Punisher Tattoo Betekenis

Als je op zoek bent naar een tatoeage die je onderscheidt van de rest en je een blik geeft van “rotzooi niet met me”, is de Punisher-tatoeage daar een van. Dit Marvel-personage staat bekend als een stoere SOB en voor degenen die een vergelijkbare mindset of fysieke bekwaamheid hebben, is deze tatoeage misschien wel degene die bij je past. Je vraagt je misschien af waarom iemand deze tatoeage zou krijgen. Je ziet misschien veel Amerikaanse soldaten met deze tatoeage of zelfs politieagenten.

Misschien ben je ook een fan van de stripserie. Dit is heel logisch, want de Punisher is een van de meest populaire Marvel-personages die er zijn en mensen houden ervan om te vertegenwoordigen waar ze van houden. The Punisher is een van die personages die gewoon stoerheid schreeuwen en als je er een wilt krijgen, zou het je helpen met dat beeld.

In deze post gaan we het hebben over de oorsprong van de Punisher en wat hem zo populair maakt. Daarnaast zullen we ingaan op de Punisher tattoo betekenis en wat het vertegenwoordigt voor degenen die ervoor kiezen om deze tatoeage te krijgen. We zullen ook een paar van de verschillende variaties van de Punisher-tatoeage bespreken die we hebben gezien en wat ze betekenen als er een andere symboliek is. Je moet aan het einde van dit bericht een Punisher-fan zijn en mogelijk zelfs overwegen om je eigen Punisher-tatoeage te laten zetten.

Over de Punisher

De Punisher werd geboren als Francis “Frank” Castle Sr. en was lid van het United States Marine Corps. Terwijl hij in Afghanistan diende, voegde Castle zich bij de Cerberus Squad, waar hij dingen zag die niemand ooit zou moeten zien. Castle begon zich zorgen te maken dat hij minder een eervolle man werd terwijl hij onder Agent Orange diende, dus verliet hij de groep om terug te keren naar zijn familie, alleen om ze allemaal te laten vermoorden door een vreselijke schietpartij.

Op dit moment werd Frank Castle de Punisher en was hij op een missie om wraak te nemen op iedereen die iets te maken had met de moord op zijn familie. Niet alleen was hij op zoek naar degenen die zijn familie vermoordden, hij was op zoek naar het opruimen van de misdaad in New York City als geheel. In de loop van zijn reis kwam hij Daredevil tegen. Hierna werd Castle gearresteerd en veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, ondanks de inspanningen van Murdock en Nelson. Met de hulp van Wilson Fisk werd Castle bevrijd en ontdekte dat Ray Schoonover verantwoordelijk was voor de dood van zijn familie.

Hierna probeerde Castle een rustig leven te leiden en onder de radar te blijven. Kort daarna werd Castle gecontacteerd door Micro, die hem wat informatie gaf waarin stond dat er meer mensen betrokken waren bij de dood van zijn familie en de mensen die betrokken waren bij de Cerberus-groep waar Castle bij betrokken was geweest terwijl hij in Afghanistan was. Terwijl Castle zijn tijd besteedde aan het achtervolgen van alle betrokkenen, kwam hij een vriend tegen genaamd Billy Russo. Russo werkte samen met William Rawlins en ze probeerden allebei Castle te vermoorden. Nadat hij dit had ontdekt, liet Castle zich vangen door Russo en Rawlins en doodde rawlins in een laatste gevecht en een misvormd gezicht van Russo. Hij werd uiteindelijk vrijgesproken van alle aanklachten en mocht proberen een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Punisher Tattoo Betekenis

De Punisher is een symbool van het doen van het juiste met alle middelen die nodig zijn. Enkele van de grootste fans van de Punisher zijn mensen in het leger en politieagenten en dit is om een paar redenen. Als je met soldaten praat, zullen ze je vertellen dat de Punisher de belichaming is van wat ze allemaal willen zijn en doen. No nonsense, geen franje, ga gewoon naar buiten en dood de slechteriken. Politieagenten zullen je iets soortgelijks vertellen, maar ze zijn niet in staat om gewoon naar buiten te gaan en slechteriken te doden. De Punisher vertegenwoordigt echter iets waarvan ze zouden willen dat ze dat konden zijn en dit is de belangrijkste reden waarom ze zo’n fan zijn van het Marvel-personage.

