Jester Tattoo Betekenis

Films hebben de nar een geheel nieuwe context gegeven aan de manier waarop we er in het verleden traditioneel naar hebben gekeken. De vrouwen en mannen die ervoor kiezen om tatoeages van narren op hun lichaam te hebben, kiezen zeker niet voor mainstream tatoeages die we gewend zijn te zien in de flashbooks. Narren hebben een bepaalde symbolische betekenis voor degenen die ze gebruiken als een kunstwerk op hun lichaam. Ze kunnen de gelukkige, slechte, verdrietige, grappige of slechte gedachten en gevoelens vertegenwoordigen die we soms hebben.

De nar is in dit geval wat je wilt dat het betekent, maar er zitten betekenissen achter het beeld van de nar. Er zijn veel verschillende richtingen die je met deze tatoeage kunt gaan en we wilden je een idee geven van de geschiedenis en symboliek achter de narstattoo, zodat je een betere beslissing kunt nemen als het gaat om het krijgen van je eigen narstattoo.

We zullen het ook hebben over de symboliek van de nar en enkele verschillende variaties van de narstattoo om u een breder scala aan uw opties te geven. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je je meer geïnformeerd voelt over de betekenissen van narstattoos.

Wat is een Nar?

Een nar is algemeen bekend als een persoon die voor de monarchen van Europa werkte om hen entertainment te bieden, of het nu door grappen of slapstickkomedie was. Wanneer je je probeert voor te stellen hoe een nar eruit ziet, stel je het dan voor als een clown. Ze dragen excentrieke en felle kleren met een slappe hoed met bellen op alle drie de punten van de hoed. Stel je de oren van een ezel voor en hoe ze hangen om te denken aan de hoed die de nar zou dragen. Je zag de narren van weleer vaak een soort scepter dragen die ook wel bekend stond als een marotte. Bovenop deze scepter lag een beeldhouwwerk van een hoofd dat het uiterlijk van de nar moest weerspiegelen.

Veel van de narren speelden een rol in het brengen van een lichtere stemming in evenementen, waaronder zaken als hof. Hier komt de term hofnar vandaan. De narren van weleer hadden een grote verantwoordelijkheid om de Vorst van die tijd gelukkig te maken. Zijn enige taak was om ervoor te zorgen dat hij zijn meester amuseerde, ongeacht of het tijdens het diner was of serieuze zaken. Het zou hem zijn leven kunnen kosten.

Meer specifiek over hun kleding, droeg de nar over het algemeen een strakke broek die meestal twee verschillende kleuren broeken zou hebben naast het dragen van een bonte jas. De nar had over het algemeen een kaalgeschoren hoofd en ze droegen een soort pruik die leek op de monniken van die tijd en het haar kwam tot ongeveer schouderlengte. Na verloop van tijd werden de kleren van de nar helderder en gawdy. Het meest opvallende deel van de outfit van de nar was echter de hoed die bekend kwam te staan als de hoed van de dwaas.

Geschiedenis van de Nar

In de middeleeuwen was de nar een bekend gezicht. Aristocratische, Britse families huurden narren in en beschouwden hen vaak als huisdieren of mascottes. Soms kleedden ze zich als een dienaar, maar voor het grootste deel waren ze gekleed in hun narrengewaad. Narren waren er niet alleen om iedereen te amuseren; soms werd hen gevraagd om hen ook te bekritiseren.

Voor een dienaar had de nar het zeldzame voorrecht om te kunnen zeggen wat hij wilde. Ze waren een van de weinige mensen die tijdens het hof grappen konden maken om de draak te steken met heren, dames en edelen zonder dat er aanstoot aan werd genomen. Veel van de narren die werkten waren opgeleide mensen en kwamen uit een breed scala aan achtergronden. Zelfs als men dacht dat de nar meer vrijheid had dan de meesten, konden ze gestraft worden als ze te ver gingen.

