Ram Tattoo Betekenis

Wanneer u probeert te bepalen welk soort tatoeage u wilt krijgen, zijn er tal van opties. Ik kon niet eens beginnen met het ingaan op de opties, omdat alles wat je op de planeet ziet of hoort, kan worden omgezet in een tatoeage die veel betekenis heeft voor de persoon die het draagt. In deze post gaan we het hebben over een specifiek dier dat vaak wordt nagemaakt in de vorm van inkt op de huid. Dit is de ram tattoo en de ram is om vele redenen een betekenisvol symbool.

De ram is een sterk symbool dat er altijd geweldig uitziet, maar het ziet er beter uit als het middelpunt van een deel van de tatoeages. Velen weten het misschien niet, maar een ram is gewoon een mannelijk schaap. Wanneer we denken aan de ram tattoo of het beeld van de ram die hun schedel in elkaar slaat, denken we vaak aan de mannelijke dikhoornschapen. Deze dieren zijn erg sterk en groot en hebben daarom veel symboliek met betrekking tot kracht en kracht, maar daar komen we binnenkort op terug.

In dit bericht zijn we van plan om te praten over de ram en waarom het zo’n populaire en cool uitziende optie is bij het krijgen van een tatoeage. Buiten de voor de hand liggende esthetiek van de ram-tatoeage, heeft het veel wenselijke kenmerken en symboliek die de meesten van ons trots zouden zijn om als onze eigen aan te nemen. We zullen ook enkele van de verschillende variaties van de ram-tatoeage bespreken en praten over hun betekenis. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je meer op de hoogte bent van het onderwerp ram.

Over de Ram

Ze staan ook bekend als mannelijke dikhoornschapen. Ze wonen in de bergen en beslechten hun geschillen vaak door hoofden in elkaar te rammen. De ram moet niet worden verward met de berggeit, omdat rammen te herkennen zijn aan hun lange vacht, lange gebogen hoorns en gespleten hoeven. Deze fascinerende dieren zijn verwant aan runderen, geiten, antilopen, buffels en bizons.

Meestal varieert de ram van vijf tot zes voet lang en weegt tussen 260 en 280 pond. De grotere rammen kunnen echter groeien tot meer dan 300 pond. Een leuk feitje over de ram is dat de Rocky Mountain-dikhoorn hoorns heeft die zo groot zijn dat ze meer kunnen wegen dan de rest van de botten in hun lichaam bij elkaar. De ooien, of vrouwelijke dikhoornschapen, wegen ongeveer 30 tot 40% minder dan de mannetjes.

Dikhoornschapen verblijven in de Noord-Amerikaanse Rocky Mountains. Dit varieert van Canada, via het westen van de VS, helemaal tot aan Mexico. Door hun gespleten hoeven met ruwe oppervlakken kunnen ze balanceren op rotsblokken. De ram kan hierdoor op een richel staan die slechts 2 centimeter breed is. Ze kunnen niet alleen op deze kleine richels staan, ze kunnen tot 20 voet springen om de zijkanten van deze bergen te beklimmen.

Tijdens de paartijd in wanneer je zult zien waar we allemaal de ram voor kennen; hun hoofden keer op keer in elkaar slaan totdat een van hen het opgeeft. Ze vechten ook om te bepalen wie de leider van het peloton zal zijn. Tijdens dit gevecht zal de ram terugladen in elkaar en soms tot 40 mph krijgen. Dit proces van dubben kan uren duren.

Ze kunnen dit zo vaak doen zonder gewond te raken, omdat ze flexibele hoorns hebben die bijna alle schokken van botsingen met elkaar absorberen. Ten tweede is er een mechanisme in de ram dat de bloedstroom van het hoofd terug naar het lichaam vertraagt. Wat dit doet, is een beschermingslaag creëren. Bovendien, omdat de meeste rammen op grote hoogte leven, neemt de vloeistof in het cerebrale veneuze systeem toe.

Ram Tattoo Betekenis

Nu we een beetje weten over de ram, laten we het hebben over wat de ram tattoo betekent door te praten over de symboliek van het dier zelf.

De ram is een prominente figuur in vele culturen en ze zijn al lang een symbool van initiatief, actie, leiderschap en vastberadenheid. Naast het symboliseren van die fijne eigenschappen, is de ram Ram-symbool dat een symbool is van heerschappij in het astrale rijk. Het is het eerste teken van de dierenriem en versterkt toevallig kwaliteiten van de ram zoals autoriteit en leiderschap.

