Industriële piercings – Wat u moet weten

Een industriële piercing is een geweldige manier om een opvallende look te bereiken. Industriële piercings kunnen worden aangepast, dus als u op zoek bent naar een piercing die echt uniek voor u is, dan kan een industriële piercing de lichaamsaanpassing zijn waarnaar u op zoek bent.

Doorboorde Newmarket - Industriële Piercing

Wat is een industriële piercing?

Een industriële piercing bevindt zich op het oor en in plaats van slechts één gat, bestaat het uit twee piercings door het kraakbeen van het oor, die zijn gekoppeld aan een halter. De halter zit in het oor over de breedte van de twee gaten.

Hoewel stijlen kunnen variëren, verwijst een “industriële piercing” meestal naar een steigerpiercing die de anti-helix- en helixgedeelten van het oor verbindt. Variaties van de industrie kunnen andere delen van het oor verbinden, zoals gezien met een rook-daith, verticale dubbele schelp, daith-lower conch of anti-helix rook.

Het is ook mogelijk om te verdubbelen met dit type piercing, met meer dan één in een enkel oor, en, mits de juiste sieraden, zou je (mogelijk) tot vier verschillende piercings door een enkele halter kunnen laten lopen: daith – rook – antihelix – onderste schelp. Dat gezegd hebbende, dit type opstelling zou ongebruikelijk zijn, maar noodzakelijkerwijs ongehoord.

Hoe een industriële piercing te krijgen

Zoek eerst een ervaren piercingprofessional en praat met hen over wat je wilt. Je piercer zal zijn apparatuur opzetten en ervoor zorgen dat alles mooi en schoon is voordat hij begint.

Met handschoenen aan zal je piercer de locatie van de piercings markeren. Ze kunnen een lijn trekken tussen de twee, zodat u kunt zien hoe de afgewerkte piercing eruit zal zien. Neem op dit moment de tijd om ervoor te zorgen dat de gaten zijn waar je ze wilt hebben en wees niet bang om te vragen of je liever een andere plaatsing wilt.

De piercer maakt de gaten één voor één en steekt de sieraden in elk. Zorg ervoor dat je tevreden bent met je piercing voordat je vertrekt en stel eventuele vragen die je hebt. Wees nooit bang om je uit te spreken!

Doorboorde Newmarket - Industriële Piercing met Kraal

Doen industriële piercings pijn?

Een industriële piercing omvat twee piercings, in plaats van slechts één, dus wees voorbereid op het dubbele van de hoeveelheid ongemak. Een industriële piercing gaat echter door kraakbeen, dat geen zenuwuiteinden bevat, dus de pijn mag niet te intens zijn.

In de meeste gevallen is de pre-piercing angst veel erger dan de daadwerkelijke piercing zelf! Het helpt altijd om na te denken over hoe goed het eindresultaat zal zijn. Het kan zijn dat de piercing iets langer gevoelig is dan bij andere piercings. Dit komt door het feit dat de piercing door je kraakbeen gaat en er dus iets langer over doet om te genezen.

Welke soorten sieraden kan ik dragen met een industriële piercing?

Wanneer u sieraden kiest voor uw industriële piercing, is het belangrijkste om ervoor te zorgen dat deze van hoge kwaliteit is. Weet u niet zeker welk materiaal veilig is om te gebruiken? Laat de lokale Newmarket piercing professionals van Pierced.co helpen.

Industriële piercings zijn erg flexibel en er zijn tal van manieren om ze aan te passen. Als u op zoek bent naar iets individueler dan een roestvrijstalen of titanium staaf, kunt u staven vinden met kralen of ontwerpen ingebouwd. Je kunt ook twee sieraden gebruiken in plaats van een enkele bar, zoals ronde halters, labret-noppen of captive-ringen, die er allemaal echt geweldig uit kunnen zien.

Hoe lang duurt het om een industriële piercing te genezen?

Genezingstijden voor een industriële piercing kunnen variëren. De meeste industriële piercings hebben 2-3 maanden nodig om volledig te genezen. U kunt in de eerste paar weken wat zwelling ervaren, maar dit zou daarna moeten verminderen.

Het is belangrijk op te merken dat steigerpiercings over het algemeen meer vatbaar zijn voor keloïding. Een keloïde is gewoon een medische term voor een verhoogd type angst dat optreedt wanneer de huid geneest na een verwonding.

Het risico op keloïding is vooral hoog wanneer de twee gaten niet goed zijn uitgelijnd, omdat dit meer druk op de rand van het piercinggat veroorzaakt, wat leidt tot littekens.

Daarom is het belangrijk dat je een ervaren piercer hebt zoals die op Pierced.co je piercing uitvoert.

Hoe moet ik mijn industriële piercing verzorgen?

Als je wilt dat je industriële piercing er goed uit blijft zien en je goed voelt, is het belangrijk dat je er goed voor zorgt, vooral als het geneest. Het verzorgen van je piercing is gemakkelijk als je deze eenvoudige stappen volgt:

  • Probeer je nieuwe piercings niet te veel aan te raken of ermee te spelen, vooral als je je handen niet eerst grondig hebt gewassen
  • Gebruik natuurlijke, huidgevoelige producten om je pierci voorzichtig schoon te makenng, vooral terwijl het helend is. Een lauwe zoutoplossing werkt prima aangebracht met een watje of Q-tip.
  • Gebruik bij het drogen van je piercing een schone papieren handdoek
  • Laat je originele sieraden zitten terwijl je piercing geneest
  • Probeer zoveel mogelijk te voorkomen dat je op je piercing slaapt, omdat dit druk kan uitoefenen op de sieraden

Als u zich zorgen maakt over uw industriële piercinggenezing of als u zich zorgen maakt over een geïnfecteerde industriële piercing en u bent in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden, kom dan langs voor een praatje met een lid van het team. U kunt het team van Pierced.co vandaag ook bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Afsluitende gedachten

Populair bij zowel mannen als vrouwen, deze stijlvolle en unieke piercing is misschien precies wat je zocht. Maar vanwege de unieke positionering moet u ervoor zorgen dat een ervaren professional de piercing behandelt om onnodige littekens en irritatie te voorkomen

.

In het Newmarket, ON gebied en klaar om aan de slag te gaan? Kom langs of bel het team vandaag nog op Pierced.co.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.