Leo Tattoo Betekenis

Een geweldige manier om het soort persoon dat je bent te vertegenwoordigen, is via je sterrenbeeld of horoscoop. De beschrijvingen van “jouw teken” zijn zo’n diepe en soms zeer nauwkeurige manier om iemand te beschrijven dat het alleen maar logisch is dat je jezelf aan deze symbolen zou hechten. We kunnen praten over wat we vertegenwoordigen of we kunnen iets permanenters krijgen, zoals een tatoeage.

De Leo-tatoeage is een populaire keuze omdat degenen die deze tatoeage krijgen, het gevoel hebben dat ze worden vertegenwoordigd door dit dierenriemsymbool en het willen laten zien. In deze post gaan we duiken in de beschrijving van degenen die verbonden zijn met dit teken en praten over wat het betekent om een Leeuw te zijn. Tegen het einde van het bericht zou je je beter geïnformeerd moeten voelen over de persoonlijkheid van een Leeuw en je moet ook de Leeuw-tatoeage betekenis begrijpen.

Over het Leeuw sterrenbeeld

Van de 12 tekens van de dierenriem is Leeuw de vijfde. De data liggen grofweg rond 23 juli en lopen tot 22 augustus tijdens de midzomercyclus. Degenen die in deze datums vallen, moeten de energie van het teken begrijpen, zodat je meer over jezelf kunt leren.

Leo Tattoo Variaties

Hieronder staan enkele van de belangrijkste symbolen van de Leeuw dierenriem en wat ze symboliseren. We zien vaak dat mensen met sterrenbeeldtattoos erg creatief worden, maar je zult meestal enkele van de gemeenschappelijke symbolen zien die in de tatoeage zijn verwerkt. Hieronder staan die symbolen en wat ze betekenen.

Leeuw Tattoo

De Leeuw-energie wordt vertegenwoordigd door de felle en trotse leeuw. De energie van dit symbool is flamboyant en expressief van aard. Dit is de reden waarom je degenen met de Leeuw- of leeuwentattoo zult zien pronken door levendige kleuren te hebben en ze op delen van het lichaam te plaatsen die merkbaar zijn. De mensen die onder het Leeuw-teken zijn geboren, zijn gepassioneerd over hun familie en projecten, en ook erg beschermend.

Leeuw kan verstrikt raken in hun romantische affaires en persoonlijke theatrie, waardoor ze zich volledig openen voor de grootsheid van wat ze verlangen en hun zelfexpressie. De Leeuw-tatoeage is een symbool van iemand die genereus, loyaal, volkomen eerlijk, onderhoudend, moedig, vriendelijk en beschermend is. Aan de andere kant kan de Leeuw ook slordig, jaloers, arrogant, hebzuchtig, slordig, ijdel en agressief zijn. De flair van de Leeuw kan worden gericht op krachtig leiderschap, zodat iedereen zijn tijd heeft om te schitteren.

Leo Horoscoop Tattoo

Het Leeuw horoscoop symbool is ♌ . Dit is een symbool dat vaak wordt gebruikt als onderwerp van de Leo-tatoeage. Het sterrenbeeld Leeuw zit tussen Maagd en Kreeft in. De naam is toevallig Latijn voor leeuw. In termen van wat het betekent voor de mensen van Griekse afkomst, vertegenwoordigt het teken de Nemeïsche Leeuw die werd gedood door Herakles (ook bekend als de Griekse held, Hercules). Er wordt gezegd dat Hercules de leeuw niet met pijlen kon doden, dus sloot hij de leeuw op in een grot en worstelde met de leeuw totdat hij in staat was om het leven van de leeuw te beëindigen door hem dood te stikken. Vervolgens gebruikte hij de klauwen van de leeuw om de vacht te nemen, die hij droeg als een cape samen met de kop van de leeuw om zijn felheid te vertegenwoordigen.

Er werd geschreven dat de leeuw als sterrenbeeld aan de hemel werd geplaatst omdat hij de koning der beesten was en daar voor altijd thuishoort.

