Mannelijke genitale piercings – Soorten piercings en vragen die je misschien hebt

Als het gaat om piercings, richten de meesten van ons onze gedachten onmiddellijk op het typische: oor, neus, tong enzovoort …

Maar een type piercing dat zowel franje is als in populariteit toeneemt, zijn mannelijke genitale piercings. Misschien heb je zelfs gehoord van de beruchte “Prins Albert” en dacht je dat het zowel interessant als verleidelijk klonk als een manier om je lichaam aan te passen op een manier die zich onderscheidt van de massa en je persoonlijkheid tentoonspreidt.

Maar “Prins Alberts” zijn in feite slechts het topje (pun intended) van de mannelijke genitale ijsberg als het ware. Of het nu voor plezier of expressie van zelf en stijl is, je hebt zeker een aantal vragen. Deze gids helpt je de antwoorden te krijgen die je nodig hebt om te bepalen welke mannelijke genitale piercing geschikt is voor jou, en nou ja, je lid als het ware.

Wat zijn mannelijke genitale piercings?

Genitale piercings zijn, zoals de naam al doet vermoeden, die piercings die op een bepaald moment of in een bepaalde positie door de geslachtsdelen gaan. Omdat het betrekking heeft op mannelijke genitale piercings, zijn er 15 veel voorkomende variaties om te overwegen. Gebieden van de mannelijke geslachtsdelen die gebruikelijk zijn voor piercings zijn onder meer:

 • Penisschacht
 • Schaampiercings
 • Scrotum piercings
 • Perineum piercings

Welke soorten mannelijke genitale piercings zijn er?

Hieronder zullen we kort de 15 meest voorkomende soorten mannelijke genitale piercingopties bespreken die beschikbaar zijn, uitgesplitst naar categorie:

 1. Penis Hoofd Piercings
  Dydoe piercings
  geplaatst door de eikel, evenwijdig aan de schacht en vaak in paren gedaan.
  Ampallang piercings
  horizontaal door de eikel gemaakt op zo’n manier dat de halter zowel aan de linker- als rechterkant van de peniskop zit.
  Apadravya Piercings
  verticaal recht door de eikel geplaatst, met één bal van de halter bovenop en één onder de eikel.
  Kuno Piercings
  alleen een optie voor onbesneden mannen, deze piercing gaat door elk punt op de bovenrand van de voorhuid
 2. Penis schacht piercings

  Er zijn ongeveer 7 soorten penisschachtpiercings beschikbaar als opties, die in drie verschillende categorieën vallen: Prince Albert, Frenum en Dolphin.

  Prins Albert
  Gemakkelijk de meest voorkomende mannelijke genitale piercings, de Prins Albert wordt door de urethrale buis geplaatst en komt achter het hoofd van de penis uit. Er is ook een variant van de Prins Albert, een Omgekeerde Prins Albert genoemd waarbij de urethra van boven de schacht wordt doorboord versus eronder. Dit alternatief kan seksueel aantrekkelijker zijn voor vrouwelijke partners.
  Frenum Piercings
  De meest typische versie van de frenum piercing wordt horizontaal langs de onderkant van de schacht geplaatst.
  Dorsal Frenum:
  Wanneer deze piercing in plaats daarvan langs de bovenkant van de schacht wordt geplaatst, wordt dit een “dorsale frenumpiercing” genoemd.
  Jakobsladder:
  Nog een andere variatie, waarbij een individu ervoor kiest om meerdere frenum piercings achter elkaar langs de onderkant of bovenkant van de schacht van de penis te hebben, wordt een “Jakobsladder” genoemd.
  Lorum:
  Ook bekend als een “laag frenum” wordt de lorum aan de basis van de schacht van de penis in de buurt van het scrotum geplaatst
  Dolfijn Piercings
  Deze unieke piercing is alleen een optie voor degenen die al een goed genezen typische Prince Albert piercing hebben. Deze stijl zorgt voor een piercing van de urethra vanaf de onderkant van je schacht, ongeveer 5/8 “onder je originele Prince Albert-piercing, waardoor de twee met elkaar verbonden zijn.
 3. Schaampiercings

  Schaampiercings zijn overal in de openbare ruimte te vinden en zijn geweldige alternatieven voor die mannen die zich zorgen maken over genitale piercings door de penis zelf.

 4. Scrotale Piercing

  sotal piercings, ook bekend als hafada piercings, zijn piercings die overal op het scrotum zelf worden geplaatst. Een individu kan kiezen voor één, meerdere of zelfs een scrotumladder maken met een willekeurig aantal sieradenopties.

