Waar vind je neussieraden bij mij in de buurt

Een deel van het plezier van het doorboren van je neus is het kiezen van de sieraden. Omdat iedereen het zal zien, wil je dat het mooi is en je stijl vertegenwoordigt, maar er is veel meer dat je in gedachten moet houden bij het kiezen van je neussieraden dan alleen esthetiek.

Je moet nadenken over de plaatsing van je piercing, het sieradenmateriaal en de pasvorm. Vergeet niet dat een professional uw sieraden moet meten voor een goede pasvorm voordat u deze voor de eerste keer verandert. Daarna kun je het zelf meten.

Voordat u dat doet, is er echter enkele cruciale informatie die u moet weten.

Onze favoriete neussieraden

Belangrijke informatie voordat u meet

Ten eerste is het doorboren van je neus iets dat je wilt dat een professional met ervaring doet. Als u het zelf doet, kan dit infecties, overmatig bloeden, zenuwbeschadiging, littekens en misplaatsing veroorzaken. We kunnen niet benadrukken hoe belangrijk het is om een professionele piercingkunstenaar in te huren om het werk voldoende te doen.

Vertel tijdens het overleg met je professional precies waar je je piercing wilt hebben. Als je het niet zeker weet, kan je piercer je helpen beslissen wat er het beste uitziet op basis van je gelaatstrekken.

Grootte en meter

Het volgende dat u moet weten, zijn de verschillende maten voor neusjuwelen. Er zijn vier hoofdmaten: 1 mm tot 5 mm, 2 mm, 2,5 mm en 3 mm tot 3,5 mm. Bovendien zijn er vier meters (dikte) om te overwegen:

 • 16 gauge of 1,3 millimeter
 • 18 gauge of 1 millimeter
 • 20 gauge of 0,8 millimeter
 • 22 gauge of 0,6 millimeter

Het spannende aan het doorboren van je neus is dat je kunt afwisselen tussen neussieraden. Een neuspiercing is de meest aanpasbare piercing. Een grotere meter zal inderdaad de opening van je piercing oprekken, maar later zou deze ook moeten krimpen naar een kleiner formaat.

Dat gezegd hebbende, moet je slechts één meter tegelijk omhoog of omlaag gaan.

neus sieraden bij mij in de buurt

Stijl, merk en materiaal

Het volgende dat u wilt overwegen, is stijl. U kunt kiezen tussen een stud, bot, ring, schroef of een L-vormige neusring. We hebben een breed scala aan lichaamssieraden hier in onze winkel van vertrouwde merken.

We raden gouden opties van Junipurr Jewelry ten zeerste aan, maar sommige andere merken kijken uit naar, waaronder BVLA, Maria Tash en Buddha Jewelry Organics.

Onthoud: gouden neussieraden moeten uw eerste keuze zijn. Zorg er echter voor dat het puur goud is. Vergulde sieraden kunnen leiden tot een allergische reactie. Titanium is ook een uitstekende optie.

Hoe te meten voor lichaamssieraden

Bij het online kiezen van sieraden, heb je veel aspecten om rekening mee te houden. Hoewel je piercer een beter idee heeft van de perfecte sieradenstijl voor je neus en de stijl van piercing, moet je het proces nog steeds kennen.

Hier zijn de afmetingen die u nodig hebt om uw neussieraden te selecteren:

 • Postmeter
 • Lengte van het bericht
 • Draagbare lengte
 • Diameter van de hoepel
 • Dikte neushuid
 • Afstand tussen de piercing en het uiteinde van je huid

Er zijn twee manieren waarop lichaamssieraden op hun plaats blijven: via draad- en niet-geregen palen. Sieraden met schroefdraad hebben draden of groeven op de paal waar het uiteinde van de sieraden op schroeft. Threadless of press-fit lichaamssieraden vereisen een aangepaste pasvorm op uw neus en passen in elkaar door een pin te buigen om druk te creëren.

Vergeet niet dat press-fit (threadless) neusjuwelen een betere optie zijn dan de versie met schroefdraad, omdat het strakke ontwerp de neiging heeft om tot minder complicaties te leiden.

Meet Lichaamssieraden

Hoe te meten voor nose studs

Als je met de standaard gaat, zijn je neussieraden 20 gauge. Zoals gezegd kun je de maat later wijzigen, maar 20 gauge is meestal waar je begint. Uw piercingprofessional kiest de meest geschikte meter voor de grootte en vorm van uw neus.

Professionele body piercers hebben de ervaring om te weten wat in uw neus past en wat niet. Zorg ervoor dat je een piercer kiest die je kunt vertrouwen.

Opmerking: Hoe lager het meternummer, hoe dikker de neussieraden.

Houd ook rekening met de lengte van je neussieraden. Die lengte wordt het draagbare oppervlak genoemd en is het deel van het sieraad dat in de piercing blijft. De lengte van de neuspiercing loopt meestal ongeveer 6 mm, maar kan zo kort zijn als 5 mm of zo lang als 7 mm lang.

Vraag je piercer wat de juiste lengte van het draagbare oppervlak van je sieraden moet zijn. Let bij het kiezen van uw volgende neussieraden op de afmetingen van het stuk of neem een millimeterliniaal mee om te meten.

