Body Piercings &sieraden in Newmarket

Pierced is Newmarket’s nieuwste bestemming voor professionele body piercings en sieraden. Body piercings zijn een brede categorie die enkele van de meest populaire vormen van lichaamsmodificatie omvat.

Met zoveel variatie in lichaamssieraden en piercingopties, vindt u zeker de perfecte pasvorm voor uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Wat zijn de soorten body piercings?

Van navelpiercing tot oppervlakteankers, body piercings zijn enkele van de coolste en meest interessante piercings die er zijn. Ze kunnen subtiel, complementair, verleidelijk of schokkend zijn – het hangt allemaal af van hoe je het draagt. Enkele van de meest populaire soorten piercings zijn:

 • Navel/Navel
 • Tepel
 • Microdermaal/Oppervlak
 • Genitaal

Navel piercings

Navel/Navel Piercings

Navel, of navel, piercings is een van de meest populaire piercings van vandaag. Hoewel de populariteit piekte in de jaren 90 en vroege jaren 2000, is de navelpiercing hier om te blijven. Van Britney tot Beyoncé, navelpiercings hebben hun plaats in de popcultuur behouden.

In de jaren 90 waren de navelpiercings een sekssymbool. Nu keert het terug als een elegante en coole piercing, met veel meer opties in sieradenontwerp en -stijl. Deze piercings worden meestal gedragen door vrouwen, maar kunnen ook door mannen worden gedragen. In het oude Egypte waren ze tekenen van moed en mannelijkheid.

Over het algemeen worden deze piercings uitgevoerd langs het bovenste gedeelte van de navel. Er zijn tegenwoordig een aantal sieradenopties, variërend van navelringen tot halters en Bali-bengelen.

Navelpiercings zijn veilig en een van de minst pijnlijke piercings. Ze hebben een lager afstotingspercentage dan andere oppervlaktepiercings. Omdat ze een vlezig gebied zijn met weinig zenuwuiteinden, is het gemakkelijk en weinig pijn om doorboord te worden. Volledige genezing kan 6-12 maanden duren.

Tepelringen

Tepelpiercings

Tepelpiercings zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Ze kunnen een klein randje toevoegen, de seksualiteit verhogen of een vleugje elegantie toevoegen.

Hoewel ze in een groot deel van de geschiedenis te vinden zijn, lijkt de populariteit van tepelpiercings in de westerse wereld terug te gaan tot de Victoriaanse periode. Dezelfde periode die ons burlesque bracht. Ze hadden opnieuw een opleving in de jaren 1970 en zijn sindsdien sterk gegaan.

Omdat tepels een gevoelig gebied zijn, kunnen ze pijnlijker zijn om te doorboren dan andere gemeenschappelijke ruimtes zoals oorpiercings. Desondanks zijn tepelpiercings populair bij zowel mannen als vrouwen. Zodra het gebied is doorboord, zijn de sieraden niet pijnlijk. Sterker nog, de meeste mensen melden een prettig of opwindend gevoel van het spelen met hun tepelpiercing sieraden.

Genezingstijden voor tepelpiercings zijn iets langer, maar liefst 12-18 maanden om volledig te genezen. Gelukkig zijn ze gemakkelijk te beschermen, omdat ze meestal bedekt zijn door een shirt. Zorg er toch voor dat je klaar bent om je te committeren aan deze verlengde nazorgtijd voordat je je tepels doorboort.

De meeste mensen krijgen horizontale tepelpiercings met een laterale staaf of ring. Schuine en verticale tepelpiercings komen minder vaak voor, maar zijn nog steeds een optie. Schuine tepelpiercings kunnen curvy lichaamstypes complimenteren. Raadpleeg je piercer voor de beste optie, maar uiteindelijk is het het beste om de stijl te kiezen die je aanspreekt.

Oppervlakte Piercings

Microdermale piercings

Microdermale piercings zijn uniek ten opzichte van andere piercings. Ten eerste kunnen ze overal naartoe gaan op het oppervlak van je lichaam. Voor een ander worden ze anders aangebracht dan andere piercings.

In plaats van een piercing die in het ene gat gaat en in het andere uit, hebben oppervlaktepiercings een enkel gat in de huid geponst. Een huidanker wordt in het gat geplaatst. De huid geneest rond de basis van het anker. Dermale piercing sieraden hechten zich aan het anker.

De opties voor sieraden en plaatsing worden alleen beperkt door uw verbeelding. Mensen maken dermale piercingkettingen, bevestigen hoorns aan hun hoofd of hebben eenvoudige kralen “zwevend” op hun huid.

Microdermale piercings vereisen meer zorg dan andere piercings. Ze zijn meer vatbaar voor zowel migratie als afwijzing dan andere piercingtypes. Naast het feit dat ze zorgvuldige nazorg vereisen, zijn ze gevoeliger voor schade dan andere piercings, zelfs na genezing. Als gevolg hiervan moet je extra voorzichtig zijn, zoals het bedekken van ze als je sport.

Oppervlakte Piercings

Oppervlaktepiercings zijn vergelijkbaar met de huiden. Hoewel het eindproduct eruit kan zien als een dermaal, is de basis vergelijkbaar met standaard piercings. Een piercer plaatst een oppervlaktebarbell door twee gaten te maken, zoals een gewone piercing. Alleen de uiteinden van de halter worden blootgelegd, waardoor the uiterlijk van dermale ankers.

