Kikker Tattoo Betekenis

Toen ik een kind was, liet mijn opa ons naar beneden gaan bij de vijver en kikkers vangen. We hielden van hen als kinderen. Ze huppelden rond, maakten grappige geluiden en hadden echt lange tongen die eruit vlogen en hun volgende maaltijd kregen, die meestal een vlieg was. Het lijkt er echter op dat we niet de enigen waren die van kikkers hielden. Kikkers zijn het onderwerp van boeken, films en tekenfilms. Kikkers hebben nooit negativiteit gesymboliseerd. Ze waren ongevaarlijk en leuk om naar te kijken. In de loop van de tijd is de kikker een populair dier geworden en mensen lijken zoveel van ze te houden dat ze bereid zijn om er een op hun lichaam te laten tatoeëren.

Kikkers spelen al vele jaren een rol in de menselijke spiritualiteit. Ze vertegenwoordigen kwaliteiten die bewonderenswaardig zijn. Er zijn ook veel soorten kikkers waardoor ze perfect zijn om getatoeëerd te worden. Kikkers zijn er in alle kleuren, maten en vormen en zullen eruit zien, wat betekent dat je kikkertattoo op zichzelf uniek zal zijn. Je kunt het maken wat je maar wilt in vele stijlen. De kikker is het perfecte onderwerp om creatief mee om te gaan.

Voordat we het hebben over de symboliek van de kikker en de verschillende tatoeages die we hebben gezien, vinden we het belangrijk om meer over de kikker te begrijpen. In deze post zullen we graven in de kikker en enkele geweldige feiten over deze amfibie. We zullen het hebben over wat het symboliseert en wat het betekent voor degenen die de kikkertattoo hebben. We zullen het ook hebben over enkele verschillende variaties van de kikkertattoo, zodat je wat ideeën kunt krijgen over wat je misschien wilt doen. Je zou een beter begrip van de kikker moeten hebben als alles is gezegd en gedaan.

Over de Kikker

Een kikker is een brede term en definieert en dier dat lid is van de orde Anura. Kikkers zijn voornamelijk vleesetend, zijn staartloze amfibieën en hebben korte lichamen. De oudste kikker die ooit is ontdekt, wordt de “proto-kikker” genoemd en is een fossiel van een kikker die in madagaskar vroeg Trias opkwam. Moleculaire klokdatering zegt echter dat de oorsprong van de kikker 265 miljoen jaar terug kan gaan naar het Perm. Er zijn ongeveer 5.000 geregistreerde soorten kikkers en ongeveer 85% van alle amfibieën. Ze zijn zeer divers en fascinerend.

Kikkers hebben een interessante levenscyclus en ze ondergaan onderweg een aantal zeer grote veranderingen. Kikkers beginnen als een ei dat in grote massa’s in het water wordt gelegd. Van daaruit komt het ei uit in een kikkervisje en richt het zich op eten, groeien en overleven. Kikkervisjes hebben een staart om door het water te bewegen en kieuwen om te ademen. Ze leven op dit moment alleen in water. Het kikkervisje ontspruit dan benen en dan wat armen. Hun lichaam wordt groter en hun hoofd is meer uitgesproken. Op dit punt gebruikt het nog steeds kieuwen om te ademen en de staart om door het water te stuwen. Van daaruit verandert het kikkervisje in een kikkertje. Op dit punt gebruikt het zijn longen om te ademen en heeft het zijn staart bijna volledig geabsorbeerd. Dan is het op naar volwassenheid. Er zijn veel veranderingen gaande en dit kan leiden tot een aantal belangrijke symboliek op de weg.

Zoals we eerder vermeldden, zijn er duizenden verschillende kikkers en een aantal coole feiten over hen. De Surinaamse pad legt tot 100 eieren en legt ze vervolgens allemaal op haar rug. Haar huid zal rond de eieren beginnen te groeien en een honingraatachtige structuur vormen. Wanneer de baby’s uitkomen, beginnen ze uit de rug te kruipen.

Een ander interessant kikkerfeit met betrekking tot de levenscyclus komt van Darwin’s kikker. Wanneer deze kikkers uitkomen, slikt het mannetje ze allemaal in en houdt ze ongeveer 60 dagen in zijn stemzak en hoest ze vervolgens op als ze zijn gegroeid.

Kikker Tattoo Betekenis

Omdat we klaar zijn met de leuke feiten, laten we het hebben over wat de kikkertattoo symboliseert. Bij het krijgen van een kikkertattoo zijn er een paar verschillende dingen die de kikker alleen kan vertegenwoordigen. Deze omvatten vruchtbaarheid, overvloed metamorfose, transformatie, wedergeboorte, reiniging, vernieuwing, oude wijsheid en levensmysteries.

