Lippen Tattoo Betekenis

Of je het nu hebt over sexappeal of fandom van de Rolling Stones, de lippentattoo is er een die al heel lang bestaat. Het heeft een echt coole sfeer en omdat het een vrouwelijk uitziend beeld is, schreeuwt het: “bad ass”! Als u op zoek bent naar een tatoeage die de trend zet en nog steeds een old school look geeft, is de lippentattoo degene voor u,

In dit bericht gaan we het hebben over de betekenis van de lippentattoo en wat het beeld in de loop van de tijd heeft gesymboliseerd. We zullen enkele van de verschillende variaties van deze tatoeage bespreken, naast hoe mensen en groepen het beeld van lippen hebben gebruikt.

Lippen Tattoo Betekenis

Lippen, met name vrouwen, worden vaak gebruikt als een afbeelding om erogene en intieme activiteit weer te geven, vooral wanneer ze worden afgebeeld in een kleur of patroon dat verband houdt met passie. De lippen zien er meestal levensecht uit, alsof iemand zojuist de eigenaar van de lippentattoo heeft gekust, waar de tatoeage ook is geplaatst. Deze tatoeages zijn vaak te vinden in de nek, de schouder of de arm, maar het is een tattoo-ontwerp dat overal op het lichaam kan worden geplaatst.

Rode lippen zijn meestal bedoeld om sexappeal en zoenen over te brengen, vooral wanneer ze in een intieme omgeving worden geplaatst, zoals op de heupen, nek, buik, enz. Dit is met name het geval wanneer lippen worden weergegeven als een lippenstiftafdrukmarkering, waardoor de indruk van een kus achterblijft. Dit kunnen zeer persoonlijke tatoeages zijn, dus de eigenaren kunnen ze verborgen houden of ze kunnen heel open zijn over hun betekenissen.

Rode lippen worden op deze manier gebruikt vanwege hun directe verbinding met erotische, sensuele thema’s en het taboekarakter van die thema’s. De rode lippen, meestal met een open mond, zijn op deze manier een symbool van tegencultuur, waarbij de norm wordt genegeerd. Als iemand wil dat iedereen weet dat ze rebels zijn, dan is de rode lippen tattoo misschien wel het perfecte ontwerp voor hen. Ze kunnen ook gewoon willen dat iedereen weet dat ze heel seksuele mensen zijn en er trots op zijn.

Het beeld van lippen kan verder gaan dan de seksuele verbindingen die aan de mond zijn gebonden en dienen als een weergave van verbale discussie en communicatie. Wanneer het beeld wordt afgebeeld als gesloten lippen, brengt het een gebrek aan communicatie of een onvermogen over. Iemand die erkent dat hij problemen heeft met communiceren met anderen, kan de lippentattoo laten zetten om te proberen zichzelf te inspireren om meer open te zijn met anderen. De lippentattoo kan ook voor iemand zijn die liever niet met anderen praat en de lippentattoo laat zetten om die boodschap over te laten komen op degenen die hen benaderen.

Het beeld van lippen kan ook een relatie symboliseren. De lippen of lipprint kan die van een vrouw, vriendin of een andere geliefde zijn om te dienen als een herinnering aan die verbinding. De lippen dienen als een romantisch symbool dat de band tussen twee mensen uitbeeldt, dus in sommige gevallen zullen beide mensen in de relatie bijpassende lippentattoos krijgen. Over het algemeen is dit een beeld van een niet-platonische relatie, het symbool van geliefden, maar het is niet ongebruikelijk dat vrienden (vooral vrouwen) lippentatoeages krijgen.

Zoals je kunt zien, zijn er veel lippen tattoo betekenissen en nogal wat ontwerpen om uit te kiezen. Ze hebben meestal geen extreem diepe betekenissen voor buitenstaanders, maar degenen die de lippentattoos krijgen, zullen meestal hun eigen zeer belangrijke betekenissen aan hen geven. Als je besluit om een lippentattoo te laten zetten, moet je nadenken over het exacte ontwerp dat je wilt en de locatie op je lichaam die de lippentattoo zoveel mogelijk betekenis zou geven.

Lippen Tattoo Variaties

Hoewel de lippentattoo vrij eenvoudig lijkt, zijn er enkele variaties op deze afbeelding die enigszins verschillende tatoeages maken die verschillende betekenissen hebben. Kleine veranderingen in de mond of tong kunnen de lippentattoo veranderen van het betekenen van een die in iets anders betekent. Hieronder staan een paar voorbeelden daarvan voor je leesplezier.