Vuur Tattoo

Vuur wordt vaak gebruikt om Leeuw te vertegenwoordigen en het is een van de drie tekens van de dierenriem die wordt geregeerd door het element vuur. Boogschutter en Ram zijn de andere twee. Omdat Leeuw de tweede is in vuurelementen in de dierenriem, is het vuur in deze tijd op zijn sterkst en kan de intensiteit ervan door iedereen worden gevoeld. Net als de persoonlijkheid van de Leeuw brandt het vuur sterk en kan het een geweldige tatoeage maken. Veel mensen die Leeuwen zijn, zijn een geboren leider en verleidelijke performers. De Leeuw heeft de neiging om te proberen de schijnwerpers te stelen omdat ze dat vuur in zich voelen, maar dat is wat de Leeuw zo fascinerend maakt. Wat is een betere manier om deze passie te vertegenwoordigen dan met een tatoeage van een vuur verwerkt in de Leo-tatoeage.

Zon Tattoo

De heersende planeet leeuw is de zon. De zon is een gigantische vuurbal die volkomen logisch is als het gaat om de persoonlijkheid van de Leeuw. Vaak zie je de Leeuw symbolen verwerkt in een zonnebeeld. In de Romeinse en oude Griekse mythologie reed de zonnegod Apollo overdag met zijn strijdwagen onder leiding van vlammende paarden over de aarde en verlichtte de hemel met felle lichten. Dat gezegd hebbende, de zonnetattoo ziet er al geweldig uit en wanneer je een van de andere Leo-symbolen in het werk opneemt. Het mooie van de Leo tattoo symbolen is dat ze allemaal gewaagde uitspraken doen en gemakkelijk zijn voor de ogen.

Leo Persoonlijkheden

We hebben het kort gehad over de persoonlijkheden van de Leeuw, maar in de kern is de Leeuw een entertainer. Als je met een Leeuw gaat zitten en naar een verhaal luistert, zul je neet teleurgesteld zijn. Ze zijn authentiek en warmhartig. Ze zullen je ook grote heldhaftigheid en kracht geven wanneer je geconfronteerd wordt met ontberingen. Zij zullen de eersten zijn die in actie komen wanneer ze met deze problemen worden geconfronteerd, dus daar kunt u altijd op rekenen.

Net als hun persoonlijkheid zullen ze hun Leo-tatoeage met trots dragen. Als je op zoek bent naar je eigen Leo-tatoeage, zorg er dan voor dat je je op je gemak voelt bij de artiest die je kiest. Als je een stijl in gedachten hebt, zorg er dan voor dat je het portfolio van de kunstenaar online bekijkt voordat je naar binnen gaat. Op die manier kun je je keuzes beperken. Nadat je een idee hebt, heb je een consult met hen en kijk je of je met die persoon samengaat. Op dat moment, als je nog steeds problemen hebt met het vinden van iemand om mee samen te werken, laat het ons weten en we kunnen je helpen een artiest te vinden die aan je behoeften voldoet.

Leo Tattoo Betekenis 1
Leo Tattoo Betekenis 2
Leo Tattoo Betekenis 3
Leo Tattoo Betekenis 4
Leo Tattoo Betekenis 5
Leo Tattoo Betekenis 6
Leo Tattoo Betekenis 7
Leo Tattoo Betekenis 8
Leo Tattoo Betekenis 9
Leo Tattoo Betekenis 10
Leo Tattoo Betekenis 11
Leo Tattoo Betekenis 12
Leo Tattoo Betekenis 13
Leo Tattoo Betekenis 14
Leo Tattoo Betekenis 15
Leo Tattoo Betekenis 16
Leo Tattoo Betekenis 17
Leo Tattoo Betekenis 18
Leo Tattoo Betekenis 19
Leo Tattoo Betekenis 20
Leo Tattoo Betekenis 21
Leo Tattoo Betekenis 22
Leo Tattoo Betekenis 23
Leo Tattoo Betekenis 24
Leo Tattoo Betekenis 25
Leo Tattoo Betekenis 26
Leo Tattoo Betekenis 27
Leo Tattoo Betekenis 28
Leo Tattoo Betekenis 29
Leo Tattoo Betekenis 30
Leo Tattoo Betekenis 31
Leo Tattoo Betekenis 32
Leo Tattoo Betekenis 33
Leo Tattoo Betekenis 34
Leo Tattoo Betekenis 35
Leo Tattoo Betekenis 36
Leo Tattoo Betekenis 37
Leo Tattoo Betekenis 38
Leo Tattoo Betekenis 39
Leo Tattoo Betekenis 40
Leo Tattoo Betekenis 41
Leo Tattoo Betekenis 42
Leo Tattoo Betekenis 43
Leo Tattoo Betekenis 44
Leo Tattoo Betekenis 45
Leo Tattoo Betekenis 46