Jezus Tattoo Betekenis

Jezus Christus, meer dan tweeduizend jaar geleden in Bethlehem geboren, is een figuur die synoniem is met gerechtigheid en een zuivere moraal. En dat zijn slechts een paar van de meest populaire Jezus tattoo betekenissen, waarvan er veel zijn. Op deze pagina zullen we een kijkje nemen waarom de Jezus-tatoeage tegenwoordig zo populair is en enkele van de betekenissen die u kunt kiezen om te gebruiken als u besluit een van deze geweldige tattoo-ontwerpen te krijgen.

Het globale beeld van het christendom, Christus, wordt meestal afgebeeld in lichtgekleurde gewaden met een zachte uitdrukking en halo van licht rond zijn hoofd. Dit voegt een Jezus-tatoeage toe, wat betekent geduld, zachtmoedigheid, alwetendheid en nog veel meer. Het laat ook zien dat Jezus volledig bereid was om te sterven voor waar hij in geloofde en zijn lijden niet zou laten beïnvloeden wat hij wist dat waar was. In tattoo-vorm kan dit zowel mooi als opvallend zijn, omdat mensen een blik van pijn zouden verwachten en in plaats daarvan worden begroet met een zeer krachtige blik van kalmte.

Ter bevordering van goedheid en geloof in de christelijke God, de vader van Christus, vertellen verschillende beelden van Jezus verschillende aspecten van zijn leven en wonderen die op aarde zijn voorgevormd. De Betekenissen van de Jezus-tatoeage die bij deze afbeeldingen horen, zijn volledig afhankelijk van wat ze afbeelden; dit is waar je binnenkomt. Je moet een beeld van Jezus kiezen dat het meest voor je betekent, misschien betekenissen toevoegen die direct verband houden met je gevoelens en je leven. Je zou Jezus de armen kunnen laten voeden, opstaan naar de hemel, met zijn apostelen, of in een andere scène uit de Bijbel. Het beeld dat je kiest is aan jou, maar het is heel belangrijk dat je er een kiest die een betekenis heeft die je altijd dierbaar zult zijn.

Hij wordt vaak afgebeeld met een lam om zijn rol als De Herder van de mensen van de Aarde te benadrukken, hen te begeleiden om goede daden te verrichten en elkaar met vriendelijkheid te behandelen. Dit is een fantastische Jezus-tatoeage die zowel vanwege de voor de hand liggende symboliek als omdat het werkt voor mensen die proberen constant goed te zijn in hun leven. Zelfs als je een ruw verleden hebt gehad, is dit een geweldige Jezus-tatoeage om te krijgen, omdat het iedereen laat zien dat je bereid bent om het werk te doen om de beste persoon te zijn die je kunt zijn.

Vissen zijn een ander populair beeld dat de figuur van Jezus vergezelt, omdat hij een enkele vis vermenigvuldigde tot genoeg om duizenden mensen te voeden. Dit kan de Jezus-tatoeage zijn die je moet gebruiken als je merkt dat geven aan anderen een van de beste dingen is die mensen in hun leven kunnen doen. Je kunt het ook gebruiken als een motiverende tatoeage, zodat je anderen in gedachten kunt houden, zelfs als het leven je curveballen gooit. Dit is, net als veel andere Jezus tatoeages, vaak een groot beeld en past het beste als een rug- of borsttattoo.

Het genezen van blinden is een ander wonder dat Jezus vaak aan de wereld schonk, evenals de genezing van melaatsen, de opstanding van de doden (Lazarus in het bijzonder) en de genezing van bloedende vrouwen. Een gemeenschappelijk thema in al deze ontwerpen is genezing, wat misschien wel het favoriete ding van sommige mensen over Hem is. Degenen die deze afbeeldingen en deze Jezus-tatoeagebetekenissen gebruiken, kunnen zelf genezers zijn, zoals artsen en verpleegkundigen.

Samen met de beeldspraak van Zijn wonderen, brengt Jezus als figuur alleen onmiddellijk al Zijn goedheid en wonderen over met de verlichte halo die voortdurend zijn hoofd omringt. De halo alleen al brengt veel grote Jezus tattoo betekenissen met zich mee. Het vertegenwoordigt zijn heiligheid en zijn vermogen om goed te zijn ondanks alle vreselijke dingen die hem zijn overkomen. Veel mensen kijken naar de halo voor motivatie, omdat ze positief willen kunnen blijven, ongeacht de ontberingen waarmee ze worden geconfronteerd.

In belangrijke mate wordt Jezus Christus afgebeeld met de doornenkroon en vijf heilige wonden (gaten in de polsen en voeten als gevolg van het feit dat hij aan het kruis is genageld, evenals het gat in zijn rechterkant veroorzaakt door de lans die in hem werd doorboord). Jezus vertegenwoordigt in deze vorm onmiddellijk het extreme lijden van Christus om de zonden van de mensheid op aarde te compenseren. De betekenissen hier zijn duidelijk en in zekere zin zijn deze tatoeages een krachtig gedenkteken voor de man waar sommige mensen het meest van houden. Deze ontwerpen kunnen eenvoudig zijn, maar veel mensen kiezen ervoor om het beeld van Jezus en de doornenkroon in detail te krijgen om te laten zien hoeveel het beeld voor hen betekent.

