Equal Sign Tattoo Betekenis

Bij het zoeken naar een eenvoudige tatoeage met een betekenis, zijn er veel voorbeelden. De wereld zit vol met kleine symbolen met grote boodschappen en het gelijke teken is een voorbeeld van een teken dat al een paar jaar trending is in de wereld en het wordt tijd dat de boodschap er is. We bevinden ons in een tijd in de geschiedenis waarin mensen van alle soorten smeken om gelijkheid en er zijn velen van ons die op de trein zitten om hen te helpen bereiken wat ze verdienen. Gelijkheid is iets waar ieder mens recht op heeft en met een veel bewustere wereld wordt de strijd steeds sterker en zijn er elke dag veel meer mensen zich bewust van.

Een manier om je steun voor de zaak te vertegenwoordigen, is door een tatoeage van het gelijke teken te laten zetten. De equal sign tattoo is een manier waarop je de zaak van velen in een klein symbool kunt ondersteunen. De betekenis van de tatoeage met gelijke teken is erg belangrijk en degenen die dit begrijpen, hebben veel manieren gekozen om de oorzaak te ondersteunen en het op je lichaam laten inkten is een manier om het te doen. Velen denken misschien dat dit beeld slechts een manier is om een totaal te krijgen voor een wiskundige vergelijking, maar het is veel meer dan dat.

In dit bericht gaan we het hebben over de betekenis van de tatoeage van het gelijke teken en wat het symboliseert voor degenen die er een hebben. We zullen de geschiedenis van de beweging doornemen en praten over de verschillende variaties van deze tatoeage. Verschillende groepen zijn op zoek naar gelijkheid in de wereld, dus misschien vind je deze verschillende variaties en zullen we ze bespreken. We hopen dat je aan het einde van het bericht een beter begrip van dit symbool krijgt.

Over het gelijkteken

Het gelijke teken in deze tijden is het logo voor de Human Rights Campaign en het is een van de meest herkenbare symbolen ter wereld geworden voor biseksuele, homoseksuele, transgender, queer en lesbische gemeenschappen. Het is het symbool geworden voor de LGBTQ-gelijke rechten over de hele wereld en meer specifiek de Verenigde Staten.

Dit logo werd officieel onthuld in 1995 en het hielp deze organisatie om opnieuw te beginnen. Het stond bekend als het Human Rights Campaign Fund, maar nu is het begonnen met het bereiken van nieuwe doelen. De groep werd opgericht in 1980 en werd destijds gebruikt om congreskandidaten te symboliseren die pro-eerlijkheid waren. Toen het bedrijf zichzelf in 95′ rebrandde, kwam het met een nieuwe boodschap waarin stond dat het bedrijf veel meer was dan alleen een fonds, het was een beweging.

Het logo van het gelijke teken was de finishing touch die nodig was bij de reorganisatie van de Human Rights Campaign. Om toe te voegen aan de mogelijkheden van het politieke actiecomité en het gevestigde lobbyen, werden nieuwe programma’s zoals Family Project en Workplace Project aan de zaak toegevoegd. Alles in het programma werd uitgebreid, inclusief hun marketing-, communicatie-, public relations- en onderzoeksprogramma’s. Bovendien was er een periode van groei voor het bedrijf die hen in het licht zette omdat ze een van de meest effectieve en grootste belangenbehartigingsprogramma’s in de Verenigde Staten waren. Het logo is een weergave van wat de groep en iedereen die het ondersteunt, probeert te bereiken.

Het logo van het gelijke teken, samen met de naam, is een weerspiegeling van grotere invloed en bredere doelen en is nu begonnen met het verspreiden van de boodschap naar elk deel van de natie.

Dit logo begon toen Elizabeth Birch (Uitvoerend Directeur) met haar idee kwam van een organisatie die de boodschap van eenwording zou verspreiden. Zij, samen met haar commissie, doet wat ze kunnen om de boodschap van gelijkheid te verspreiden en een beeld te creëren dat een snaar raakt bij iedereen die het ziet. Het doel is om een bericht te sturen, zelfs als er niets wordt gezegd. Wanneer je het gelijkteken ziet, denk je niet langer alleen aan het beantwoorden van een wiskundige vraag, maar je zult denken aan al diegenen in deze wereld die niet dezelfde vrijheden ervaren als de meerderheid.