Rocky Horror Lippen Tattoo

Grote, rode lippen worden ook geassocieerd met de cultfilm The Rocky Horror Picture Show, een film die in de late jaren 1970 een flamboyante tegencultuur creëerde. Soms zijn deze lippentattoos gewoon de lippen zelf, of ze kunnen ook Dr. Frank-N-Furter zijn, die werd gespeeld door acteur Tim Curry in de beroemde film. Deze lippentattoos hebben misschien geen diepe betekenissen, maar ze hebben wel een belangrijke betekenis voor degenen die van The Rocky Horror Picture Show houden.

Rolling Stones Tatoeage

In de popcultuur zijn rode lippen, met een tong, iconisch voor de rockband The Rolling Stones en worden ze al tientallen jaren als hun logo gebruikt. Iemand die fan is van The Rolling Stones zal vaak zijn loyaliteit aan de band tonen door deze tatoeage te laten zetten. Sommige mensen houden echter gewoon van het logo van de band en zullen het krijgen omdat ze denken dat de tatoeage voor hen werkt.

Gang Lippen Tattoo

Lip tatoeages zijn populair bij bendeleden voor velen years nu. De meest voorkomende reden voor een bendelid om een lippentattoo te laten zetten, is omdat ze weten dat ze een tijdje in de gevangenis zullen zitten en ze een duidelijke herinnering aan hun partner willen hebben. In deze gevallen zullen de lippen de exacte vorm hebben van die van hun vrouw of vriendin. De significante anderen zullen vaak een stuk papier kussen met lippenstift op om de tatoeëerders iets te geven om mee te werken.

Verzegelde Lippen Tattoo

Sterker nog, lippen kunnen worden weergegeven als vastgebonden of dichtgenaaid, met de nadruk op een beperkingenset. Dit kunnen opvallende beelden zijn, wat meestal het punt is. Eigenaren van genaaide lippentattoos protesteren vaak ergens tegen, dus ze willen dat mensen de beelden zien. Soms is de tatoeage slechts een afbeelding van genaaide lippen, terwijl andere mensen misschien tekst of een afbeelding willen opnemen om specifiek te laten zien waar ze tegen protesteren.

Verzegelde lippen kunnen ook dienen als een herinnering om eerst te luisteren of na te denken voordat ze spreken, waarbij betekenis wordt gehecht aan de externe factoren die ervoor zorgen dat het interne reageert.

Dierlijke Lippen/Tanden Tattoo

Knoestig uitziende dierenmonden met tanden zijn een symbool van agressie. Ze kunnen ook de dierlijke instincten of reptielenhersenen vertegenwoordigen die diep in ons lichaam en onze ziel verblijven. Van wolven tot leeuwen, de dierenmondtattoo is er een die het dier in ons allemaal aanspreekt en bovendien ziet het er geweldig uit zolang de kunstenaar de vaardigheden heeft.

Gebarsten Lippen Tattoo

De lippentattoo vertegenwoordigt niet alleen sensualiteit en seksualiteit, het kan ook fysieke en neurologische aandoeningen symboliseren. Een diepe scheur op de onderlip van deze tatoeage symboliseert diep verdriet of verdriet. De lippen zijn een zeer veelzeggende kunst van het lichaam, omdat scheuren in de hoek kanker in je leven kunnen symboliseren. Droge lippen tattoo kan een maagaandoening betekenen. Net als in het leven kan de lippentattoo problemen symboliseren die je in je leven hebt zonder eruit te komen en het gewoon te zeggen.

Feiten over lippen

We hebben allemaal lippen en ze zijn een grote factor in de manier waarop mensen over ons denken, zowel op professionele als persoonlijke manieren. Stel je voor hoe vreemd we eruit zouden zien zonder lippen. In feite maken lippen deel uit van wat ons definieert en er zijn alle soorten en maten lippen. Van mollig tot dun, van groot tot klein, lippen zijn net zo uniek als onze persoonlijkheden.

Lippen zijn over het algemeen gebonden aan symbolen van seksualiteit en sensualiteit. Dit komt waarschijnlijk omdat het geweldig voelt om mensen te kussen, maar velen weten niet waarom het zo goed voelt. Een deel van de reden is dat er meer dan een miljoen verschillende zenuwuiteinden in de lippen zijn die de lippen tot een van de meest gevoelige delen van ons lichaam maken.

