Parallelle lijn Tattoo Betekenis

Parallelle lijnen zijn overal in ons dagelijks leven te zien. We zien ze in sculpturen, de wegen, treinsporen, zelfs zoiets eenvoudigs als de planken op een rek, parallelle lijnen maken deel uit van onze heilige geometrie. Parallelle lijnen zijn twee lijnen die een zekere mate van ruimte tussen hen hebben, beide lijnen aan de boven- en onderkant schieten in een rechte lijn, deze lijnen kruisen elkaar nooit. Deze lijnen lopen voor altijd naast elkaar en stoppen nooit de richting waarin ze gaan, tenzij ze worden verminderd door een punt in de lijnen. Deze lijnen kunnen in elke richting lopen, horizontaal, verticaal en diagonaal, nogmaals zolang de twee lijnen elkaar niet kruisen, worden ze beschouwd als parallelle lijnen. Dit parallelle lijnconcept als een tatoeage kan veel verschillende dingen betekenen. De persoon met de tatoeage, of die de tatoeage wil, heeft zeker een betekenis erachter. Aangezien dit geometrische lijnen zijn, kan men alleen maar uitgaan van de symboliek erachter. Hieronder staan enkele voorbeelden van hoe mensen deze lijnen hebben omgezet in creatieve en respectabele tatoeages.

Meestal worden deze parallelle lijntattoos gezien die zich rond de arm wikkelen, of welk deel van het lichaam u ook besluit om ze te plaatsen. Op de arm wordt een tatoeage die zich helemaal rond wikkelt, zoals deze, een armbandtattoo genoemd. Het parallelle lijnconcept is perfect voor een armbandtattoo. Aangezien lijnen nooit eindigen in de geometrie, eindigen parallelle lijnen ook niet. Door ze in een cirkel weer te geven, kan precies dat worden weergegeven, het oneindige, oneindige universum van de parallelle lijnen. Tatoeages zoals armbanden, vooral armbanden met parallelle lijn, zien er geweldig uit en hebben een bepaald niveau van klasse onder hen. Soms zijn de eenvoudigste tattoo-ontwerpen ook het meest betekenisvol.

Parallelle lijnontwerpen

De parallelle lijn tattoo is een concept dat velen net zijn begonnen te begrijpen. Niet veel mensen realiseren zich dat zo’n eenvoudig ontwerp een lange weg kan gaan. Er zijn veel verschillende manieren om deze lijnen weer te geven, of je nu een wrap around armband wilt, slechts twee lijnen die een gelijk teken maken, of je kunt zelfs een derde lijn op de armband plaatsen om de andere twee te begeleiden.

Twee vetgedrukte lijnen

Parallelle lijn Tattoo Betekenis 21

Een van de meest voorkomende wrap around tatoeages zijn de parallelle lijnen, vetgedrukt geplaatst op de onderarm. Deze twee lijnen kunnen dikke lijnen zijn, of dunner, afhankelijk van uw voorkeur. Bij het krijgen van deze tatoeage is het een goed idee om de grootte aan te passen, afhankelijk van hoe groot je armen zijn. Als je een slanke bouw hebt, moeten de lijnen niet te dik zijn, want dit neemt niet alleen ruimte in beslag op je arm, maar ziet er ook onevenredig uit. De onderarm is niet de enige plek waar je deze twee gewaagde lijnen kunt hebben; de bovenarm ziet er ook geweldig uit. Dit zijn ook geweldige manieren om een bepaald thema dat je als mouw hebt te beëindigen. De twee gedurfde parallelle lijnen kunnen die opening zelfs maken, dus je kunt de inkt daar stoppen of doorgaan. Het kleuren van deze tatoeages is een idee, maar ze vet en zwart houden ziet er altijd geweldig uit.

Door dik en dun

Net als het twee gedurfde lijnconcept, zal dit tattoo-ontwerp het effect geven dat de ene lijn groter is dan de andere. Door de bovenste of onderste lijn dikker te maken, laat het zien dat hoewel het parallelle lijnen zijn, ze niet precies hetzelfde zijn. Of je deze tatoeages wilt inkleuren met een gedurfde zwarte inkt of niet, is aan jou, je kunt ook ontwerpen binnen deze parallelle lijnen krijgen, misschien zelfs de opening tussen de twee lijnen opvullen voor een meer unieke touch.

Parallelle lijn Tattoo Betekenis 9

Symbolen zoals sterren en andere kosmische illustraties zouden een parallel universum tussen die twee parallelle lijnen kunnen betekenen. Deze tatoeage is te zien ergens in het midden van de bovenkant van je arm, misschien zit de dikkere lijn op het grootste deel van je arm en de dunne lijn aan de onderkant waar de arm dunner begint te worden bij de elleboog. Dit ontwerp ziet er ook geweldig uit op de kuit en het onderste deel van het been, onder de knie.

Armband Tattoo

Parallelle lijnen die als polsbandje om de pols worden geplaatst, geven het effect dat je altijd een armband draagt. Sommige mensen hebben het gevoel dat ze naakt zijn zonder iets om hun polsen gewikkeld. Altijd polsbandjes en armbanden dragen, als je een van deze mensen bent, is deze tatoeage perfect voor jou. Het ziet er niet alleen goed uit, het kan op meerdere manieren worden gevormd.

Zoals hierboven vermeld, kunt u deze lijnen draaien op de manier die u wilt, zolang ze parallel zijn! Eén dikke lijn, en één dunnere lijn is een voorbeeld. Je kunt zelfs één lijn laten vullen met vetgedrukte zwarte inkt en de andere transparant houden, waardoor de lijnen in staafachtige vormen veranderen. Wikkelend om de pols, zal deze tatoeage door iedereen worden gezien. De enkel is eenlso een andere optie als u niet wilt dat de tatoeage als merkbaar wordt gezien. Als dit ontwerp en deze plaatsing bij u past, is het een goed idee om te proberen het ontwerp op uw pols / enkel te repliceren en te zien hoe het eruit ziet voordat u het permanent klaar krijgt. Dit is ook een geweldige tatoeage als je gewoon iets kleins en eenvoudigs wilt.

Drie dunne lijnen Tattoo

Parallelle lijn Tattoo Betekenis 10

Drie lijnen, parallel aan elkaar, kunnen ook zorgen voor een interessant concept. Met dit ontwerp zou het kiezen van een plek voor plaatsing niet moeilijker moeten zijn dan de klassieke twee gevoerde tatoeage. Deze drie lijnen hoeven niet per se dun te zijn, maar de simplistische blik van drie lijnen die zich om de arm wikkelen, zegt genoeg.

Elke tatoeëerder die u kiest, moet deze ontwerpen zeker kunnen doen. Hoe eenvoudig het ook is, het is mogelijk om deze te verknallen. Een advies voordat je deze tatoeage krijgt, is om ervoor te zorgen dat de artiest de lijnen naar wens heeft opgesteld, zodat ze zo recht mogelijk zijn, zodat er geen ongemakkelijke golven of ongelijkmatig gappen zijn.

Parallelle lijn Tattoo Betekenis 1
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 2
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 3
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 4
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 5
Parallelle Lijn Tattoo Betekenis 6
Parallelle Lijn Tattoo Betekenis 7
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 8
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 11
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 12
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 13
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 14
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 15
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 16
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 17
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 18
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 19
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 20
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 22
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 23
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 24
Parallelle lijn Tattoo Betekenis 25