Van sommige narren was bekend dat ze gewoon van nature dwaas waren. Ze waren niet de slimste en ze konden soms niet helpen wat ze zeiden. Het andere type was een erkende dwaas dat rechtbanken speelruimte zouden toestaan. Ze werden meestal verontschuldigd in alle gerechtelijke procedures, tenzij het uit de hand liep. Ze zouden ook slecht nieuws geven aan de leiders, zodat anderen het nieuws niet hoeven te breken.

Jester Tattoo Betekenis

Nu we de nar kennen, kunnen we de betekenis van de narertatoe begrijpen. Het eerste dat de narstattoo kan symboliseren, is snelle humor. De narren in het hof hadden zelden een script om te volgen, dus alles wat ze deden was uit de losse pols. Ze zouden in bijna alle situaties een snelle comeback moeten hebben. Iemand met deze tatoeage wil misschien de snelle geestigheid van de nar vertegenwoordigen.

Een andere eigenschap van de nar is het overwinnen van een obstakel. Je ziet vaak het beeld van Magere Hein in de outfit van een nar in het uitbeelden van triomf over de dood. Je zou de reaper of een skelet in het narrenkostuum kunnen zien om aan te geven dat je moeilijke tijden of ziekte doorkomt.

De nar was ook moeilijk te misleiden. Door hun snelle humor en scherpe geest is de nar vaak de laatste die voor de gek wordt gehouden. De persoon met de narrentattoo is misschien een keer voor de gek gehouden, maar de tatoeage is een herinnering om niet opnieuw voor de gek te worden gehouden.

De nartattoo is ook een manier om te lachen in het gezicht van autoriteit. Omdat de nar in de middeleeuwen de vrijheid had om het gezag in de rechtbanken te bespotten, vertegenwoordigt de narstattoo diezelfde vrijheid of verlangen om dat te doen.

Jester Tattoo Variaties

Je kunt de narstattoo in verschillende vormen zien. Je zou een kwaadaardige nar kunnen zien met een donker thema dat de spot met geluk of leven in bepaalde vormen vertegenwoordigt. De boze nar is een manier om autoriteit te bespotten en hen te laten weten dat je niet bang bent voor wat anderen voor je in petto hebben.

We hebben ook veel speelse narrentattoos gezien die de leuke delen van het leven inspireren of de draak steken met de absurditeit van het leven. Kijken naar het leven in deze speelse materie helpt ons allemaal om door de moeilijke tijden heen te komen en vooruit te blijven gaan.

Nar Tattoo Betekenis 1
Nar Tattoo Betekenis 2
Nar Tattoo Betekenis 3
Nar Tattoo Betekenis 4
Nar Tattoo Betekenis 5
Nar Tattoo Betekenis 6
Nar Tattoo Betekenis 7
Nar Tattoo Betekenis 8
Nar Tattoo Betekenis 9
Nar Tattoo Betekenis 11
Nar Tattoo Betekenis 12
Nar Tattoo Betekenis 13
Nar Tattoo Betekenis 14
Nar Tattoo Betekenis 15
Nar Tattoo Betekenis 16
Nar Tattoo Betekenis 17
Nar Tattoo Betekenis 18
Nar Tattoo Betekenis 19
Nar Tattoo Betekenis 20
Nar Tattoo Betekenis 21
Nar Tattoo Betekenis 22
Nar Tattoo Betekenis 23
Nar Tattoo Betekenis 24
Nar Tattoo Betekenis 25
Nar Tattoo Betekenis 26
Nar Tattoo Betekenis 27
Nar Tattoo Betekenis 28
Nar Tattoo Betekenis 29
Nar Tattoo Betekenis 30
Nar Tattoo Betekenis 31
Nar Tattoo Betekenis 32
Nar Tattoo Betekenis 33
Nar Tattoo Betekenis 34
Nar Tattoo Betekenis 35
Nar Tattoo Betekenis 36
Nar Tattoo Betekenis 37
Nar Tattoo Betekenis 38
Nar Tattoo Betekenis 39
Nar Tattoo Betekenis 40
Nar Tattoo Betekenis 41
Nar Tattoo Betekenis 42
Nar Tattoo Betekenis 43
Nar Tattoo Betekenis 44
Nar Tattoo Betekenis 45
Nar Tattoo Betekenis 46