De beste body piercing bij mij in de buurt

Hoe oud moet je zijn om een piercing te krijgen in Ontario?

Ontario heeft geen officiële wettelijke leeftijd om piercings te laten doen, maar de meeste professionele winkels zullen ervoor willen zorgen dat u schriftelijke ouderlijke toestemming hebt als u jonger bent dan 18. Dit is in lijn met de meeste andere landen zoals de VS, waar staten verschillende wetten kunnen hebben, maar de meesten houden zich aan deze regel, ongeacht wat de wetgeving heeft besloten.

Als het je eerste piercing is of een van de vele die je al hebt, kun je enkele stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de winkel waar je naartoe gaat goed wordt beheerd en veilig voor je is om een piercing te laten doen.

Een plek vinden om naartoe te gaan

Het vinden van een winkel om een piercing te laten doen kan wat werk kosten, maar het zal het belangrijkste zijn dat je doet. Begin online of via sociale media onderzoek te doen en neem kennis van eventuele getuigenissen, opmerkingen of beoordelingen die u ziet. Hoewel het het beste is om niet elke negatieve beoordeling te vertrouwen, moet je er zeker rekening mee houden hoeveel er precies zijn en ze zorgvuldig doorlezen voor wat de problemen waren.

Het ideale bedrijf is gelicentieerd, professioneel, schoon en uitgerust met state-of-the-art apparatuur en uitzonderlijke klantenservice. Al deze eigenschappen zullen je piercingervaring veel veiliger en comfortabeler maken, vooral als het je eerste keer is. Het doen van uw onderzoek zal uw beste gok zijn tegen gewetenloze bedrijven en mensen die gewoon uw tijd en geld willen nemen voor een onveilige procedure.

Ontwerpen en stijlen bekijken

Zodra u een winkel vindt die voldoet aan alle criteria voor een succesvol bedrijf, wilt u een professionele piercer kiezen om uw piercing te doen. Vaak heeft de winkel een persoon of groep die gespecialiseerd is in piercings, terwijl anderen combinatie tattoo / piercing artiesten kunnen hebben.

Ongeacht de situatie kunt u de beste persoon voor de klus vinden door een kijkje te nemen in hun portfolio van piercingontwerpen en eerdere procedures. Misschien vind je zelfs wat inspiratie voor iets nieuws of unieks waar je eerder niet aan dacht, dus zorg ervoor dat je een kijkje neemt.

Sommige artiesten en winkels hebben misschien ook sociale media-accounts die je kunt bekijken terwijl je nadenkt over de stijlpiercing die je wilt, dus vraag hen om deze informatie als je deze nog niet hebt. Je wilt zoveel mogelijk inspiratie, zelfs als je al weet wat je krijgt. Enthousiast zijn over piercings doet wonderen bij het hebben van een comfortabele procedure.

Vragen om aan je artiest te stellen

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u uw artiest om advies kunt vragen met betrekking tot uw procedure. Stel ze enkele of al deze vragen om een beter gevoel te krijgen voor wat ze kunnen verwachten:

  • Hoeveel moet ik uitgeven voor een bepaald sieraad?
  • Welke materialen raden jullie aan voor deze piercing?
  • Wat is de gemiddelde genezingstijd voor deze piercing?
  • Wat is de grootste risicofactor voor infectie?
  • Hoeveel pijn doet deze piercing meestal?

Wat is jouw aanbevolen Piercing Nazorg?

Zodra u uw procedure hebt voltooid, vraagt u zich misschien af wat de nazorginstructies zijn. Je artiest moet je precies kunnen vertellen wat je moet doen en waar je op moet letten als je alles voor elkaar hebt, en het is belangrijk dat je deze tot op de letter volgt om infectie te voorkomen.

Het eenvoudigste en gemakkelijkste deel van de nazorg komt met het schoonhouden van het gebied. U moet tijdens dit proces een antimicrobiële of antibacteriële zeep gebruiken om vuil uit het gebied te houden.

Om uw sieraden te steriliseren en schoon te maken, kunt u het vijf minuten in water koken of minstens een minuut of twee weken in een bleekloze formule. Beide stappen zullen proactief zijn om ervoor te zorgen dat uw piercinggebied de komende jaren gezond en gelukkig is.

Tekenen van infectie zijn ernstige pijn, roodheid en jeuk en algemeen ongemak dat na een paar dagen niet verdwijnt. Neem contact op met uw piercer en uw arts als u zich zorgen maakt, zodat u vroeg kunt worden behandeld.

Welke merken sieraden draag je?

Retail body jewelry locaties hebben vaak elke vorm en materiaal van sieraden die u zou willen. Daarnaast kunt u online browsen vanuit het comfort van uw bureau en het rechtstreeks bij de fabrikant bestellen of in de winkel gaan om het zelf te bekijken.

Veel klassieke ontwerpen kunnen ook online worden afgebeeld, met modellen die poseren met de sieraden of ermee photoshoppen om u een beter idee te geven van hoe het eruit zal zien.

Dingen om te onthouden

U moet nooit gebruikte lichaamssieraden kopen, zelfs als de site of het bedrijf beweert het grondig te hebben schoongemaakt, omdat er geen echte regelgeving is in dit deel van de markt. Dat doe je nooit weet of iets echt steriel is of niet, en het kan worden gemaakt met goedkopere materialen dan geadverteerd. Het is beter om bij gevestigde merken en bedrijven te blijven.

Houd er ook rekening mee dat als u een op maat gemaakt sieraad of iets gemaakt van een uniek materiaal bestelt, u er niet allergisch voor bent. Gebruik ook nooit plastic piercings, omdat plastic een poreuze constructie heeft waardoor bacteriën kunnen etteren en zich kunnen verspreiden, ongeacht hoe vaak je het schoonmaakt.

Welke soorten body piercings doet Pierced?

Oorpiercing is meestal de meest voorkomende vorm van piercing die elke winkel doet, maar er zijn ook veel andere opties, allemaal afhankelijk van uw smaak en verlangen naar stijl.

Ringsieraden kunnen op de tong, lippen, neus en oren worden geplaatst, allemaal met hun eigen unieke esthetiek. Je kunt je navel doorboren met een noppen of halter. Als je op zoek bent naar ideeën, vraag het dan aan je kunstenaar en kijk naar anderen voor inspiratie.

De piercingwereld is leuk om te navigeren, en door je onderzoek te doen naar alle verschillende facetten ervan, krijg je de kans om echt in de gemeenschap te duiken en hopelijk ook wat lichaamskunst te delen.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.