Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis

Toen we opgroeiden, waren de meeste insecten behoorlijk eng of vies voor ons als kinderen. We zouden er een op ons af zien vliegen of onze kant op kruipen en we zouden de andere kant op gaan. Er zijn echter een paar insecten die ons het tegenovergestelde gevoel geven. Een van deze insecten is het lieveheersbeestje. De schattige kleine rode kevers staan erom bekend geliefd te zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Er zijn veel volksverhalen geassocieerd met het lieveheersbeestje en sommige van deze verhalen maken het lieveheersbeestje ongeveer net zo geliefd als een insect kan zijn.

Mensen zijn fans van het lieveheersbeestje en zozeer zelfs dat ze bereid zijn om een lieveheersbeestje tattoo te laten zetten. De lieveheersbeestjes tattoo heeft veel betekenis en betekenis voor degenen die deze tatoeage krijgen. Het is niet alleen een kever die rondvliegt, maar het is ook een insect dat eigenschappen en kenmerken symboliseert die sommigen van ons hopen te bereiken.

In dit bericht zullen we het hebben over het lieveheersbeestje en enkele interessante feiten rond deze kever. We zullen ook ingaan op de betekenis van de lieveheersbeestjestattoo en wat het vertegenwoordigt voor degenen die deze afbeelding op hun lichaam hebben getatoeëerd. Er zijn ook enkele verschillende variaties van de lieveheersbeestjestattoo die betekenis hebben, dus we zullen die ook bespreken. Aan het einde van dit bericht zou je een redelijk goed idee moeten hebben over wat het betekent om de lieveheersbeestjestattoo te hebben.

Over het Lieveheersbeestje

Om te beginnen zijn lieveheersbeestjes eigenlijk kevers. Echte “bugs” maken deel uit van de orde, Hemiptera en deze omvatten insecten zoals bladluizen, krekels en bedwantsen om er maar een paar te noemen. Aan de andere kant maken lieveheersbeestjes deel uit van de Coleoptera-keverorde. Daarom noemen veel entomologen ze Coccinelliden of “lieveheersbeestjes”.

Een ander leuk weetje is dat het lieveheersbeestje is vernoemd naar de Maagd Maria. Er zijn ook mannelijke lieveheersbeestjes, dus sommigen vragen zich misschien af waarom we ze deze naam geven. Welnu, de reden is dat ze zijn vernoemd naar de Maagd Maria. De Maagd Maria stond bekend om haar zeven smarten en een van de meest voorkomende lieveheersbeestjes in Europa heeft zeven vlekken. De verbinding is daar en daar is de naam gemaakt.

Om onbekende redenen wordt het lieveheersbeestje in Engeland bisschop genoemd. Er zijn ook andere grappige namen om lieveheersbeestjes te beschrijven en ze worden zelfs lieveheersbeestjes genoemd door de mensen aan de overkant van de vijver omdat ze goed vliegen.

In andere culturen wordt het lieveheersbeestje de kleine koe genoemd. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de vlekken op het lieveheersbeestje, maar veel landen hebben een soort koereferentie in de naam van het lieveheersbeestje.

Nu zullen de meeste lieveheersbeestjestattoos die je zult zien laten zien hoe we allemaal denken dat een lieveheersbeestje eruit ziet. Ze zullen rood zijn met zwarte vlekken, maar niet alle lieveheersbeestjes zien er hetzelfde uit. Er is een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder doffe bruintinten, ashy grijstinten en metallic blauwen. De patronen op het lieveheersbeestje variëren ook met sommigen die helemaal geen patroon hebben, kleine kronkels en strepen. Bovendien zal het aantal vlekken op een lieveheersbeestje variëren. Het lieveheersbeestje met de meeste vlekken wordt het gele tweeëntwintigvlek lieveheersbeestje genoemd en je kunt raden hoeveel vlekken het heeft. Aan de andere kant van het spectrum heeft het twee keer gestoken lieveheersbeestje twee felrode vlekken op zijn zwarte lichaam.

