Mes Tattoo Betekenis

Naast een pistool is het mes een van de engere wapens die er zijn. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Ze waren een van de eerste gereedschappen die door de primitieve mens werden gebruikt en hebben een veelheid aan verschillende toepassingen. Het mes is de multitool die je in je top drie zou hebben als je op een eiland zou stranden. Het kan voor zoveel dingen worden gebruikt en om zonder te zijn, is in de problemen komen. Het is zo’n belangrijk hulpmiddel met zoveel betekenis dat veel mensen met de mestattoo zullen zien.

Het mes is een krachtig en krachtig symbool dat over de hele wereld wordt herkend. Het beeld op zichzelf is een symbool waarvan je je afvraagt wat het betekent. De kracht achter de mestattoo ligt meestal bij wat er in de afbeelding bij staat. Heeft het bloemmotieven, slangen, schedels of draken? Dit zijn het soort afbeeldingen dat je met een mes kunt koppelen om een specifiek bericht te sturen. Je zult ook verschillende soorten messen zien die ook iets kunnen symboliseren. Het mes alleen is echter sterk genoeg en we zullen ingaan op de betekenis van de mestattoo.

In deze post zullen we het hebben over de geschiedenis van het mes en hoe het door de jaren heen is gebruikt. We zullen de betekenis van de mestattoo bespreken en wat het kan betekenen voor degenen die het dragen. De meeste mensen proberen een verhaal te vertellen met hun tatoeages en de mestattoo is niet anders. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter begrip hebt van enkele van de verschillende mestattoos die er zijn en wat ze betekenen, zodat je je een beetje comfortabeler voelt om je eigen tatoeages te krijgen.

Geschiedenis van het mes

Het mes is een gereedschap dat al vele jaren wordt gebruikt. Het heeft een mes of een snijkant en de meeste hebben handgrepen. Voor elke gelegenheid is er een mes. Sommige messen worden in de keuken gebruikt om vlees te snijden, sommige worden gebruikt om boter te smeren, sommige worden gebruikt om hout te hakken en sommige worden gebruikt voor gevechten. In feite worden veel van deze messen gebruikt als gereedschap. Het gevechtsmes kan door soldaten worden gedragen, het jachtmes door mensen die jagen en het zakmes door wandelaars. Messen worden om verschillende redenen gebruikt in religieuze ceremonies en sommige worden, zoals de switchblade, gebruikt om te vechten. Er zijn zelfs enkele messen die worden gebruikt voor het verbouwen en oogsten van voedsel.

Messen worden al minstens twee en een half miljoen jaar gebruikt en dit is bewezen door de Oldowan-gereedschappen. Messen werden oorspronkelijk gemaakt van obsidiaan, bot, brons en vuursteen in die tijd en weten dat de messen die we vandaag gebruiken zijn gemaakt van veel duurzamere metalen zoals staal, koper, titanium en ijzer. Het leuke van messen is dat de meeste culturen hun eigen versie van het mes hebben. Veel van deze messen zijn te vinden in specifieke landen en hebben een verhaal achter zich.

Mes Tattoo Betekenis

De betekenis van de mestattoo zal afhangen van hoe het eruit ziet en welke boodschap wordt overgebracht. De symboliek achter de basismestattoo is van bevrijding, opoffering, dood, verdeeldheid en afscheiding. In de boeddhistische religie symboliseert het gebruik van een mes om te snijden bevrijding zoals jij de banden van onwetendheid hebt doorgesneden. In het christendom kan het mes het martelaarschap symboliseren. Het kan ook een waarschuwingssignaal zijn om niet te knoeien met de persoon met de mestattoo.

Mes Tattoo Variaties

Hier komen we in veel van de variaties van de mestattoo. Afhankelijk van het soort mes dat het is en de oorsprong van het lemmet, kunnen we verschillende betekenissen en representaties vinden. Hier zijn er een paar die we leuk vinden en hopelijk helpt het.