 5. Perineum Piercings

  De lengte van de huid en het weefsel tussen uw anus en scrotum staat bekend als het perineum. Deze zeer erogene zone is een favoriete plek om wat bekend staat als een guiche piercing te krijgen, die licht kan worden gemanipuleerd zodra deze is genezen om seksuele opwinding of plezier te vergroten.

Welke soorten lichaamssieraden zijn er voor genitale piercings?

Uw opties voor mannelijke genitale piercing sieraden zijn afhankelijk van het specifieke type piercing in kwestie. We zullen hieronder enkele van de populaire opties voor elk bespreken:

Penis Hoofd Piercing Sieraden

 • Korte rechte halter, gezalfd met kogellagers aan beide uiteinden.
 • Rechte halter met halve ballen
 • D-ring
 • Kuno piercing ring

Penis Schacht Piercing Sieraden

 • Rechte halters
 • D-ringen
 • Ronde halters
 • Captive Ringen
 • Gebogen halter met slavenring
 • Ronde halter met slavenring
 • Prins Albert toverstok

Schaamborende Sieraden

 • Captive ringen
 • Ronde halters
 • Micro rechte halters
 • Gebogen halters

Scrotale Piercing Sieraden

 • Captive ringen
 • Ronde halters
 • Micro rechte halters
 • Gebogen halters (vaak de ideale keuze)

Doen mannelijke genitale piercings pijn?

Gezien het feit dat de huid en het weefsel worden doorboord, zullen alle mannelijke genitale piercings tot op zekere hoogte pijn doen. Het niveau van pijn hangt af van een paar dingen:

 • Hoe ervaren je piercer is
 • Het type piercing
 • Uw gevoeligheidsniveau in het gebied
 • Uw persoonlijke niveau van pijntolerantie

Dyode (peniskop) piercings behoren bijvoorbeeld tot de minder pijnlijke opties, terwijl Apadravya Piercings tot de meest pijnlijke behoren.

Zorg ervoor dat u met uw piercingprofessional spreekt om deskundig advies te krijgen over wat u kunt verwachten met betrekking tot pijn en plaatsing. Het team van Pierced.co kan u door uw opties leiden en u helpen de perfecte pasvorm te vinden.

Verhogen genitale piercings de gevoeligheid?

Ja, en nee. Ieders lichaam reageert anders, dus jouw ervaring kan verschillen van die van iemand anders. Dat gezegd hebbende, een aantal mannelijke genitale piercingopties kunnen zowel uw (als het seksuele genot en de stimulatie van uw partner) verbeteren.

Andere soorten piercings kunnen de gevoeligheid verhogen of verlagen. Je kunt het beste een eerlijk gesprek voeren met je piercingprofessional over je doelen en zorgen. Het team van Pierced heeft jarenlange ervaring met het helpen van lokale inwoners van Newmarket en Mississauga, Ontario, zoals jijzelf om al hun mannelijke genitale piercingvragen beantwoord te krijgen.

Hanteren alle piercers genitale piercings?

Goeie vraag. En een simpele om te beantwoorden. Kortom, nee. Sommige piercers hanteren ze helemaal niet, terwijl anderen alleen bepaalde soorten hanteren. Neem altijd van tevoren contact op om meer te weten te komen over het beleid, het aanbod en de ervaring van de piercer. Als het gaat om mannelijke genitale piercings, wil je echt niet dat iemand met weinig tot geen ervaring een naald door een van (zo niet de meest) gevoelige en belangrijke delen van je lichaam steekt.

Hoe genitale piercings goed te genezen

De nazorg voor genitale piercings is vergelijkbaar met die van andere soorten piercings, maar er zijn een paar extra tips waarmee we kunnen helpen.

 • Neem een pauze van alle seksuele activiteiten (slechts voor een tijdje totdat de dingen beginnen te genezen)
 • Vermijd de uitwisseling van lichaamsvloeistoffen in het genitale gebied door de juiste bescherming te gebruiken
 • Blijf plakken met zout- of zoutspoelingen
 • Overweeg kalmerende olijf- of emoe-olie om te helpen bij genezing
 • Drink veel vocht

Heb je meer hulp nodig, kom ons vandaag nog bezoeken!

Mannelijke genitale piercings kunnen een opwindend vooruitzicht zijn, maar weten wat te krijgen, de beste sieradenopties die beschikbaar zijn en hoe je voor je nieuwe piercing moet zorgen, kan veel Newmarket, ON-bewoners achterlaten die niet zeker weten waar ze moeten beginnen of tot wie ze zich moeten wenden voor hulp.

Het team van Pierced is ervaren, vriendelijk en klaar om ervoor te zorgen dat je eerste of volgende genitale piercing alles is waar je op had gehoopt. Bel of kom vandaag nog langs.

Lichaamssieraden

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.