Olifant Tattoo Betekenis

Je kijkt misschien niet naar een olifant en ziet een dier met veel symboliek, maar het is eigenlijk een van ’s werelds beste geestdieren. Als je van het uiterlijk van de olifant houdt en op zoek was naar een dierentattoo met veel betekenis, dan is de kans groot dat je erg blij zult zijn met een olifantentattoo-ontwerp. Op deze pagina zullen we enkele van de meest populaire olifantentattoo-betekenissen bespreken en waarom ze voor u kunnen werken.

Olifanten zijn een ongelooflijk bekend dier waarvan de omtrek hun claim to fame is. Staande op meer dan 10 voet en met een gewicht van meer dan vier ton, zijn deze wezens kolossaal van gestalte. Hierdoor zorgen olifanten voor een aantal uitstekende grote tattoo-ontwerpen. Je kunt er een krijgen die een groot deel van je arm, je hele rug of zelfs je ribbenkast bedekt. In tegenstelling tot andere dierentattoos, wanneer mensen een grote olifantentattoo zien, is het gewoon logisch voor hen om te overwegen hoe enorm het dier eigenlijk is.

Vanwege hun mammoetgrootte wordt de olifant meestal gezien als een symbool van kracht en kracht. Dit is een tatoeage die betekent dat veel mensen op zoek zijn naar, maar velen houden niet eens rekening met de olifant in de vergelijking wanneer ze op zoek zijn naar een “power” -tatoeage omdat de betekenis niet noodzakelijkerwijs overkomt. Als je de olifant toch wilt krijgen voor zijn kracht of kracht betekenis, dan is het misschien een goed idee om andere ontwerpen te krijgen om het een beetje duidelijker te maken.

Ondanks hun grote gestalte en het vermogen om gemakkelijk een vijand te domineren, zijn olifanten zachte reuzen die een rustige houding hebben. Er zijn niet al te veel dierentatoeages die de vriendelijke reus in sommigen van ons vertegenwoordigen, dus de olifantentattoo is het perfecte ontwerp om voor te gaan als je die betekenis wilt gebruiken. Het mooie hiervan is dat je echt niet meer afbeeldingen hoeft toe te voegen om deze boodschap over te laten komen op externe waarnemers. Het is de perfecte dierentattoo om te krijgen als je groter van gestalte bent, maar meer bekend staat om je vriendelijke hart.

Olifanten kunnen ook de waarde van familie vertegenwoordigen, omdat ze zeer beschermend zijn voor hun jongen en voor de andere leden van hun kudde. Ze zullen zelfs hun leven geven om ervoor te zorgen dat hun familie het beschermt. Nogmaals, dit is het type tatoeage, wat betekent dat veel mensen willen wanneer ze naar de tattooshop gaan. Als je het type persoon bent dat familie boven alles stelt en je houdt van het uiterlijk van de olifant, dan is de kans groot dat dit ontwerp perfect voor je is. Het ziet er fantastisch uit als het correct wordt gedaan en het heeft een sterke “familie” betekenis.

In de hindoeïstische cultuur wordt de olifant afgebeeld als Ganesha, de god van geluk, bescherming en fortuin. Hij wordt beschouwd als een zegen op alle nieuwe projecten. Ganesha wordt ook beschouwd als een godheid van kunst en wetenschap en wordt vereerd als een god van grote wijsheid. Als je een dierentattoo wilt laten zetten waar je naar kunt kijken wanneer je een beetje geluk nodig hebt, dan zou je het veel slechter kunnen doen dan de olifantentattoo. Om de boodschap echt thuis te brengen, wilt u misschien nog een of twee “geluk” -ontwerpen toevoegen.

De olifant is ook een heilig schepsel voor Boeddha, van wie wordt aangenomen dat hij zich in de worm heeft ontwikkeld als een witte olifant. Deze witte olifant symboliek wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in het boeddhisme en vertegenwoordigt waarheid, liefde, vrede, vriendelijkheid en mededogen. Dit zijn de betekenissen die je wilt gebruiken, vooral als je al een grote fan bent van de olifant. De unieke witte look zal zeker wat hoofden doen draaien, maar het belangrijkste met dit specifieke olifantentattoo-ontwerp is dat je de betekenissen wilt gebruiken die de boeddhisten gebruiken.

In delen van Tibet associëren ze de olifant met de schepping. Ze beschouwen de olifant als een symbool van stabiliteit en beelden ze vaak af als het omhooghouden van enorme structuren. Dit is een van de beste spirituele betekenissen voor zover dierlijke tattoo-ontwerpen gaan. Je kunt een ontwerp hebben met de olifant die alleen staat, of je kunt een wereldbol of een andere afbeelding op zijn rug plaatsen om te laten zien dat hij zijn kracht voorgoed gebruikt. Je kunt heel creatief zijn met dit type olifant tattoo-ontwerp en zou dat moeten zijn als je wilt dat iedereen de betekenis begrijpt die je wilt gebruiken.

De olifant wordt gezien als het dragen van het gewicht van de wereld op zijn schouders en dit kan een geweldige tattoo-symboliek zijn voor iemand die het gevoel heeft dat ze dezelfde last dragen. Als je het type persoon bent dat elke dag veel werk verzet om voor de mensen om je heen te zorgen, kan de olifantentattoo een geweldige manier zijn om dat te laten zien. Het kan ook een uitstekend ontwerp voor dierentattoo’s zijn als je worstelt met het “gewicht” van alles wat je elke dag bij je draagt; dit kan zowel als herinnering als als motiverend hulpmiddel worden gebruikt om jezelf soms een pauze te gunnen.