Vlinder Mes Tattoo

Ook bekend als het waaiermes of balisong, was het vlindermes een favoriet van de mensen van de Filippijnen. Dit gold vooral voor mensen in de Tagalog-regio. Het werd gebruikt als een zakhandhaak en als zelfverdedigingstool. Bovendien, voordat rechte scheermessen beschikbaar waren, gebruikten mensen het vlindermes om te scheren. Het lemmet van het mes is verborgen, maar kan met slechts een beweging van de pols worden geopend. Mensen gebruiken dit mes ook voor entertainment en ze doen wat “flippen” wordt genoemd. Dit mes is een symbool dat iets dat mooi is (flippen) ook gevaarlijk kan zijn en de persoon die de vlindermes tattoo draagt, kan op dezelfde manier zijn. Ze kunnen ook hun Filipijnse achtergrond vertegenwoordigen

Bowie Mes Tattoo

Het Bowie-mes is vernoemd naar een man genaamd Jim Bowie. Dit is een vechtmes dat Jim gebruikte bij het Sandbar Fight duel.

Het Bowie-mes is de meeste messen gaan beschrijven die omhuld zijn, een clippunt en crossguard hebben. Hoewel het nog steeds wordt gebruikt voor buitenactiviteiten, lijkt het Bowie-mes tegenwoordig meer een verzamelobject te zijn. Het symboliseert het gevecht in iemand zoals het werd gebruikt in een duel in de 19e eeuw.

Chef’s Knife Tattoo

Het koksmes is een mes dat in de keuken wordt gebruikt door chef-koks om hen te helpen thei te makenr diners. Dit mes is het onderwerp van veel horrorfilms, maar meestal alleen gebruikt in de keuken voor voedselbereiding. Dit mes is oorspronkelijk gemaakt om grote stukken rundvlees te ontleden en te snijden. Het is echter meer een gebruiksmes in de keuken. Degenen met de mestattoo van de chef-kok laten meestal iedereen weten dat ze dol zijn op koken en de keuken.

Kukri Tatoeage

De kukri is een mes met een lemmet dat naar binnen buigt. Het is vergelijkbaar met een machete in die zin dat het wordt gebruikt als zowel een wapen en een hulpmiddel in Nepal. In de meeste gevallen is het het Nepalese basishandhaak dat de meeste mensen rond het huis houden en het hebben van een tatoeage van de kukri is een eerbetoon aan een afkomst of waardering voor de mensen van Nepal.

Zwitsers zakmes Tattoo

Het Zwitserse zakmes of multitool gebruiksmes is gemaakt door Victorinox AG. Het werd het Zwitserse zakmes in second World Ward genoemd door Amerikaanse soldaten omdat ze het niet bij zijn Duitse naam konden noemen, “Offiziersmesser”. De persoon met deze tatoeage kan een manusje van alles zijn of een handige man. Ze zijn goed in veel dingen, net als het Zwitserse zakmes.

Mes Tattoo Betekenis 1
Mes Tattoo Betekenis 2
Mes Tattoo Betekenis 3
Mes Tattoo Betekenis 4
Mes Tattoo Betekenis 5
Mes Tattoo Betekenis 6
Mes Tattoo Betekenis 7
Mes Tattoo Betekenis 8
Mes Tattoo Betekenis 9
Mes Tattoo Betekenis 10
Mes Tattoo Betekenis 11
Mes Tattoo Betekenis 12
Mes Tattoo Betekenis 13
Mes Tattoo Betekenis 14
Mes Tattoo Betekenis 15
Mes Tattoo Betekenis 16
Mes Tattoo Betekenis 17
Mes Tattoo Betekenis 18
Mes Tattoo Betekenis 19
Mes Tattoo Betekenis 20
Mes Tattoo Betekenis 21
Mes Tattoo Betekenis 22
Mes Tattoo Betekenis 23
Mes Tattoo Betekenis 24
Mes Tattoo Betekenis 25
Mes Tattoo Betekenis 26
Mes Tattoo Betekenis 27
Mes Tattoo Betekenis 28
Mes Tattoo Betekenis 29
Mes Tattoo Betekenis 30
Mes Tattoo Betekenis 31
Mes Tattoo Betekenis 32
Mes Tattoo Betekenis 33
Mes Tattoo Betekenis 34
Mes Tattoo Betekenis 35
Mes Tattoo Betekenis 36
Mes Tattoo Betekenis 37
Mes Tattoo Betekenis 38
Mes Tattoo Betekenis 39
Mes Tattoo Betekenis 40
Mes Tattoo Betekenis 41
Mes Tattoo Betekenis 42
Mes Tattoo Betekenis 43
Mes Tattoo Betekenis 44
Mes Tattoo Betekenis 45
Mes Tattoo Betekenis 46
Mes Tattoo Betekenis 47
Mes Tattoo Betekenis 48
Mes Tattoo Betekenis 49
Mes Tattoo Betekenis 50