Navelringen – Soorten lichaamssieraden voor uw navelpiercing

Of je nu op zoek bent naar schattige navelringen of je bent meer bezig met de praktische zaken, we hebben het hier allemaal behandeld. Lees verder om meer te ontdekken over de soorten sieraden die je kunt dragen met je navelpiercing, evenals manieren om je piercing er geweldig uit te laten zien en je goed te laten voelen.

Raken hangende navelringen gemakkelijk vast te zitten op kleding?

Bij elke piercing is er een kans dat het in kleding kan raken en dit is waarschijnlijker met een navelring, want tenzij je het geluk hebt om op het strand te zijn, zul je waarschijnlijk het grootste deel van de tijd een shirt of t-shirt dragen. Als je van plan bent om een hangende navelring te dragen, is het een goed idee om te overwegen waarmee je het gaat dragen.

Sommige stoffen en kledingstijlen hebben meer kans om in de knoop te raken met je sieraden dan andere. Als je van plan bent om een hangende navelpiercingring te dragen, draag dan misschien een schattige cropped top, zodat de stof niet op je navelring aanslaat.

Wat zijn Top Mount Navelringen?

Navelringen aan de bovenkant zijn omgekeerde stijlringen die via de bovenkant van de piercing worden ingebracht in plaats van de onderkant. Kies je voor een top mount navelring met een juweel of een bedel, dan hangt het juweel of de bedel over je navel. Schattig

Is het veilig om een navelring te hebben tijdens de zwangerschap?

Als je zwanger bent en je navelpiercing is genezen, is het onwaarschijnlijk dat deze sluit, dus verwijderen vanwege een uitdijende buik wordt ten zeerste aanbevolen. In de meeste gevallen kunnen de sieraden na levering vrij eenvoudig opnieuw worden geplaatst.

Tijdens de zwangerschap is het sterk aan te raden om geen nieuwe navelpiercing te krijgen.

Is het beter om je bovenste of onderste navel te laten piercen?

De positie van je navelpiercing is afhankelijk van de vorm van je navel en je eigen persoonlijke keuze. Je piercer kan je adviseren over de beste positie voor je lichaam en de manier waarop je wilt dat je piercing eruit ziet.

Wat is Navel Piercing Rejection?

Het krijgen van een nieuwe piercing is zeer veilig, maar af en toe kunnen er complicaties zijn en zal je lichaam de piercing afwijzen. Dit betekent dat je lichaam het herkent als een vreemd voorwerp en actief probeert het uit de huid te duwen. Je lichaam kan je piercing afwijzen als je een van de volgende tekenen opmerkt:

  • Meer van de sieraden worden zichtbaar buiten de piercing
  • Het piercinggebied is pijnlijk, geïrriteerd of rood
  • De sieraden worden steeds zichtbaarder onder de huid
  • Het piercinggat lijkt vergroot
  • De sieraden komen los

Kan ik een plastic stuk gebruiken als mijn eerste piercing?

De sieraden die uw piercer zal gebruiken voor uw eerste piercing moeten titanium van goede kwaliteit of titanium van implantaatkwaliteit zijn. Zodra de piercing volledig is genezen, verwissel je de sieraden met een nieuw stuk het plastic stuk mag alleen worden gebruikt als een kortetermijnoplossing, bijvoorbeeld: sport, röntgenfoto of operatie.

Hoeveel kost een navelring?

U kunt een scala aan stijlvolle en effen schattige navel sieraden vinden tegen betaalbare prijzen online of in piercing- en modewinkels. Als u navelringen koopt, vergeet dan niet om ervoor te zorgen dat het van goede kwaliteit is. Sieraden van slechte kwaliteit kunnen leiden tot een geïnfecteerde navelpiercing, die littekens kan veroorzaken. Het is belangrijk om dit oordeel te vellen wanneer je kijkt naar de prijs van je sieraden.

Kom vandaag nog naar onze Newmarket-locatie en bekijk onze selectie lichaamssieraden voor uw navelpiercing!

Als u in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden en u wilt een reeks naveljuwelen bekijken, kom naar onze winkel en neem een kijkje.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.