnenborstel, wilg en salie en in de zomer zullen ze zegge en grassen eten. Naast de tijd van het jaar hangt het af van het soort dikhoorn om te bepalen wat ze eten. Een voorbeeld hiervan zijn de woestijn dikhoorns die cactus en woestijn hulst woestijn.

Om te helpen bij het eten van hun voedsel, heeft de ram een gespleten bovenlip. Wat dit doet, is de ram in staat stellen om de bladeren te plukken en te kiezen die ze willen eten. Een ander deel van hun anatomie dat is gemaakt om hen te helpen eten, zijn hun hoeven die gespleten zijn. Ze zijn niet alleen goed voor tractie en klimmen, maar ze worden ook gebruikt om de stekels uit cactussen te halen, zodat ze bij het sap binnenin kunnen komen en de cactus kunnen eten.

Een vreemd ding over hun spijsverteringsproces is het kauwen van hun eigen knuffel. Dit betekent dat ze hun voedsel dat ze hebben gegeten opnieuw oprispen en erop blijven kauwen.

Kroost

Wanneer rammen vechten voor het recht om het dominante mannetje in de kudde te zijn, is het voordeel om het recht te hebben om met de vrouwtjes te paren. Deze tijd komt in de herfst en het wordt de sleur genoemd. Totdat ze ongeveer 3 jaar oud zijn, zijn de mannetjes niet sterk genoeg om te paren.

De draagtijd is ongeveer 25 weken of 175 dagen. Ze baren één lammetje tegelijk en ze bevallen hoog op de richels. van de bergen om de jongen te beschermen tegen roofdieren. Wanneer de lammeren worden geboren, zijn ze meestal afhankelijk van hun moeder voor de eerste zes maanden van hun leven, ook al kunnen ze direct na de geboorte lopen. Het is een zwaar leven voor de lammeren, omdat gemiddeld ongeveer 30% niet volwassen wordt en soms kunnen de percentages oplopen tot 80% sterftecijfer.

De persoonlijkheid van de ram is precocial en gezellig. Ze zijn in wezen weerloos en daarom leven ze in roedels. Het is ter bescherming tegen alle roofdieren die er zijn. Ze houden ook een veilige zone met hun groepen in die zin dat ze een bepaalde afstand houden tussen hun groepen en andere dieren.

Ram Schedel Tattoo Betekenis 1
Ram Schedel Tattoo Betekenis 2
Ram Schedel Tattoo Betekenis 3
Ram Schedel Tattoo Betekenis 4
Ram Skull Tattoo Betekenis 5
Ram Schedel Tattoo Betekenis 6
Ram Schedel Tattoo Betekenis 7
Ram Schedel Tattoo Betekenis 8
Ram Schedel Tattoo Betekenis 9
Ram Schedel Tattoo Betekenis 10
Ram Schedel Tattoo Betekenis 11
Ram Schedel Tattoo Betekenis 12
Ram Schedel Tattoo Betekenis 13
Ram Schedel Tattoo Betekenis 14
Ram Schedel Tattoo Betekenis 15
Ram Schedel Tattoo Betekenis 16
Ram Schedel Tattoo Betekenis 17
Ram Schedel Tattoo Betekenis 18
Ram Schedel Tattoo Betekenis 19
Ram Schedel Tattoo Betekenis 20
Ram Schedel Tattoo Betekenis 21
Ram Schedel Tattoo Betekenis 22
Ram Schedel Tattoo Betekenis 23
Ram Schedel Tattoo Betekenis 24
Ram Schedel Tattoo Betekenis 25
Ram Schedel Tattoo Betekenis 26
Ram Schedel Tattoo Betekenis 27
Ram Schedel Tattoo Betekenis 28
Ram Schedel Tattoo Betekenis 29
Ram Schedel Tattoo Betekenis 30
Ram Schedel Tattoo Betekenis 31
Ram Schedel Tattoo Betekenis 32
Ram Schedel Tattoo Betekenis 33
Ram Schedel Tattoo Betekenis 34
Ram Schedel Tattoo Betekenis 35
Ram Schedel Tattoo Betekenis 36
Ram Schedel Tattoo Betekenis 37
Ram Schedel Tattoo Betekenis 38
Ram Schedel Tattoo Betekenis 39
Ram Schedel Tattoo Betekenis 40