JSS Tattoo Betekenis

Je hebt misschien rondgelopen en een kleine tatoeage opgemerkt die een paar jaar geleden begon op te duiken met de tekst “JSS”. Als je net als ik bent, heb je je waarschijnlijk afgevraagd wat dat in godsnaam betekende. Ik begon meteen na te denken over het acroniem “WWJD”, maar ontdekte dat deze drieletterige tatoeage een veel belangrijker thema had. Vooral voor het doel ervan. Dit kleine acroniem komt uit de televisieserie The Walking Dead en wetende hoe populair die show is, was ik niet geschokt dat ik het steeds meer begon op te merken.

In dit bericht zullen we het hebben over de betekenis van de JSS-tatoeage en de oorsprong hiervan. We zullen ook enkele van de variaties van deze tatoeage delen die we de afgelopen jaren hebben gezien en de betekenissen van die variaties bespreken. Tegen de tijd dat je klaar bent met het doorlopen van dit bericht, zou je je behoorlijk op je gemak moeten voelen met de details van de JSS-tatoeagebetekenis en zou je The Walking Dead zelfs een plek op je DVR kunnen geven.

Wat is de JSS Tattoo

De JSS-tatoeage staat voor “Just Survive Somehow”, en het verschijnt op The Walking dead in de tweede aflevering van het zesde seizoen. Deze aflevering werd uitgezonden op 18 oktober 2015 en is geschreven door Jennifer Lynch en Seth Hoffman.

Om te begrijpen waarom deze tatoeage zo populair is bij The Walking Dead-fans, gaan we het hebben over de plot van die specifieke aflevering om ons op het pad van de oorsprong van JSS te leiden.

De aflevering begint met de Alexandrijnen (Alexandria safe zone in Virginia) die denken dat de dingen weer normaal gaan worden. Er waren echter enkele nieuwe problemen aan de horizon.

Deze aflevering begint met een flashback naar toen wandelaars Enid’s ouders doodden terwijl ze probeerden hun auto te starten door erop te springen. Enid is nog maar een kind en zit in de auto toe te kijken hoe haar ouders worden opgegeten door de wandelaars.

Enid loopt dan in haar eentje door het bos en doodt wandelaars en zoekt voedsel. Ze blijft de letters “JSS” schrijven in alles wat ze tegenkomt, inclusief stoffige ramen, vuil en schildpadbotten. Uiteindelijk komt Enid op de poorten van Alexandrië en begint meteen weg te lopen. Ze kijkt echter neer op haar hand waar JSS wordt geschreven door het vuil dat haar lichaam bedekt en ze verandert van gedachten.

Fast forward naar het heden en Carol zit in de voorraadkast ingrediënten te verzamelen. Al die tijd klaagt mevrouw Neudermeyer over het feit dat ze een nieuwe maker uit het verleden wil om het gemakkelijker te maken. Carol, die een beetje geïrriteerd is, biedt aan om mevrouw Neudermeyer te leren hoe ze zelfgemaakte pasta helemaal opnieuw kan maken en informeert haar ook dat ze zich meer zorgen moet maken over haar grove gewoonte om binnen te roken.

Mevrouw Neudermeyer stapt naar buiten en staat een sigaret te roken als een man met een machete van achteren opkomt en haar een keer steekt en dan de machete in haar hoofd steekt. De Wolven waren alexandrië geïnfiltreerd en de hel breekt los. Er zijn overal gevechten en de Wolven proberen iedereen in Alexandrië te vermoorden en te nemen wat ze kunnen. Enid denkt erover om weg te rennen, maar is ervan overtuigd om te blijven en een van de zwakkere mensen te beschermen. Ze blijft en de strijd volgt.

Carol is in staat om een van de Wolven te doden voordat ze een paar van de wolven kunnen doden, zelfs tot ontsteltenis van Morgan die denkt dat ze de mensen niet hoeven te doden. Carol is het daar niet mee eens en doodt nog minstens drie wolven terwijl ze helpt de stad te verdedigen.

Nadat alles tot rust is gekomen. Carol zorgt ervoor dat mensen in orde zijn en zoekt uit wie er nog leeft. Ze stuit op een brief van Enid waarin staat: “Overleef gewoon op de een of andere manier.” Deze boodschap is iets dat is bijgebleven bij de mensen in de show en de kijkers van het televisieprogramma.

Hierdoor kunnen fans van de show een tatoeage krijgen die niet helemaal voor de hand ligt, maar wel veel betekenis voor hen heeft. De JSS tattoo betekenis hoeft niet alleen betrekking te hebben op de show. Dit kan worden gebruikt om te helpen omgaan met elk probleem dat je in je leven hebt. Velen van ons zijn afkomstig uit omstandigheden die erg moeilijk waren toen we opgroeiden. Je zou misbruikslachtoffers met deze tatoeage kunnen zien als een vorm van inspiratie om vooruit te komen. Het is een motto om naar te leven, maar hopelijk zit je niet in dezelfde situatie als Enid en de anderen in Alexandrië.

JSS Tattoo Variaties

De JSS-tatoeage is precies wat hierboven werd uitgelegd en de variaties van deze tatoeage zullen geen wijzigingen zijn in de originele tatoeage, maar meer een toevoeging aan de toch al krachtige boodschap. Hieronder staan een paar van de tatoeages die we hebben gezien.

JSS Tattoo Gespeld

Voor degenen die minder subtiel zijn over hun JSS-tatoeage en willen dat anderen precies weten wat het betekent, kun je het altijd gewoon voor hen spellen. Het krijgen van “Just Survive Somehow”, neemt het giswerk uit de tatoeage en kan voorkomen dat mensen je vragen wat ikt staat voor.

JSS Tattoo met Walker

De JSS-tatoeage met een walker-tatoeage is er een die je zal helpen iets meer over de tatoeage te begrijpen als je geen fan bent. Het doel van de show is immers om de wandelaars te overleven, dus om JSS naast een rollator in een tatoeage te hebben, zal helpen om de boodschap naar huis te brengen.

JSS Tattoo met personages

De JSS-tatoeage met een van de personages is een andere manier om deze tatoeage geïnkt te krijgen. De bovenstaande variatie helpt je te begrijpen waar de boodschap voor is, maar in deze tatoeage moet je misschien meer een fan zijn om het karakter van de show uit een tatoeage te kiezen. Hoe dan ook, we hebben een aantal van deze tatoeages met Enid of Carol aan de foto toegevoegd.

Voor fans van The Walking Dead is de JSS-tatoeage er een die enigszins populair lijkt te zijn. Als je deze tatoeage krijgt, zorg er dan voor dat je tatoeëerder goed is met lijnwerk, want je krijgt hier maar één kans op voordat je een cover-up moet krijgen.

JSS Tattoo Betekenis 1
JSS Tattoo Betekenis 2
JSS Tattoo Betekenis 3
JSS Tattoo Betekenis 4
JSS Tattoo Betekenis 5
JSS Tattoo Betekenis 6
JSS Tattoo Betekenis 7
JSS Tattoo Betekenis 8
JSS Tattoo Betekenis 9
JSS Tattoo Betekenis 10
JSS Tattoo Betekenis 11