Het deel van onze bovenlip dat kromt, wordt liefkozend Cupido’s Bow genoemd. De redenering is logisch omdat je je waarschijnlijk kunt voorstellen dat de bovenlip de contouren heeft die vergelijkbaar zijn met de vorm van een boog. Cupido is de weergave van aantrekkingskracht, genegenheid en liefde, dus als je de lippentattoo ziet met het bovenste deel omlijnd als een boog of een pijl toegevoegd aan de foto’s, is het waarschijnlijk een weergave van deze kenmerken.

Een interessant feit over onze lippen is dat we nooit puistjes direct op hen krijgen of zweten. Ze hebben geen zweet- of olieklieren, dus dat betekent dat ze helemaal niet zullen uitbreken. Dit maakt onze lippen nog aantrekkelijker omdat ze er meestal mooi glad uitzien. Dit is echter niet het geval als je ze niet gehydrateerd houdt. Omdat de lippen geen olieklieren hebben, is er niets dat hen zal beschermen.

Dat gezegd hebbende, moet je ook je lippen beschermen tegen de zon, omdat ze extreem gevoelig zijn en zullen verbranden. Onze lippen moeten echt elke dag UV-bescherming krijgen en dit geldt vooral als je buiten in de zon werkt. Ze zijn net als de rest van onze huid en als je niet oppast, zie je misschien dat je lippen veel schade oplopen.

In een liptattoo kun je veel emoties overbrengen. De geringste krul van een lip of plooi in de hoek van je mot kan verraden hoe je je voelt in een hartslag, dus stel je de verschillende emoties voor die je kunt weergeven door een liptattoo te laten zetten.

De sleutel om ervoor te zorgen dat je een geweldige liptattoo krijgt, is door een tatoeëerder te vinden die de stijl doet die je wilt. Als je op zoek bent naar gedurfde contouren en kleuren, zou je waarschijnlijk een Amerikaanse traditionele tatoeëerder kunnen vinden die geweldig werk zou doen, maar ga niet naar dat soort artiest als je op zoek bent naar een realistische liptattoo omdat ze je misschien niet geven wat je wilt. Zoals de meeste realisme tatoeages, is de realistische lippen tattoo geen gemakkelijk beeld om vast te leggen.

Het punt is om ervoor te zorgen dat je je onderzoek doet voordat je naar een tattooshop gaat en om de volgende artiest vraagt. In tijden als deze heeft bijna elke kunstenaar een online portfolio dat je kunt bezoeken om ervoor te zorgen dat ze het soort werk doen dat je leuk vindt.

Aan de andere kant, we weten dat het geen gemakkelijke taak is om een tatoeëerder te vinden die goed en dicht bij je staat. Dit is waar we hier voor zijn, dus als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in het matchen van klanten met tatoeëerders die geweldig werk zullen leveren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten en door u te helpen, weten we dat we u in contact kunnen brengen met de juiste mensen.

Een tatoeage zal lang op je zitten, dus neem de zoektocht niet licht op. Zorg ervoor dat je tevreden bent met je resultaten.

Lippen Tattoo 1
Lippen Tattoo 2
Lippen Tattoo 3
Lippen Tattoo 4
Lippen Tattoo 5
Lippen Tattoo 6
Lippen Tattoo 7
Lippen Tattoo 8
Lippen Tattoo 9
Lippen Tattoo 10
Lippen Tattoo 11
Lippen Tattoo 12
Lippen Tattoo 13
Lippen Tattoo 14
Lippen Tattoo 15
Lippen Tattoo 16
Lippen Tattoo 17
Lippen Tattoo 18
Lippen Tattoo 19
Lippen Tattoo 20
Lippen Tattoo 21
Lippen Tattoo 22
Lippen Tattoo 23
Lippen Tattoo 24
Lippen Tattoo 25
Lippen Tattoo 26
Lippen Tattoo 27
Lippen Tattoo 28
Lippen Tattoo 29
Lippen Tattoo 30
Lippen Tattoo 31
Lippen Tattoo 32
Lippen Tattoo 33
Lippen Tattoo 34
Lippen Tattoo 35
Lippen Tattoo 36
Lippen Tattoo 37