King of Hearts Tattoo Betekenis

Als je erover denkt om een tatoeage van een aantal speelkaarten te laten zetten, heb je veel opties. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke kaart of kaarten je op je lichaam wilt laten tatoeëren, omdat er zoveel verschillende betekenissen voor de kaarten zijn. De drie van de clubs zullen iets heel anders vertegenwoordigen dan de schoppenaas. Of het nu gaat om popcultuur of oude symboliek, deze kaarten zijn representatief voor bepaalde ideeën die je misschien hebt, dus je zult wat onderzoek willen doen voordat je je tatoeage krijgt.

In dit geval hebben we het over de koning van het hart. Als je naar deze kaart kijkt, denk je misschien dat je een redelijk goed idee hebt van wat dit symboliseert. Harten zijn altijd een symbool van liefde, maar er zijn ook betekenissen die niet zo gemakkelijk te zien zijn en daarnaast krijgen mensen tatoeages om verschillende redenen, dus je moet de persoon met de tatoeage misschien vragen wat het voor hen betekent.

In dit bericht zullen we het hebben over de redenen waarom iemand de koning van harten tattoo krijgt en wat het voor hen kan betekenen versus wat het in de loop van de tijd heeft gesymboliseerd. We zullen ook enkele van de manieren bespreken waarop mensen de koning van harten tattoo hebben gekregen en enkele van de verschillende variaties van deze tatoeage. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter idee hebt van de symboliek van de koning der harten dan je had toen je deze pagina voor het eerst opende.

Over de Koning der Harten

De koning van de harten is een krachtig symbool. Niet alleen is het van nature een sterke kaart bij het spelen van poker of andere kaartspellen, maar het heeft ook symboliek die dieper is dan dat. Iemand die de koning van harten tattoo laat zetten, heeft misschien iets in gedachten en er zit een geschiedenis van betekenis achter deze kaart.

Sommige mensen noemen de koning van het hart de zelfmoordkoning. De vier koningen in een kaartspel staan symbool voor heersers die door de tijd heen hebben bestaan. De koning van de knuppels zou Alexander de Grote vertegenwoordigen, de koning van de schoppen vertegenwoordigt David van Israël, de koning van diamanten wordt vergeleken met Julius Caesar, terwijl de koning van de harten over het algemeen Karel VII van Frankrijk heeft vertegenwoordigd, van wie werd gezegd dat hij niet helemaal stabiel was. Van Karel wordt gezegd dat hij de enige van deze heersers hierboven was die in staat was om de kaarten tot bloei te zien komen en zijn vertegenwoordiging te zien.

Het idee om de koning der harten Karel te laten vertegenwoordigen, gebeurde aan het begin van zijn heerschappij, maar hij kon de resultaten pas later in zijn leven zien nadat hij erg ziek werd van koorts. Charles begon te leren kaarten terwijl hij bedlegerig was en speelde een versie van black jack.

Omdat de koorts die Charles ervoer hem de rest van zijn leven bedlegerig maakte, had hij alle tijd om met deze kaarten te spelen. Naarmate de tijd verstreek, werd Charles zwakker en was ervan overtuigd dat een van de redenen waarom dit gebeurde, was omdat hij werd vergeleken met een kaart die dertiende kaart in een pak was en dertien pech was. Hij beweerde dat hij dicht bij het achterhalen van de geheimen van het nummer was en dat hij het overal zag waar hij keek. De dingen waarover hij sprak, werden toegeschreven aan de koorts en hij zou krankzinnig zijn toen Lodewijk XII (zijn zoon) op de troon zat in de plaats van Karel.

Vele maanden na het einde van Karels heerschappij ging een arts naar binnen om hem te controleren, alleen om de ex-koning te vinden die in het midden van de vloer stond met een groot zwaard. Wat hij vervolgens zei, kon worden vertaald naar iets dat erop gericht was dat hij het geheim van het getal dertien uitvond en dat het voor geen sterveling bedoeld was om te zien of te begrijpen. Op dat moment pakte Charles het zwaard en liet het door de linkerkant van zijn hoofd lopen en duwde het helemaal door zijn hoofd.