Punisher Tattoo Variaties

Er zijn een paar verschillende symbolen die de Punisher vertegenwoordigen en fans van de strips lijken ze allemaal te hebben. Hieronder staan een paar versies van de Punisher-tatoeage die we hebben gezien en wat ze vertegenwoordigen. Deze zijn hier om je een paar ideeën te geven, maar als je geen fan bent, zouden we graag zien wat je bedenkt.

Schedel Logo Tattoo

Het Punisher-logo is gemakkelijk de meest populaire Punisher-tatoeage die we hebben gezien. Als je een Punisher tattoo hebt gezien heb je waarschijnlijk het logo gezien dat de Punisher op zijn borst draagt. Het is de schedel die te zien is op de filmomslagen en de kleding van de Punisher. Dit is het allesomvattende symbool dat de burgerwachtheld vertegenwoordigt. Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een tatoeage die niet veel ruimte hoeft te bedekken, is het logo uw go to-optie.

De Punisher Karakter Tattoo

Als je helemaal los wilt gaan en een tatoeage wilt laten zetten die schreeuwt dat je een Punisher-fan bent, koop dan een Frank Castle-tatoeage. We hebben het over de hele zaak. Het full body karakter met de outfit, geweren en al. Niets zegt dat je een fan bent van de Punisher dan een full size karakter tattoo. Dit ziet er ook geweldig uit in elke stijl. Je kunt ervoor kiezen om realisme te gaan en de tatoeage net zo ontmoedigend te maken als de Punisher zelf of het een beetje leuker te maken en naar een nieuwe school te gaan. Wat je ook besluit, het zal een goede keuze zijn.

De Punisher-tatoeage is al lang een van de meest populaire Marvel-komische tatoeages en we begrijpen waarom. Als je een stripfan bent en de strips niet hebt gelezen of de Netflix-serie hebt bekeken, doe jezelf dan een plezier, want het is een van de beste Marvel-shows die er op dit moment zijn.

Neem de tijd om op zoek te gaan naar een tatoeëerder en als je een handje nodig hebt, laat het ons dan weten, want we kunnen aanbevelingen doen.

Punisher Tattoo Betekenis 1
Punisher Tattoo Betekenis 2
Punisher Tattoo Betekenis 3
Punisher Tattoo Betekenis 4
Punisher Tattoo Betekenis 5
Punisher Tattoo Betekenis 6
Punisher Tattoo Betekenis 7
Punisher Tattoo Betekenis 8
Punisher Tattoo Betekenis 9
Punisher Tattoo Betekenis 10
Punisher Tattoo Betekenis 11
Punisher Tattoo Betekenis 12
Punisher Tattoo Betekenis 13
Punisher Tattoo Betekenis 14
Punisher Tattoo Betekenis 15
Punisher Tattoo Betekenis 16
Punisher Tattoo Betekenis 17
Punisher Tattoo Betekenis 18
Punisher Tattoo Betekenis 19
Punisher Tattoo Betekenis 20
Punisher Tattoo Betekenis 21
Punisher Tattoo Betekenis 22
Punisher Tattoo Betekenis 23
Punisher Tattoo Betekenis 24
Punisher Tattoo Betekenis 25
Punisher Tattoo Betekenis 26
Punisher Tattoo Betekenis 27
Punisher Tattoo Betekenis 28
Punisher Tattoo Betekenis 29
Punisher Tattoo Betekenis 30
Punisher Tattoo Betekenis 31
Punisher Tattoo Betekenis 32
Punisher Tattoo Betekenis 33
Punisher Tattoo Betekenis 34
Punisher Tattoo Betekenis 35
Punisher Tattoo Betekenis 36
Punisher Tattoo Betekenis 37
Punisher Tattoo Betekenis 38
Punisher Tattoo Betekenis 39
Punisher Tattoo Betekenis 40
Punisher Tattoo Betekenis 41
Punisher Tattoo Betekenis 42
Punisher Tattoo Betekenis 43
Punisher Tattoo Betekenis 44