Hoe vind je de beste Body Piercing Juweliers bij Mij in de buurt

De juiste winkel voor uw piercing kiezen

Het krijgen van een piercing hoeft geen intimiderende ervaring te zijn. Als het je eerste keer is, wil je zeker de tijd nemen en wat onderzoek doen naar het type piercing dat je wilt krijgen, maar ook naar het type winkel waar je het voor elkaar krijgt.

Er zijn een paar dingen die u kunt zoeken en controleren tijdens het winkelen, zodat u niet hoeft te raden wat u moet weten voordat u gaat. De eerste voor de hand liggende stap is om naar sociale media of zakelijke websites te kijken voor beoordelingen en getuigenissen met betrekking tot het bedrijf zelf en zijn werknemers / artiesten.

Hoewel dit niet het “end all be all” -oordeel zou moeten zijn over het al dan niet kiezen van een bepaalde winkel, loont het om aandacht te besteden aan wat de rest van de wereld zegt over een bepaald bedrijf.

Zakelijke checklist

Nadat je ze online hebt bekeken, breng je een bezoek aan de winkels die je interesseren, zodat je ze persoonlijk kunt zien. Let op de netheid van de winkel en de klantenservice die u wordt gepresenteerd wanneer u binnenkomt.

Afgezien hiervan, moet u vragen stellen aan uw potentiële artiest of een van de werknemers over wat u kunt verwachten van een piercing. Wees niet bang om de moeilijkere vragen te stellen, zoals of het bedrijf relevante vergunningen heeft met betrekking tot de procedures die u wilt uitvoeren, of hun algehele ervaring. Wat er ook gebeurt, je moet je altijd welkom en goed behandeld voelen, ongeacht met wie je uiteindelijk spreekt.

Hoe lichaamssieraden te steriliseren?

Misschien wel het allerbelangrijkste aspect van de geloofwaardigheid van elk bedrijf op de lange termijn is ervoor te zorgen dat al hun piercingapparatuur op de juiste manier wordt gesteriliseerd. Er zijn een aantal machines die dit doen, evenals verschillende procedures en chemische oplossingen die de truc doen.

Wanneer je deze vragen aan de kunstenaar stelt, moet er een duidelijk en voor de hand liggend antwoord zijn dat al je angsten verlicht. Als u twijfelt of de apparatuur steriel is of goed wordt verzorgd, ga dan ergens anders heen.

Persoonlijke sieraden sterilisatie stappen

Als je al lichaamssieraden hebt, vraag je je misschien af hoe je het na verloop van tijd zelf kunt reinigen en steriliseren. Je kunt dit vrij gemakkelijk doen door het ongeveer vijf minuten in water te koken. Dit zal wonderen doen bij het wegwerken van schadelijke bacteriën of materialen op de sieraden zelf.

Je kunt ook een bleekvrije reiniger gebruiken om de sieraden in te weken om het sneller te desinfecteren als je weinig tijd hebt, maar zorg ervoor dat het chemische bad geen verbindingen bevat waarvoor je allergisch bent.

Welke merken sieraden draag je?

Er zijn veel verschillende merken en soorten lichaamssieraden die je in bijna elke winkel kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar marineringen voor uw navel, tongringen of neusringen, u kunt precies krijgen wat u zoekt als u rondkijkt.

Bekijk de prijzen ook online, maar houd er rekening mee dat er een potentieel is voor u om een goedkopere knock-off te ontvangen die niet dezelfde kwaliteit van materiaal bevat als een merk. Koop uw lichaamssieraden altijd bij een gerenommeerde dealer en koop deze nooit gebruikt. Idealiter heeft de website een genereus retourbeleid voor het geval u van gedachten verandert over een bepaald ontwerp.

Kwaliteit versus prijs

Hoewel naammerk of populaire soorten lichaamssieraden misschien de beste keuze lijken, is het soms beter om in de winkel te winkelen voor aangepaste sieraden gemaakt van bepaalde materialen. Zorg er altijd voor dat je sieraden krijgt waar je niet allergisch voor bent en wees niet bang om er vragen over te stellen als je het niet zeker weet.