Het Ram-symbool, als het eerste teken van de dierenriem, vertegenwoordigt ook viriliteit, vurige kracht, onstuimige vurigheid en vernieuwing. Dit specifieke teken neemt de terugkeer van de warmte van de zon aan als de marsequinox over ons komt. Bovenop de eigenschappen waar we het zojuist over hadden, staat de ram symbool voor drive, energie, kracht, krachtvreesloosheid en bescherming.

Als je terugkijkt in de oude mythologie, zijn er veel goden geassocieerd met de ram. Cernunnos was een Keltische god die werd afgebeeld als een ram. Sommige andere versies tonen hem vergezeld door een slang met een ramskop om kracht en vernieuwing te symboliseren.

De scheppergod van het oude Egypte, Amon-Ra, werd altijd afgebeeld als iemand met de kop van een ram.

Bovendien was Thor dicht bij de ram en zou hij rammen hebben die zijn wagen trokken.

Andere goden die associaties hadden met the ram waren Baäl en Ea uit het Midden-Oosten, Agni en Indra uit India, Apollo en Zeus uit Griekenland en de Romeinse god Hermes.

Ram Tattoo Variaties

Dit leidt ons naar enkele van de variaties van de ram tattoo. Veel van deze ram-tatoeages hebben een speciale betekenis voor de persoon met de tatoeage. Je beste gok om erachter te komen wat ze betekenen, is om ze te vragen, maar als je het hebt over variaties van de ram-tatoeage, hebben we er een paar gezien.

Ram Tattoo |

De Ram ram tattoo is er een die erg populair is. Met de dierenriem en sterrenbeelden achter zo’n populair onderwerp, kiezen velen ervoor om de ram-tatoeage in deze vorm te krijgen.

Ram Schedel Tattoo

De ram schedel is ook een zeer populaire keuze. Er gebeurt veel in de ramschedel en het vermogen van de ram om bij bewustzijn te blijven bij het rammen van schedels tot 40 mph zou je moeten vertellen dat het symbool er een is van kracht en uithoudingsvermogen.

Dit zijn echter slechts een paar voorbeelden van de ram schedel tattoo en er zijn er nog veel meer. Als je het idee hebt om de ram-tatoeage te krijgen, ga dan zitten met je tatoeëerder en laat ze je helpen bij het bedenken van een variatie die voor jou werkt.

Ram Tattoo Betekenis 1
Ram Tattoo Betekenis 2
Ram Tattoo Betekenis 3
Ram Tattoo Betekenis 4
Ram Tattoo Betekenis 5
Ram Tattoo Betekenis 6
Ram Tattoo Betekenis 7
Ram Tattoo Betekenis 8
Ram Tattoo Betekenis 9
Ram Tattoo Betekenis 10
Ram Tattoo Betekenis 11
Ram Tattoo Betekenis 12
Ram Tattoo Betekenis 13
Ram Tattoo Betekenis 14
Ram Tattoo Betekenis 15
Ram Tattoo Betekenis 16
Ram Tattoo Betekenis 17
Ram Tattoo Betekenis 18
Ram Tattoo Betekenis 19
Ram Tattoo Betekenis 20
Ram Tattoo Betekenis 21
Ram Tattoo Betekenis 22
Ram Tattoo Betekenis 23
Ram Tattoo Betekenis 24
Ram Tattoo Betekenis 25
Ram Tattoo Betekenis 26
Ram Tattoo Betekenis 27
Ram Tattoo Betekenis 28
Ram Tattoo Betekenis 29
Ram Tattoo Betekenis 30
Ram Tattoo Betekenis 31
Ram Tattoo Betekenis 32
Ram Tattoo Betekenis 33
Ram Tattoo Betekenis 34
Ram Tattoo Betekenis 35
Ram Tattoo Betekenis 36
Ram Tattoo Betekenis 37
Ram Tattoo Betekenis 38
Ram Tattoo Betekenis 39
Ram Tattoo Betekenis 40
Ram Tattoo Betekenis 41
Ram Tattoo Betekenis 42
Ram Tattoo Betekenis 43
Ram Tattoo Betekenis 44
Ram Tattoo Betekenis 45
Ram Tattoo Betekenis 46
Ram Tattoo Betekenis 47