Raven Tattoo Betekenis

Vogels zijn geweldige keuzes als u op zoek bent naar een tatoeage die zowel visueel opvallend is als boordevol symboliek zit. Van adelaars tot kolibries, elk van deze prachtige wezens ziet er anders uit en vertegenwoordigt verschillende eigenschappen die velen van ons graag voor onszelf zouden willen aannemen. De vogeltattoo is extreem veelzijdig en kan worden opgenomen in andere tatoeages of staan als een solotattoo die een hele rug vult. Het is aan jou en in dit bericht hebben we het specifiek over de raaf.

Raven Tattoo Betekenis 5

De raventattoo is niet noodzakelijk de meest populaire van de vogelontwerpen die er zijn, maar het is zeker een van de coolst uitziende vogeltattoos die er zijn. Er zijn tal van raven tattoo betekenissen en nogal wat ontwerpkeuzes om uit te kiezen, wat betekent dat het vrij eenvoudig is om een unieke te bedenken die het beste vertegenwoordigt wie je bent.

In deze post gaan we het hebben over de raaf en praten over wat hen uniek maakt als vogel. We zullen ingaan op de betekenis van de raventattoo en wat het bekend is te symboliseren en wat het betekent voor degenen die deze tatoeage hebben. We zullen het ook hebben over een paar verschillende variaties van deze tatoeage, zodat je een beter idee hebt van hoe mensen het ravenbeeld gebruiken. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter idee hebt van wat de raventattoo symboliseert. Hieronder vindt u de meest populaire raven tattoo betekenissen en hun oorsprong.

Over de Raaf

De raaf is echt een opmerkelijk dier. Deze glanzende, zwarte vogels zijn acrobatische en uitstekende vliegers die daarboven zijn met haviken en valken als het gaat om hun vlieggedrag en vaardigheden. Je zult de meeste van deze vaardigheden zien tijdens het paarseizoen van de raaf. Gedurende deze tijd zal de raaf veel trucs in de lucht uitvoeren, zoals duiken, achtervolgen en rollen in de lucht tijdens hun paringsrituelen.

Raven Tattoo Betekenis 11

Raven stonden bekend als speels en gelikte grappenmakers door de indianen en ze werden geëerd als een van de meest intelligente vogels ter wereld.

Raven staan bekend als aaseters, maar de raaf is ook een zeer effectieve jager en het is bekend dat ze samenwerken om hun voedsel te krijgen. Van een team raven is bekend dat ze met elkaar samenwerken om een dier neer te halen dat te groot is voor een van hen om alleen te doen. Naast het samenwerken, weten ze ook hoe ze hun verstand moeten gebruiken om een gemakkelijke maaltijd te krijgen. De raaf staat bekend om het eten van nestvogels van andere vogels en hun eieren. Ze zullen ook granen, wormen, insecten en knaagdieren eten als het moet. Ze zullen ook op dode dieren scharrelen en in moeilijke tijden zullen ze menselijk afval eten. De raaf zal niet zonder gaan en zal een manier vinden om te overleven.

Wanneer het winterseizoen komt, zullen raven ’s nachts samen slapen en in groepen werken om voedsel te zoeken. Tijdens de andere seizoenen van het jaar zullen ze echter in koppels of kleine groepen werken om hun doelen te bereiken. Er wordt ook aangenomen dat een raaf paart voor het leven, wat uiterst zeldzaam is in het dierenrijk. Ze zullen zeer grote nesten maken gemaakt van stokken en andere dingen om een plek te creëren voor de vrouwtjes om hun eieren te leggen. Van de vrouwelijke raaf is bekend dat hij elk voorjaar tussen de drie en zeven eieren legt. In de ravenfamilie blijven de moeder en vader hangen en zorgen voor de jongen omdat ze enkele maanden nodig hebben voordat ze alleen op pad kunnen gaan.

De gewone raaf zal meestal een kwakend geluid maken wanneer ze vocaliseren, maar ze zijn ook in staat om een variatie aan geluiden te maken.

Raven zijn de grootste baarsvogels in Noord-Amerika. Lang geleden werden raven gedood omdat men dacht dat ze ongedierte waren dat huisdieren en wilde vogels doodde. In tijden als deze groeit de populatie raven langzaam en je kunt ze overal op het noordelijk halfrond vinden, van de Middellandse Zee tot het Noordpoolgebied tot stedelijke stadsgebieden.