Neus Sieraden

De juiste manier om de lengte van je bericht te meten

Bij het overwegen van de lengte van yoje neussieraden, je moet de dikte van je huid meten. Als de paal veel langer is dan je huid dik is, zal deze niet goed tegen je huid zitten. Bovendien kan een lange paal te ver in je neus duwen.

Aan de andere kant, als de post niet lang genoeg is, kan deze te kort zijn om in je neus te passen. De beste manier om met dit probleem om te gaan, is door uw neus professioneel te laten meten.

Juiste meting van uw postmeter

Postmeter verwijst naar de breedte van de paal die door je neuspiercing gaat. Wanneer u neussieraden koopt, plaatst de fabrikant de meter op de verpakking van de sieraden. Zo weet je altijd wat je krijgt.

Vraag je professionele piercer welke meter de beste starter is voor je neuspiercing. Als u besluit om die meter te veranderen nadat uw piercing is genezen, kunt u uw startersmeter als een metriek gebruiken.

Alles over het meten van hoepels

Om een hoepel correct te meten, moet je nadenken over de locatie van je piercing, zodat deze op de juiste plaats op je neus loopt. Met andere woorden, de hoepel zal niet te hoog of te laag zijn. Meet bij het meten van hoepels de lengte van de diameter tussen de boven- en onderkant van de hoepel.

De meest voorkomende hoepelmaten zijn 8mm en 10mm. Laat je piercer de afstand tussen de twee oppervlakken van je piercing meten. Deze meting helpt hem bij het kiezen van de juiste diameter voor je neusring.

Hoe weet je de grootte van je neusring?

De hoepelgrootte die u kiest, is afhankelijk van uw stijl- u kunt elke hoepelgrootte kiezen die u wilt. Omdat de neus van iedereen echter anders is, zal niet elke hoepel er geweldig uitzien. Om de beste hoepelmaat te selecteren, moet je rekening houden met de grootte en vorm van je neus.

Heb je een grote neus? Als dat zo is, zou een grotere hoepel beter bij je neus passen. Maar als je neus klein is, kan een grote hoepel er ongemakkelijk uitzien. Je kunt zelfs een aangepaste gebogen hoepel kopen die precies op je neus past.

Zoals gezegd wil je rekening houden met het draagbare oppervlak, hoe laag of hoog een hoepel op je neus zit en de dikte van de hoepel zelf. Met zoveel neussieraden beschikbaar, is het proberen van verschillende hoepelmaten op je neus een fluitje van een cent. Het enige dat u hoeft te doen, is degene kiezen die u het leukst vindt.

Septum Sieraden

Wat is de kleinste neusring die je kunt krijgen?

De kleinste neusring die je kunt krijgen is een micro neusring. Deze kleine, decoratieve neusringen variëren van 1,5 mm tot 2,5 mm. Ze bevatten meestal een edelsteen en passen goed in kleine neuzen. Ze zijn een geweldige optie voor diegenen die een subtieler statement willen maken.

Welk type neushoepel is het beste?

Er zijn veel verschillende soorten neushoepels om uit te kiezen, waaronder:

 • Naadloos segment
 • Gevangen kraal
 • Sluiting
 • Hoefijzer cirkelvormige halter

De meeste neusringen hebben aan de ene kant een open uiteinde met aan de andere kant een platte cirkel. Dat deel zit in je piercing. Het beste type neushoepel voor jou hangt af van de vorm en grootte van je neus en de locatie van de piercing. Het hangt ook af van je stijl en voorkeur. Kies degene die je het leukst vindt en verander van stijl totdat je er een vindt waar je van houdt.

Op zoek naar neus sieraden bij mij in de buurt

Hoewel beslissen welke neussieraden je wilt een belangrijke beslissing is, kun je altijd van gedachten veranderen. Begin met een kijkje te nemen in onze collectie. Wij streven ernaar om uw one-stop-shop te zijn voor al uw lichaamssieraden behoeften. Daarom dragen we niet alleen neussieraden, maar ook andere lichaamssieraden.

Overweeg om goud te kopen voor je neussieraden en blijf bij vertrouwde merken. Nogmaals, Junipurr Jewelry is top of the line, maar je kunt niet fout gaan met BVLA, Maria Tash of Buddha Jewelry Organics. Vergeet niet dat het het beste is om een professionele piercer te hebben om uw neus en uw neussieraden te meten voordat u aankopen of wijzigingen aanbrengt.

Als je wilt weten: “Waar vind ik neuspiercing sieraden bij mij in de buurt?” weet dan dat de beste plek online om neussieraden te krijgen hier bij Pierced.co is. Als je persoonlijk wilt winkelen, vraag dan je piercingprofessional om hulp. We hebben ook een uitstekende selectie in onze lokale winkels.

Veel plezier met je boodschappen. Het kiezen van neussieraden moet een groot avontuur zijn, geen taak. Experimenteer met verschillende sieraden en houd een open geest. Voor je het weet ben je op weg naar de perfecte sieraden voor jouw unieke neus.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen je graag bij wat je kunt verwachten en helpen je graag kies de juiste optie.