Hun felle kleuren zijn ook niet alleen voor het uiterlijk. De kleuren die de lieveheersbeestjes dragen zijn een waarschuwingssignaal voor roofdieren. Net zoals een stinkdier de felwitte strepen op zijn rug heeft om te waarschuwen, doen de lieveheersbeestjes het ook. Ze zijn giftig en het zorgt ervoor dat ze slecht smaken voor roofdieren, na verloop van tijd leren deze dieren dat de lieveheersbeestje geen heerlijke traktatie is zoals ze ooit dachten.

Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat als een lieveheersbeestje op je landt, het geluk is. Dit gezegde kwam niet uit het niets. In de Chinese overlevering wordt het lieveheersbeestje als zeer geluk beschouwd. Ze zeggen ook dat je zeker je ware liefde zult vinden als er een lieveheersbeestje op je kleding terechtkomt. Dus, als je single bent, ga dan op zoek naar een plaag van lieveheersbeestjes om je geluk te verbeteren.

Andere eigenschappen die het lieveheersbeestje vertegenwoordigt, zijn liefde, vriendschap, geluk, geluk, goede daden en bescherming. De reden waarom het lieveheersbeestje een symbool van vriendschap is, is omdat het ons een handje helpt in de tuin door bloemen te bestuiven.

Om bij het geluksthema van het lieveheersbeestje te blijven, wordt gezegd dat het doden van eentje ook pech is. Als je ze echter met rust laat en de plekken telt, is dit hoeveel jaar geluk je zult hebben. Het is een vrij goede deal om het landingsplatform voor een lieveheersbeestje te zijn.

Lieveheersbeestje Tattoo Variaties

Mensen hebben de neiging om creatief te worden bij het krijgen van tatoeages, maar de ware schoonheid van het lieveheersbeestje is altijd te zien met zijn felle kleuren en vlekken. Hoewel de meeste mensen de eenvoudige lieveheersbeestjestattoo krijgen, zijn er een paar variaties die we meestal zien.

Lieveheersbeestje Vliegende Tatoeage

Het vliegende lieveheersbeestje is een tatoeage die velen krijgen. Vliegen is een symbool van vrijheid eenen vrije geesten. Wanneer je dat idee combineert met dat feit dat het lieveheersbeestje staat voor geluk en geluk, wordt de vliegende lieveheersbeestjestattoo uiteindelijk een buitengewoon symbool van positiviteit. Lieveheersbeestjes zijn ook sierlijke vliegers, dus als je er een ziet, sla hem dan niet uit de lucht. Zie het als een teken van goede dingen die komen gaan.

Lieveheersbeestje Hart Tattoo

Omdat de meeste lieveheersbeestjes al rood zijn, versterkt de lieveheersbeestjesharttattoo het idee van passie en liefde. Het ziet er toevallig best cool uit en past ook bij de vorm. Van deze tatoeage wordt gezegd dat het een gelukssymbool is voor een huidige relatie of degenen die komen, dus door een lieveheersbeestje harttattoo te krijgen, hoopt iemand misschien dat geluk aan te boren bij het vinden van een partner.

Realisme Lieveheersbeestje Tattoo

De realisme lieveheersbeestjes tattoo is er een van schoonheid als het correct wordt gedaan. Zorg ervoor dat je kunstenaar bekwaam is in realisme, want zo niet, dan kan het uiteindelijk iets worden waar je niet trots op bent. Als het goed wordt gedaan, lijkt het bijna alsof het lieveheersbeestje altijd op je kruipt.

Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 1
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 2
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 3
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 4
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 5
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 6
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 7
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 8
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 9
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 10
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 11
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 12
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 13
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 14
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 15
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 16
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 17
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 18
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 19
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 20
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 21
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 22
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 23
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 24
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 25
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 26
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 27
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 28
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 29
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 30
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 31
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 32
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 33
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 34
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 35
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 36
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 37
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 38
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 39
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 40
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 41
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 42
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 43
Lieveheersbeestje Tattoo Betekenis 44