In veel gevallen zie je het logo van het gelijke teken in rood en dit vertegenwoordigt liefde. Dit werd voor het eerst vrijgegeven in maart 2013 toen het Hooggerechtshof twee zaken behandelde met betrekking tot huwelijksgelijkheid. Mensen werd gevraagd om hun steun te betuigen op Twitter en Facebook door van hun profielfoto’s de afbeelding van het rode gelijkteken te maken. Op dit punt ontplofte de campagne en ging viraal. Beroemdheden als Martha Stewart, Beyonce en George Takei hielpen de beweging meer ogen te trekken met hun gebruik van het symbool op hun sociale mediaplatforms. Van daaruit begonnen miljoenen mensen het symbool te gebruiken en het idee te delen. Er was op dit moment een toename van 120% in wijzigingen in profielfoto’s voor Facebook.

Equal Sign Tattoo Variaties

In veel gevallen kun je deze tatoeage in verschillende kleuren en op verschillende locaties vinden. Er zijn veel problemen die moeten worden aangepakt en de tatoeage van het gelijke teken is een geweldige manier om dit te doen. Deze tatoeage ziet er geweldig uit op bijna elke plaats op het lichaam. Je kunt het vinden op vingers, biceps en ruggen voor onderzoekple. Het is een tatoeage die kan worden verborgen, maar ook groot en gedurfd kan zijn, klaar om indruk op de wereld te maken.

Het is aan de persoon die deze tatoeage draagt om te beslissen welke kleur ze willen en waar ze het willen plaatsen. Mogelijk ziet u het gelijke teken getatoeëerd in rechte zwarte inkt om een bericht te verzenden zonder al te veel aandacht te trekken. Aan de andere kant zullen velen de equal sign tattoo laten inkten in felle kleuren en zelfs regenboogkleuren om de homobeweging op een meer voor de hand liggende manier te vertegenwoordigen.

De sleutel is om een kunstenaar te vinden met wie je wilt werken. Comfortabel zijn met je artiest is ongeveer net zo belangrijk als het kan zijn, omdat je met hen zult zitten en je ze zult moeten vertrouwen. Als je problemen hebt met het kiezen van een tatoeëerder om je tatoeage te tatoeëren, neem dan contact met ons op bij Tattoo SEO, zodat we je kunnen helpen.

Equal Sign Tattoo Betekenis 1
Equal Sign Tattoo Betekenis 2
Equal Sign Tattoo Betekenis 3
Equal Sign Tattoo Betekenis 4
Equal Sign Tattoo Betekenis 5
Equal Sign Tattoo Betekenis 6
Equal Sign Tattoo Betekenis 7
Equal Sign Tattoo Betekenis 8
Equal Sign Tattoo Betekenis 9
Equal Sign Tattoo Betekenis 10
Equal Sign Tattoo Betekenis 11
Equal Sign Tattoo Betekenis 12
Equal Sign Tattoo Betekenis 13
Equal Sign Tattoo Betekenis 14
Equal Sign Tattoo Betekenis 15
Equal Sign Tattoo Betekenis 16
Equal Sign Tattoo Betekenis 17
Equal Sign Tattoo Betekenis 18
Equal Sign Tattoo Betekenis 19
Equal Sign Tattoo Betekenis 20
Equal Sign Tattoo Betekenis 21
Equal Sign Tattoo Betekenis 22
Equal Sign Tattoo Betekenis 23
Equal Sign Tattoo Betekenis 24
Equal Sign Tattoo Betekenis 25
Equal Sign Tattoo Betekenis 26
Equal Sign Tattoo Betekenis 27
Equal Sign Tattoo Betekenis 28
Equal Sign Tattoo Betekenis 29
Equal Sign Tattoo Betekenis 30
Equal Sign Tattoo Betekenis 31
Equal Sign Tattoo Betekenis 32
Equal Sign Tattoo Betekenis 33
Equal Sign Tattoo Betekenis 34
Equal Sign Tattoo Betekenis 35
Equal Sign Tattoo Betekenis 36
Equal Sign Tattoo Betekenis 37
Equal Sign Tattoo Betekenis 38
Equal Sign Tattoo Betekenis 39
Equal Sign Tattoo Betekenis 40
Equal Sign Tattoo Betekenis 41
Equal Sign Tattoo Betekenis 42
Equal Sign Tattoo Betekenis 43
Equal Sign Tattoo Betekenis 44
Equal Sign Tattoo Betekenis 45
Equal Sign Tattoo Betekenis 46
Equal Sign Tattoo Betekenis 47
Equal Sign Tattoo Betekenis 48
Equal Sign Tattoo Meaning 49