Raven Tattoo Betekenis

De raaf wordt meestal gezien als een symbool van duisternis, mysterie en dood, maar het kan ook de goede eigenschappen in een persoon symboliseren. Hierdoor kunnen de raventattoos van de ene persoon iets heel anders betekenen dan die van iemand anders. Het betekent ook dat iemand een raventattoo kan krijgen om zowel de positieve als de negatieve betekenissen te vertegenwoordigen die het heeft.

In het oude Europa kwam met constante oorlog een overvloed aan dode lichamen, en met de lichamen kwamen aaseters die zich voedden met de rottende overblijfselen. Vanwege de overvloed aan raven in het gebied waren zij degenen die over het algemeen werden gezien terwijl ze zich tegoed deden aan de gevallen Europeanen. Dit beeld is wat de symboliek tussen de raaf en die van de dood heeft aangewakkerd. Iemand die op zoek is naar een zeer opvallende beeld van de dood kan de raaf kiezen, of ze kunnen een raaf met andere doodstatoeages bevatten.

De Keltische cultuur beeldde ook de raaf af die aan overblijfselen van gesneuvelde soldaten plukte en associeerde de vogel dus met dood en oorlog. Ze zagen de vogel echter ook als vertegenwoordiger van bescherming, profetie en magie. Dit zijn geen betekenissen die meestal samen worden gecombineerd, maar iemand die op zoek is naar een tattoo-ontwerp dat magie en dood combineert, zou het moeilijk hebben om een betere te vinden dan de raventattoo.

Veel oude culturen geloofden dat de raaf een magisch wezen was dat krachtige geheimen met zich meedroeg. In de mythologie geloofden ze echter dat de raaf niet in staat was om een geheim te bewaren en veel te vaak zijn mond liet lopen. Nogmaals, deze raven tattoo betekenissen lijken tegen elkaar te werken, wat betekent dat eigenaren de betekenis moeten hechten die het beste voor hen werkt. Iemand kan bijvoorbeeld besluiten om de raventattoo te gebruiken om het feit weer te geven dat ze een geheim kunnen bewaren.

Indianen geloofden dat de raaf licht op aarde bracht en een symbool van evenwicht was; als in een symbool van het goede en slechte in een persoon. Bij het gebruik van deze raven tattoo betekenis, zal de persoon die de tatoeage heeft laten zien dat ze door en door mens zijn, en dat mensen het geheel moeten accepteren in plaats van alleen het goede te accepteren. Op deze manier vertegenwoordigt de raaf de mensheid meer dan de meeste andere tattoo-ontwerpen.

De Griekse en Romeinse mythologie verbond de raaf met Apollo en Athena, waardoor het symbolisch was voor de attributen van de zon. Dit lijkt misschien geen erg diepe betekenis voor een raventattoo, maar de zon werd gezien als de primaire bron van wijsheid. Iemand die het gevoel heeft dat hij een diep begrip van het leven heeft, kan vinden dat de raventattoo die kwaliteit het beste vertegenwoordigt.

Volgens de Noorse legende vertegenwoordigt de raaf het denken, de wijsheid en de geest. Dit wordt getoond als de god Odin werd altijd vergezeld door twee raven; Hugin en Mugin. Hugin vertegenwoordigde de kracht van het denken en Mugin vertegenwoordigde de geest en intuïtie. Odins dochters, ook bekend als Valkyries, hadden het vermogen om in raven te veranderen. In zekere zin is de raaf een van de belangrijkste representaties van mythologie, daarom zullen veel mensen die van deze overlevering houden een raventattoo krijgen.

De raaf is een ongelooflijk intelligent wezen en kan worden getraind om te spreken. Ze spreken meestal een geluid uit dat klinkt als “cras, cras”. Cras vertaalt zich in het Latijn naar “morgen”. Dit verband doet velen geloven dat de raaf de toekomst kan voorspellen. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is deze raven tattoo-betekenis aantrekkelijk voor veel mensen. Ze kunnen het krijgen om te proberen meer controle over hun toekomst te hebben, of ze kunnen het zelfs krijgen om het te “vragen” om informatie over hun toekomst.