Het beeld van Christus met de doornenkroon toont een toewijding aan de voortdurende herinnering aan dit lijden en een vernedering van zichzelf. De tatoeage kan mensen helpen perspectief te krijgen wanneer ze denken dat de wereld tegen hen is of dat de dingen zo slecht zijn als ze kunnen krijgen. Kijkend naar Jezus die lijdt zoals hij deed en mensen terugbrengen in de realiteit dat als Hij voorbij dat soort lijden zou kunnen komen, ze voorbij alle problemen kunnen komen waarmee ze momenteel worden geconfronteerd.

Het Kindje Jezus wordt meestal afgebeeld met de Madonna, Maria de Moeder van God. De ware zuiverheid van Jezus wordt getoond in Zijn infancy samen met de onschuld van zijn geest. De belangrijkste Jezus-tatoeage die hier betekenis heeft, is onschuld, iets dat veel volwassenen in hun leven missen als ze het eenmaal hebben opgevuld met volwassen verplichtingen. Kijken naar een tatoeage van Jezus als baby kan mensen helpen om het leven niet zo serieus te nemen en een deel van die onschuld uit hun kindertijd terug te winnen.

Het beeld van Maria komt veel voor bij katholieken die vaak naar de heiligen en de Moeder van God gaan voor gebed in de plaats van of met Jezus Christus. Dit kan een geweldige Jezus-tatoeage zijn voor mensen die zowel Jezus zelf als hun eigen moeders willen eren. Het is ook een manier om simpelweg respect te tonen voor de vrouw die de heiligste man in het christendom tot stand heeft gebracht.

Het beeld van Jezus en de Madonna staat ook bekend als een criminele tatoeage onder gevangenen en kan overbrengen dat de gevangene toegewijd is aan hun vrienden en kennissen. Natuurlijk is deze Jezus-tatoeage-betekenis niet zo positief als de anderen, maar het is er een die veel mensen hebben gebruikt en nog steeds gebruiken.

Het beeld van Jezus is een consistent symbool van zuiverheid. Dit is de Jezus-tatoeage, wat betekent dat je wilt gebruiken als je trots bent op het leven van een puur en schoon leven. Het werkt ook heel goed voor degenen die hun leven willen omgooien en meer op Jezus willen lijken. Zowat elk Jezus tattoo-ontwerp kan voor deze betekenis worden gebruikt.

Loyaliteit is nog een andere betekenis die kan worden gebruikt met de meeste Jezus-tatoeages. Zoals de meeste mensen weten, zijn er niet veel mensen in de geschiedenis die zelfs maar in de buurt kwamen van zo loyaal aan zijn volgelingen als Jezus was. Als je er trots op bent een goede, betrouwbare vriend te zijn voor mensen in je leven, dan is dit een geweldige betekenis voor jou om te gebruiken. Je kunt deze betekenis ook gebruiken als je ernaar streeft een betere vriend te zijn.

Een andere grote Jezus tattoo betekenis is gerechtigheid. Wat moraliteit betreft, staat niemand hoger dan Jezus in de hoofden van veel mensen. En dat is logisch als je bedenkt dat elk verhaal dat ooit over Jezus is verteld, een verhaal vertelt van een man die absoluut alles zou doen om te voorkomen dat hij zondigt. Als je jezelf als een over het algemeen goed persoon beschouwt en daar trots op bent, dan is dit misschien wel de beste Jezus-tatoeage die voor jou betekent.

Als tatoeage is Jezus een herinnering om Zijn acties op aarde na te bootsen en anderen met vriendelijkheid te behandelen. Mogelijk meer dan een van de andere betekenissen die hier worden genoemd, is dit degene die mensen willen doorkomen in hun Jezus-tatoeages. Wat het beeld ook afbeeldt, ze willen dat anderen Jezus zien en eraan herinnerd worden dat Hij altijd vriendelijk was en zijn uiterste best deed om te proberen de wereld een betere plek te maken.
Er is nogal wat om over na te denken bij het bedenken van een Jezus tattoo ontwerp en betekenissen om aan die tatoeage te hechten. Ongeacht je keuzes, de kans is groot dat je erg blij zult zijn met je ontwerp en de Jezus-tatoeage betekenissen waar je je uiteindelijk op vestigt.

Jezus Tattoo 1
Jezus Tattoo 2
Jezus Tattoo 3
Jezus Tattoo 4
Jezus Tattoo 5
Jezus Tattoo 6
Jezus Tattoo 7
Jezus Tattoo 8
Jezus Tattoo 9
Jezus Tattoo 10
Jezus Tattoo 11
Jezus Tattoo 12
Jezus Tattoo 13
Jezus Tattoo 14
Jezus Tattoo 15
Jezus Tattoo 16
Jezus Tattoo 17
Jezus Tattoo 18
Jezus Tattoo 19
Jezus Tattoo 20
Jezus Tattoo 21
Jezus Tattoo 22
Jezus Tattoo 23
Jezus Tattoo 24
Jezus Tattoo 25
Jezus Tattoo 26
Jezus Tattoo 27
Jezus Tattoo 28
Jezus Tattoo 29
Jezus Tattoo 30
Jezus Tattoo 31
Jezus Tattoo 32
Jezus Tattoo 33
Jezus Tattoo 34
Jezus Tattoo 35
Jezus Tattoo 36
Jezus Tattoo 37
Jezus Tattoo 38
Jezus Tattoo 39
Jezus Tattoo 40
Jezus Tattoo 41
Jezus Tattoo 42
Jezus Tattoo 43
Jezus Tattoo 44
Jezus Tattoo 45
Jezus Tattoo 46
Jezus Tattoo 47
Jezus Tattoo 48
Jezus Tattoo 49
Jezus Tattoo 50
Jezus Tattoo 51