Verschillende materialen om naar te kijken

Verschillende soorten metalen worden gebruikt in sieradenontwerp, dus je hebt altijd iets voor het soort esthetiek waar je voor gaat, of je nu een traditionele of moderne piercing hebt.

Goud

Goud is duidelijk een populaire keuze onder liefhebbers van traditionele piercings, en het valt voor iedereen veel meer op dan traditionele roestvrijstalen of titanium stukken. Hoewel goud veel duurder is, wilt u het misschien gebruiken voor piercings op lange termijn die worden getoond aan iedereen die u ziet, omdat de investering veel meer de moeite waard is.

Als u overweegt om het type sieraden dat u wilt te veranderen, is goud misschien niet de beste keuze voor u. Daarnaast, omdat kosten een probleem zijn, is het allemaal afhankelijk van hoeveel u wilt investeren in uw nieuwe stuk.

Titaan

Titanium is de beste en meest hypoallergene verbinding die beschikbaar is voor lichaamssieraden, hoewel het duurder kan zijn in vergelijking met roestvrij staal. Titanium heeft vergelijkbare esthetische eigenschappen als staal, maar heeft de neiging om veel helderder te zijn en minder vatbaar voor bacterial collectie.

Edelstaal

Misschien wel het meest populaire piercingmateriaal, chirurgisch roestvrij staal is de meest kostenefficiënte manier om een piercing te krijgen. Staal heeft alle voordelen van het eruit zien als zilver zonder de kosten, evenals het niet in staat zijn om in de loop van de tijd te bezoedelen.

Staal is ook relatief allergeenvrij zolang het niet is doordrenkt met andere metalen om het een andere kleur of coatingtype te laten hebben, dus dit is een zegen voor degenen die allergisch zijn voor bepaalde andere materialen.

Gelegeerde materialen

Sommige van deze metalen worden ook met anderen gemaakt, vooral als u zilveren of gouden sieraden krijgt voor minder dan 24k voor goud en .999 voor zilver. Legeringsmetalen kunnen allergieën veroorzaken, omdat ze meestal zijn gemaakt met tin of koper, wat de huid kan vlekken en een jeukende reactie kan veroorzaken.

Zorg ervoor dat u precies weet wat er in uw sieraden zit voordat u het koopt, en als u een allergie heeft, blijf dan bij de zuiverdere vormen van de edelmetalen.

Hoe verander je je lichaamssieraden?

Het veranderen van je lichaamssieraden is net zo eenvoudig als het vinden van een ander stuk dat je leuk vindt en het omruilen voor een nieuw stuk. Als u echter de grootte van de sieraden verandert, moet u naar uw kunstenaar gaan om er voldoende ruimte voor te maken. Probeer nooit zelf nieuwe sieraden onder te brengen, omdat je je huid kunt beschadigen en permanente littekens kunt veroorzaken.

Een ander woord van waarschuwing is om nooit plastic sieraden of oorbelpistolen te gebruiken, omdat deze infecties in een hoger tempo kunnen veroorzaken dan andere materialen. Plastic is poreus en heeft de neiging om vuil of bacteriën die ermee in contact komen te vangen.

Noch jij, noch je kunstenaar moeten pleiten voor het gebruik van deze materialen, dus zorg ervoor dat je ze uit de buurt blijft als je op zoek bent naar een nieuwe piercing.

Zorg voor je piercing

Langdurige zorg voor je piercing bestaat voornamelijk uit ervoor zorgen dat het piercinggebied schoon en vrij van vuil is. Gebruik een antibacteriële zeep onder de douche om het gebied te spoelen en steriliseer de sieraden om de zoveel tijd in kokend water of een chemisch bad.

Tekenen van infectie kunnen jeuk of huiduitslag zijn, dus als u een van deze symptomen heeft, ga dan naar uw persoonlijke arts om antibiotica te krijgen. Als je het gebied schoonmaakt en controleert op ongebruikelijke symptomen, kun je jarenlang van je piercing genieten.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.