Over het algemeen kan een raventattoo een geweldig symbool zijn van wijsheid, kennis en bescherming voor de drager. In feite besluiten veel mensen om al die raven tattoo-betekenissen te gebruiken, evenals de donkere. Het is een tatoeage die één of meerdere dingen tegelijk kan vertegenwoordigen. Het komt allemaal neer op wat de eigenaren willen dat hun raven betekenen

Raven Tattoo Variaties

De raventattoo kan op vele manieren worden afgebeeld en kan worden gekoppeld aan andere afbeeldingen om de symboliek die u probeert uit te beelden te versterken of de betekenis volledig te veranderen. Hieronder staan een paar voorbeelden van raventattoos die we leuk vinden. We weten dat ze niet de enige zijn die er zijn, maar tussen deze en de onderstaande foto’s zou je een redelijk goed idee moeten krijgen van een aantal verschillende opties.

Raven en Schedel Tattoo

Buiten een raaf die zelf is getatoeëerd, is een schedel waarschijnlijk de volgende meest populaire manier om deze tatoeage te krijgen. De raaf wordt al lang geassocieerd met het idee van de dood, dus om de raaf met de schedel te koppelen is een manier om deze boodschap over te brengen. Buiten het symboliseren van de dood, ziet het er gewoon slecht uit, dus overweeg dit als je een tatoeage wilt laten zetten die de donkere delen van het leven symboliseert.

Raven en Rose Tattoo

Je zou de raaf kunnen zien getatoeëerd zitten op of bij een roos. Dit is een tatoeage die de dualiteit van het leven vertegenwoordigt. Leven en dood; liefde en haat. Deze twee symbolen lijken elkaar tegen te spreken, maar ze kunnen betekenen wat je wilt dat ze betekenen of verschillende delen vertegenwoordigen die we allemaal in onze ziel hebben.

Raven Veer Tattoo

De ravenveertattoo is een geweldige manier om de kenmerken en eigenschappen van de raaf weer te geven zonder een gigantische tatoeage te krijgen die moeilijker te verbergen zal zijn. Voor degenen die fan zijn van het hebben van een tatoeage die niet zo opvallend is, is de veer een geweldige manier om dit te doen. Bovendien is het gemakkelijker om andere afbeeldingen aan de tatoeage toe te voegen zonder grote porties ruimte op je lichaam in beslag te nemen.

Om de raven tattoo betekenis een beetje duidelijker te maken, zullen sommige mensen put extra focus op wat de raaf doet in de tatoeage. Een raaf die bijvoorbeeld met zijn klauwen naar buiten landt, kan een veel donkerdere betekenis hebben dan een raaf die in een boom zit. Als je erover nadenkt om een raventattoo te laten zetten, is het een goed idee om erachter te komen welke betekenissen je wilt gebruiken en hoe je die betekenissen het beste via de afbeelding kunt uitdrukken.

We raden je aan om de tijd te nemen in je zoektocht naar een tatoeëerder. Ga zitten met de kunstenaar en zorg ervoor dat ze de stijl van werk doen die je leuk vindt en dat je je op je gemak voelt bij hen. Als je problemen hebt met het vinden van een artiest waar je je goed bij voelt, neem dan contact met ons op via Tattoo SEO. Wij hebben jarenlange ervaring in het matchen van klanten met tatoeëerders. We willen ervoor zorgen dat uw visie uitkomt. Veel plezier met jagen!

Raven Tattoo Betekenis 2
Raven Tattoo Betekenis 3
Raven Tattoo Betekenis 6
Raven Tattoo Betekenis 10
Raven Tattoo Betekenis 14
Raven Tattoo Betekenis 15
Raven Tattoo Betekenis 18
Raven Tattoo Betekenis 20
Raven Tattoo Betekenis 21
Raven Tattoo Betekenis 22
Raven Tattoo Betekenis 25
Raven Tattoo Betekenis 27
Raven Tattoo Betekenis 30
Raven Tattoo Betekenis 31
Raven Tattoo Betekenis 33
Raven Tattoo Betekenis 34
Raven Tattoo Betekenis 35
Raven Tattoo Betekenis 36
Raven Tattoo Betekenis 37
Raven Tattoo Betekenis 43
Raven Tattoo Betekenis 44
Raven Tattoo Betekenis 47
Raven Tattoo Betekenis 48