Kalm blijven voor > tijdens je piercing

Opwinding, angst of angst. Wat de oorzaak ook is, het is gemakkelijk om je op te winden voor een piercing – vooral je eerste piercing. Het is dus gebruikelijk om je zenuwen een beetje op scherp te hebben.

Toch, hoe gemakkelijk het ook is om jezelf op te werken voor een piercing, het is belangrijk om je best te doen om kalm te blijven en te ontspannen.

Waarom het belangrijk is om kalm te blijven tijdens piercings

Angst voor naalden komt vaak voor. Artsen en verpleegkundigen vertellen verhalen van mensen die zo angstig worden voor een naald dat ze flauwvallen. De opbouwende angst en plotselinge bloeddrukdaling kunnen misselijkheid of flauwvallen veroorzaken. Het is zeldzaam, maar hetzelfde kan gebeuren met piercings.

Hoewel flauwvallen zeldzaam is, kan de angst andere effecten hebben. De verandering in bloeddruk kan leiden tot overmatig bloeden. Als een angstige cliënt fysiek reageert (d.w.z. wegtrekken) kan dit piercingfouten veroorzaken.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om je angst te verminderen voor en tijdens een body piercing. We zetten een paar tips en oefeningen op een rij die iedereen kan gebruiken.

Kalmerende Tips &Oefeningen

Meditatie

Jaren geleden leek meditatie een bijna mythische praktijk. Het riep beelden op van monniken die er jaren over deden om verlichting te bereiken. Tegenwoordig wordt meditatie gezien in een veel toegankelijker licht.

Cure Piercing Angst

Hoewel hoe meer je oefent, hoe meer voordelen je ontvangt, zelfs een first-timer kan profiteren. Het verminderen van stress en het beheersen van angst zijn de gemakkelijkste aangeleerde voordelen van meditatie. En ze zijn ideaal om jezelf te kalmeren voor een piercing.

Er zijn tal van gratis meditatie-apps die je kunt gebruiken om je overal te helpen ontspannen. Sluit je koptelefoon aan, sluit je ogen en gebruik meditatie om jezelf te kalmeren voor je volgende piercing.

Ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen zijn een andere gemakkelijke manier om je zenuwen te kalmeren. Als je yoga hebt geprobeerd, ben je waarschijnlijk bekend met deze oefening. Yogische ademhaling biedt een verscheidenheid aan technieken voor ontspanning. Hier is een eenvoudige kalmerende ademhalingsoefening die iedereen kan leren:

  1. Ga rechtop staan of zitten.
  2. Adem langzaam in door je neus, adem diep in je longen en vul ze.
  3. Houd je adem in voor een telling van 4.
  4. Adem uit voor een telling van 8. Langzaam uitademen door je mond en je longen legen terwijl je je gezicht, schouders en borst ontspant.

Herhaal deze techniek 8-12 keer en concentreer je alleen op je ademhaling. Besteed aandacht aan hoe de ademhaling je lichaam beïnvloedt. Je kunt je ogen open of dicht laten.

Nazorg van tevoren voorbereiden

Een van de beste manieren om jezelf mentaal voor te bereiden, is door fysiek actie te ondernemen. U kunt de controle nemen en uzelf op uw gemak stellen door al uw behoeften van tevoren klaar te maken.

Koop je piercing nazorgproducten en -behoeften en laat ze thuis klaarmaken voordat je naar de piercingshop gaat.

Hydraat

Volwassen lichamen bestaan voor 55-60% uit water, maar we hebben de neiging om de impact van het krijgen van voldoende water te onderschatten. Het drinken van water is van nature rustgevend en helpt de intensiteit van angst te verminderen.

Hydrateer voor piercing

Tijdens periodes van angst verbruikt je lichaam meer middelen, dus het verhogen van je hydratatie helpt om je lichaam te kalmeren tijdens stress. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en neem een waterfles mee naar je piercingshop.

Strekken

Pre-piercing stress of angst beïnvloedt je lichaam, beperkt de bloedstroom en veroorzaakt spierspanning. Een moment nemen om je lichaam uit te rekken kan spanning loslaten en je in staat stellen om fysiek te ontspannen.

Door de fysieke symptomen van piercingangst te verwijderen, kunt u uw stress in het algemeen verminderen.

Vermijd cafeïne / stimulerende middelen

De meesten van ons kunnen onze dag niet beginnen zonder een kopje joe. Hoewel het een goede manier is om je dag te beginnen, is het een slecht idee voor mensen met een geval van pre-piercing kriebels.

Cafeïne en andere stimulerende middelen kun je het beste vermijden als je nerveus of angstig bent. Stimulerende middelen verhogen je stresshormonen die angst versterken. Het drinken van koffie verdubbelt het cortisol (stresshormoon) en epinefrinegehalte in je bloed.

Een kopje koffie is een troostdrankje, maar wanneer je stressniveau al verhoogd is, kun je het beste vermijden. Overweeg in plaats daarvan een cafeïnevrije thee voor ontspanning of een warme chocolademelk voor comfort.

Vind een professionele piercingshop bij jou in de buurt

Een van de meest effectieve manieren om piercingangst te verminderen (en de veiligheid en kwaliteit te verbeteren) is om de professionele piercingwinkel bij u in de buurt te vinden. Het is een grote troost om te weten dat je je lichaam toevertrouwt aan experts.

Bij Pierced zijn veiligheid en sanitaire voorzieningen onze topprijsoriteit. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bezoek onze Newmarket-locatie en laat u vandaag nog piercen.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.