Romeinen geloofden dat de olifant symbolisch was voor onsterfelijkheid en een lang leven omdat ze een lange levensduur hebben. Als een van je doelen in het leven is om zo lang mogelijk te leven, zodat je zoveel mogelijk kunt zien, is deze olifant tattoo-betekenis misschien wel perfect voor jou. Het kan ook worden gezien als een symbool van gezondheid, wat perfect kan zijn voor mensen die zich op het gebied van gezondheid bevinden of degenen die elke week het werk doen om zichzelf in topvorm te houden. Geen van deze betekenissen zal voor de meeste mensen echter duidelijk zijn, dus je kunt het als een persoonlijke tatoeage houden of wat tekst of andere ontwerpen toevoegen om deze olifanttattoo duidelijker te maken.

De olifant kan worden gebruikt om doordachte toewijding, kuisheid, geduld, trouw en aandacht te symboliseren, volgens Aristoteles. De mannelijke olifant zal zich onthouden van seks terwijl zijn partner zwanger is, wat een duur van twee jaar is. Je hoeft niet per se al deze betekenissen te gebruiken, maar sommige mensen vinden misschien dat ze allemaal heel goed samenwerken. Als je een toegewijde man of vrouw bent en dat van jezelf houdt, kan de olifantentattoo de ideale manier zijn om die kwaliteit te symboliseren. Evenzo, als je trots bent op hoe attent je bent voor anderen, kun je dat zeker met de wereld delen met je olifantentattoo.

De eeuwenoude term “een olifant vergeet nooit” leidt ertoe dat velen het dier associëren met geheugen en wijsheid. Dit zijn unieke en fantastische tattoo betekenissen die kunnen worden gecombineerd of gescheiden. Een persoon met een identiek geheugen of gewoon een heel sterk geheugen vindt misschien geen betere dierentattoo dan de olifant. Wat de wijsheidsbetekenis betreft, zijn er tal van tattoo-ontwerpen om uit te kiezen, maar de olifant is waarschijnlijk de beste optie als je een dierentattoo wilt laten zetten.

Zoals je kunt zien, zijn er tal van geweldige olifanten tattoo betekenissen die er zijn. Je kunt er maar één gebruiken, of je kunt ze allemaal gebruiken als ze voor jou logisch zijn. Je kunt trots zijn op je kracht, je geduld, je mededogen en je geheugen, of je kunt gewoon een van die kwaliteiten in schoppen hebben. Hoe dan ook, de olifantentattoo kan een fantastisch tattoo-ontwerp zijn als je er een wilt die er zowel goed uitziet als zeer betekenisvol is.

Een ander groot voordeel van de olifantentattoo is dat deze in meerdere maten werkt en vrijwel overal op het lichaam kan worden geplaatst. Je kunt een zeer persoonlijke olifantentattoo op een verborgen locatie krijgen, of je kunt een kleine olifant om je pols krijgen om iedereen te laten weten dat het je geestdier is. Het is een van die dierentattoos die er fantastisch uitziet (met de juiste kunstenaar natuurlijk), ongeacht hoe het is ontworpen.

Hier zijn enkele van onze favoriete olifanten tattoo ontwerpen:

Olifant Tattoo Betekenis 1
Olifant Tattoo Betekenis 2
Olifant Tattoo Betekenis 3
Olifant Tattoo Betekenis 4
Olifant Tattoo Betekenis 5
Olifant Tattoo Betekenis 6
Olifant Tattoo Betekenis 7
Olifant Tattoo Betekenis 8
Olifant Tattoo Betekenis 9
Olifant Tattoo Betekenis 10
Olifant Tattoo Betekenis 11
Olifant Tattoo Betekenis 12
Olifant Tattoo Betekenis 13
Olifant Tattoo Betekenis 14
Olifant Tattoo Betekenis 15
Olifant Tattoo Betekenis 16
Olifant Tattoo Betekenis 17
Olifant Tattoo Betekenis 18
Olifant Tattoo Betekenis 19
Olifant Tattoo Betekenis 20
Olifant Tattoo Betekenis 21
Olifant Tattoo Betekenis 22
Olifant Tattoo Betekenis 23
Olifant Tattoo Betekenis 24
Olifant Tattoo Betekenis 25
Olifant Tattoo Betekenis 26
Olifant Tattoo Betekenis 27
Olifant Tattoo Betekenis 28
Olifant Tattoo Betekenis 29
Elephant Tattoo Betekenis 30
Olifant Tattoo Betekenis 31
Olifant Tattoo Betekenis 32
Olifant Tattoo Betekenis 33
Olifant Tattoo Betekenis 34
Olifant Tattoo Betekenis 35
Olifant Tattoo Betekenis 36
Olifant Tattoo Betekenis 37
Olifant Tattoo Betekenis 38
Olifant Tattoo Betekenis 39
Olifant Tattoo Betekenis 40
Olifant Tattoo Betekenis 41
Olifant Tattoo Betekenis 42
Olifant Tattoo Betekenis 43
Olifant Tattoo Betekenis 44
Olifant Tattoo Betekenis 45
Olifant Tattoo Betekenis 46
Olifant Tattoo Betekenis 47
Olifant Tattoo Betekenis 48
Olifant Tattoo Betekenis 49
Olifant Tattoo Betekenis 50