De piercings en sieraden voor oppervlaktepiercings zijn goedkoper dan de huid omdat ze minder gespecialiseerd zijn. Ze gaan echter niet zo lang mee, met een gemiddelde levensduur voor oppervlaktepiercings van slechts 1 tot 2 jaar. Hierna begint het lichaam de piercing vaak af te wijzen.

Genitale ringen

Genitale piercings

Intieme en verleidelijke genitale piercings zijn elke piercing van de genitaliën. De soorten piercings en sieraden variëren sterk, net als de redenen om ze te krijgen. Genitale piercings zijn een recht van doorgang, esthetische verbetering of het vergroten van seksueel genot en vertrouwen.

Terwijl genitale piercings vaak worden gezien als voor jonge, universiteitsleeftijd, zijn kinderen van de leeftijd veel gevarieerder. Tegenwoordig hebben vrouwen van middelbare leeftijd net zo veel kans om deze piercings te krijgen om de slaapkamer thuis op te vrolijken, als een jonge volwassene die wil experimenteren met hun nieuw ontdekte seksualiteit.

Mensen vinden vaak dat genitale piercings de gevoeligheid en stimulatie voor zichzelf en / of hun partners tijdens geslachtsgemeenschap verbeteren. Dit is een van de belangrijkste motivatoren voor genitale piercings. Elayne Angel van de Association of Professional Piercers noemt een reden waarom mensen kiezen voor specifieke soorten genitale piercings, waaronder:

 • Genezingstijd
 • Zichtbaarheid
 • Sensatie
 • Plezier voor jezelf
 • Plezier voor partner
 • Piercing penetratie
 • Seksuele voorkeur
 • Activiteiten (d.w.z. paardrijden, fietsen)

Het kiezen van de juiste genitale piercing heeft een aantal factoren, waaronder de bovenstaande lijst en individuele anatomie. Je wilt altijd een piercing professional raadplegen over het juiste piercing type voor jouw genitaliën. Over het algemeen raden we u aan om ook een arts te raadplegen.

Kiezen voor Body Piercing Sieraden

Wanneer u op zoek bent naar body piercing sieraden zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Ben je op zoek naar een nieuwe of genezen piercing? Het materiaal en de stijl van de sieraden moeten zorgvuldig worden geselecteerd voor nieuwe piercings om genezing te bevorderen en problemen te voorkomen.

U moet ook rekening houden met de juiste soorten sieraden voor verschillende soorten piercings. En ten slotte moet je de stijl vinden die je het leukst vindt.

Barbells voor Body Piercings

Barbells behoren tot de meest populaire soorten piercing sieraden. Ze zijn een enkele metalen staaf die de huid binnenkomt via het ene gat en door een ander gat naar buiten gaat.

De naam komt van het traditionele uiterlijk met een metalen bal aan beide uiteinden van de bar. Ze lijken op een miniatuurversie van vaudevilliaanse sterke man barbells.

Klassieke Barbell

Over het algemeen zijn piercing sieraden barbells recht, gebogen of cirkelvormig. Navelbars hebben meestal één kraaluiteinde en één uiteinde met grotere versieringen. Voor oppervlaktepiercings zijn er ook oppervlaktebarbellen. Deze verschillen in die zin dat de hele balk verborgen is, met alleen de uiteinden bloot. Met standaard barbells wordt een deel of het grootste deel van de bar blootgelegd.

Navel Barbell

Body piercings die barbell sieraden gebruiken zijn onder andere:

 • Tepelpiercings
 • Navelpiercings
 • Genitale piercings
 • Oppervlakte Piercings

Ringen voor Body Piercings

Ringen zijn niet zo gebruikelijk voor lichaamspiercings als halters. Maar ze zijn verre van ongebruikelijk. Van navelringen tot een Prince Albert-kralenring, ringen zijn geschikte sieraden voor de meeste piercings.

Piercing Ringen

Ringen zijn alle sieraden die een 360° ring compleet maken of bijna compleet maken. Veel voorkomende body piercing ringen zijn captive kralenringen, vaste kralenringen, ronde barbells en clicker ringen.

Body piercings die barbell sieraden gebruiken zijn onder andere:

 • Tepelpiercings
 • Navelpiercings
 • Genitale piercings

Schilden &Bengelen voor Body Piercings

Schilden en bengelen zijn verhoogde versieringen voor lichaamspiercings. Hun doel is net zo variabel als hun stijlen. Een tepelschild kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de tepel te markeren terwijl deze wordt blootgesteld of om de piercing minder duidelijk te maken terwijl deze verborgen is door kleding.

Bengelen, zoals de naam al doet vermoeden, zijn stukjes die aan de piercing hangen (of bungelen). Ze variëren van eenvoudig tot complex. Een schild daarentegen gaat rond de piercing, meestal in een cirkel of halve cirkel.

Body piercings die schilden en bengelen gebruiken, zijn onder meer:

 • Tepelpiercings
 • Navelpiercings

Koop Body Piercings &sieraden in Newmarket

Wanneer je wordt doorboord, is het meestal het beste om je eerste set sieraden tegelijkertijd te kopen. Uw piercer is zeker van de veiligheid van de sieraden en de materialen. Ook zijn ze bekend met de verschillende maatmaten tussen de sieradenmerken die ze voeren.

Als u sieraden koopt voor een reeds genezen lichaamspiercing, is het nog steeds het beste om te kopen bij een geloofwaardige bron met professionele piercers. Daarom biedt Pierced alleen sieraden aan van top piercing juweliers zoals Maria Tash en BVLA.

Onze deskundige piercers beantwoorden graag uw vragen over piercings en sieraden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.