Karel werd beschouwd als de gekke koning en het beeld van de koning die een zwaard door zijn hoofd liet lopen, werd aangepast om op alle kaarten van de koning van harten in de toekomst te laten zien. Ook al is het niet meer zo grafisch als vroeger, als je naar de koning van harten kijkt, zie je dit beeld.

King of Hearts Tattoo Betekenis

Sommige mensen zeggen dat de koning van harten tattoo representatief is voor de gekke koning Charles en misschien een symbool van krankzinnigheid is. De meeste mensen die deze tatoeage krijgen, kiezen er echter voor om er op een andere manier naar te kijken. Omdat harten worden geassocieerd met liefde, wordt de koning van harten meestal gebruikt om hetzelfde gevoel uit te drukken. Er zijn veel manieren om deze afbeelding te laten zien om weer te geven wat je wilt in een tatoeage en hieronder zijn een paar voorbeelden van king of hearts tattoo en wat ze betekenen voor degenen die het hebben.

King of Heats Kaart Tattoo

Sommige mensen laten gewoon de koning van harten tatoeëren om hun affiniteit met liefde of mogelijk een liefde voor speelkaarten uit te drukken. Velen beschouwen zichzelf als geliefden en niet als vechtersbazen. Ze zeggen dat ze de koning van hun eigen domein zijn en om de koning van harten te laten tatoeëren symboliseert de liefde die wordt gebruikt bij het regeren van dit domein.

King of Hearts en Koningin TAttoo

Veel paren zullen de koning en koningin van harten tattoo laten zetten, dus vertegenwoordigen hun toewijding aan elkaar. In veel gevallen zie je de man met de koning van harten tatoeëren terwijl de vrouw de koningin van harten heeft. Het is een geweldige manier om je toewijding aan je geliefde te tonen. Niets zegt toewijding dan bijpassende tatoeages.

Koning van harten en roos

We hebben ook de koning der harten gezien met een roos in de tatoeage. De roos is ook een symbool van liefde en samen met de kleur rood kan de koning van harten tattoo worden bekrachtigd door het beeld van de roos die aan de tatoeage is toegevoegd.

Welke manier je ook besluit om je king of hearts tattoo te laten zetten, het is aan jou. De betekenis is uniek voor jou en je moet het krijgen om elke reden die je goed acht. Zorg ervoor dat je iemand vindt bij wie je je op je gemak voelt om deze afbeelding op je lichaam te tatoeëren en als je degene die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via Tattoo SEO.

King of Hearts Tattoo Betekenis 1
King of Hearts Tattoo Betekenis 2
King of Hearts Tattoo Betekenis 3
King of Hearts Tattoo Betekenis 4
King of Hearts Tattoo Betekenis 5
King of Hearts Tattoo Betekenis 6
King of Hearts Tattoo Betekenis 7
King of Hearts Tattoo Betekenis 8
King of Hearts Tattoo Betekenis 9
King of Hearts Tattoo Betekenis 10
King of Hearts Tattoo Betekenis 11
King of Hearts Tattoo Betekenis 12
King of Hearts Tattoo Betekenis 13
King of Hearts Tattoo Betekenis 14
King of Hearts Tattoo Betekenis 15
King of Hearts Tattoo Betekenis 16
King of Hearts Tattoo Betekenis 17
King of Hearts Tattoo Betekenis 18
King of Hearts Tattoo Betekenis 19
King of Hearts Tattoo Betekenis 20
King of Hearts Tattoo Betekenis 21
King of Hearts Tattoo Betekenis 22
King of Hearts Tattoo Betekenis 23
King of Hearts Tattoo Betekenis 24
King of Hearts Tattoo Betekenis 25
King of Hearts Tattoo Betekenis 26
King of Hearts Tattoo Betekenis 27
King of Hearts Tattoo Betekenis 28
King of Hearts Tattoo Betekenis 29
King of Hearts Tattoo Betekenis 30
King of Hearts Tattoo Betekenis 31
King of Hearts Tattoo Betekenis 32
King of Hearts Tattoo Betekenis 33
King of Hearts Tattoo Betekenis 34
King of Hearts Tattoo Betekenis 35