Zoals je kunt zien, is er veel symboliek om uit te kiezen. Voordat je deze tatoeage krijgt, moet je nadenken over wat het voor jou betekent en wat de kikkertattoo zal vertegenwoordigen. Misschien wil je zelfs een aantal van deze eigenschappen oproepen door de kikkertattoo te laten zetten. Dat is oké. Hoe dan ook, je hebt een cool uitziende tatoeage.

Kikker Tattoo Variaties

Er zijn veel soorten kikkers, dus zoals je je kunt voorstellen, zijn er tal van manieren waarop je een kikkertattoo kunt krijgen. Hieronder staan enkele van de meer populaire keuzes bij het krijgen van je kikkertattoo.

Boom Kikker Tattoo

De roodogige boomkikker is een van de coolste kikkers die er zijn als je het ons vraagt. Deze kleine groene kikker met grote rode ogen is een van de meest populaire kikkers om te laten tatoeëren. Voor een kikker zou je deze kikker knap kunnen vinden en een cool feit over de roodogige boomkikker; Hun felgroene kleur is om op te gaan in de bladeren waar het gedurende lange tijd roerloos ligt. Als ze zich bedreigd voelen, zal de wil onmiddellijkopen hun grote ogen die de neiging hebben om zijn roofdieren te laten schrikken.

Bullfrog Tatoeage

De bullfrog is een grote in vergelijking met de meeste kikkers. Vroeger was het alleen te vinden in Noord-Amerika, maar nu kun je deze kikkers wereldwijd vinden. Je ziet deze kikkers in groene, bruine of grijze kleuren en hun huid is hobbelig en heeft een camouflagepatroon om op te gaan in zijn omgeving. Ze worden de bullfrog genoemd vanwege hun roep die “cowish” klinkt.

Tribal Kikker Tattoo

De tribale kikker is een andere manier waarop iemand de kikkertattoo krijgt. Vanwege de prehistorische afstamming en de geschiedenis achter tribale tatoeages, gaat de versie van de kikkertattoo goed met elkaar samen. Als je een fan bent van de stijl, is de kikkertattoo een perfecte optie.

Kermit de Kikker Tattoo

We mogen Kermit de Kikker niet vergeten. Kermit was de bekendste Muppet en maakte zijn debuut in 1955. Mensen met een affiniteit met de Muppets of keken ernaar als kind, hebben misschien een goede reden om de Kermit the Frog-tatoeage te krijgen. Kermit is een legendarisch personage en er zal geen vraag zijn wie er op je lichaam is getatoeëerd.

Kikker Tattoo Betekenis 1
Kikker Tattoo Betekenis 2
Kikker Tattoo Betekenis 3
Kikker Tattoo Betekenis 4
Kikker Tattoo Betekenis 5
Kikker Tattoo Betekenis 6
Kikker Tattoo Betekenis 7
Kikker Tattoo Betekenis 8
Kikker Tattoo Betekenis 9
Kikker Tattoo Betekenis 10
Kikker Tattoo Betekenis 11
Kikker Tattoo Betekenis 12
Kikker Tattoo Betekenis 13
Kikker Tattoo Betekenis 14
Kikker Tattoo Betekenis 15
Kikker Tattoo Betekenis 16
Kikker Tattoo Betekenis 17
Kikker Tattoo Betekenis 18
Kikker Tattoo Betekenis 19
Kikker Tattoo Betekenis 20
Kikker Tattoo Betekenis 21
Kikker Tattoo Betekenis 22
Kikker Tattoo Betekenis 23
Kikker Tattoo Betekenis 24
Kikker Tattoo Betekenis 25
Kikker Tattoo Betekenis 26
Kikker Tattoo Betekenis 27
Kikker Tattoo Betekenis 28
Kikker Tattoo Betekenis 29
Kikker Tattoo Betekenis 30
Kikker Tattoo Betekenis 31
Kikker Tattoo Betekenis 32
Kikker Tattoo Betekenis 33
Kikker Tattoo Betekenis 34
Kikker Tattoo Betekenis 35
Kikker Tattoo Betekenis 36
Kikker Tattoo Betekenis 37
Kikker Tattoo Betekenis 38
Kikker Tattoo Betekenis 39
Kikker Tattoo Betekenis 40
Kikker Tattoo Betekenis 41
Kikker Tattoo Betekenis 42
Kikker Tattoo Betekenis 43
Kikker Tattoo Betekenis 44
Kikker Tattoo Betekenis 45
Kikker Tattoo Betekenis 46
Kikker Tattoo Betekenis 47