Italiaanse Tatoeages Betekenis

Het Italiaanse volk is erg trots op zijn erfgoed en om goede redenen. Zoveel mooie dingen kwamen uit Italië. Enkele van de beste kunst ter wereld bevindt zich in Italië. De Sixtijnse Kapel geschilderd door Michelangelo is er, de Opera is geworteld in Italië, enkele van de beste modeontwerpers zijn er ook. We mogen ook pizza en The Godfather niet vergeten (ik weet dat dit in Amerika is gemaakt).

Dit zijn slechts enkele van de dingen die Italië zo’n geweldige plek maken, maar sommige Italianen, of fans van de cultuur, willen hun land op een andere manier vertegenwoordigen dan naar Italië te gaan. Sommige mensen kiezen ervoor om tatoeages te laten zetten om hun erfgoed te vertegenwoordigen en de Italiaanse tatoeage is een zeer populair onderwerp omdat er veel trots bij komt kijken. Er zijn ook tal van symbolen om uit te kiezen met veel betekenis voor het land, dus het is belangrijk om er een te vinden die het meest vertegenwoordigt wat je probeert over te brengen.

In dit bericht gaan we het hebben over Italiaanse tattoo-betekenissen en wat de verschillende symbolen vertegenwoordigen. We zullen ook ingaan op enkele verschillende variaties van de Italiaanse tatoeage en praten over wat die betekenen voor de mensen met hen. Als je een Italiaanse tatoeage gaat krijgen, is het belangrijk dat je weet wat je krijgt, dus we hopen dat dit bericht je helpt je een beetje meer geïnformeerd te voelen over het onderwerp.

Italiaanse Tattoo Betekenis

De betekenis van de Italiaanse tatoeage is vrij eenvoudig te verzamelen. De meeste mensen zullen tatoeages krijgen voor dingen waar ze van houden of die ze willen vertegenwoordigen. Omdat mensen met Italiaans bloed zo gepassioneerd zijn over hun huis en in het algemeen, is de tatoeage een geweldige manier om die trots te tonen. Hieronder staan enkele van de verschillende variaties van de Italiaanse tatoeage die we in de loop der jaren hebben gezien en ze hebben allemaal een specifieke symboliek die op de een of andere manier betrekking heeft op de Italiaanse cultuur. We begrijpen dat er tal van andere manieren zijn om een Italiaanse tatoeage te krijgen, maar dit zou je genoeg moeten geven om mee te beginnen, samen met de onderstaande foto’s.

Italiaanse Vlag Tattoo

De vlag van Italië is een zeer populair beeld om te laten tatoeëren en om voor de hand liggende reden. Dit is het symbool dat het land vertegenwoordigt en de meeste mensen hebben geen moeite om te identificeren waar deze vlag vandaan komt. Het is ook wel il Tricolore genoemd. De vlag bestaat uit drie verticale strepen die even groot zijn en de kleuren groen, wit en rood gebruiken, van links naar rechts. Italië gebruikt deze huidige vorm van de vlag sinds 1946 en in 1948 werd het officieel aangenomen als de vlag van Italië.

De symboliek is niet helemaal duidelijk, maar sommigen zeggen dat de kleuren betekenis hebben. De groene kleur is een weergave van de heuvels en vlaktes van het land, terwijl de terwijl symboliseert de met sneeuw bedekte Alpen. Het rood zou het bloed symboliseren dat verloren ging tijdens de Oorlogen van Italiaanse Onafhankelijkheid en Eenwording die liepen van 1815 tot 1871.

Een meer religieuze verklaring voor de kleuren van de Italiaanse vlag is dat het groen in de vlag staat voor hoop, de terwijl streep een symbool van geloof is en de rode kleur liefdadigheid symboliseert. De religieuze verklaring is een verwijzing naar de drie theologische deugden.

Capitolijnse Wolf Tattoo

De Capitolijnse Wolf is een ander symbool dat vaak wordt afgebeeld in tattoo-vorm. Het is een sculptuur gemaakt van brons die de mythische wolvin en tweelingbaby’s, Romulus en Remus, voorstellen, die van de wolf zogen. Het is een vreemd beeld, maar heeft veel betekenis.

Dit beeld is een symbool van de stichting van Rome. Toen de grootvader van de tweeling, Numitor, werd afgezet door zijn eigen broer Amulium, werd de tweeling uitgeworpen en in de rivier de Tiber geworpen. Volgens de legende redde een wolvin de baby’s en zorgde voor hen totdat Faustulus, een herder, ze opvoedde nadat hij ze had gevonden. Je vindt dit beeld nog steeds in Rome in het Palazzo dei Conservatori op de Campidoglio.

Replica’s van de Capitolijnse Wolf zijn over de hele wereld gestuurd als goodwill geschenken. Het is gebruikt als logo’s en op memorabilia.

Embleem van Italië Tattoo

Het embleem van Italië werd op 5 mei 1948 door de Italianen overgenomen. Vanaf dat moment tot nu is het een symbool dat representatief is voor waar italië om draait. Het wordt ook wel het wapen genoemd. Omdat het niet is gemaakt om traditionele heraldische regels te volgen, staat het bekend als een embleem.

Het Embleem van Italië bestaat uit een vijfpuntige ster in het midden met een rode rand die de ster volgt. Er is een tandwiel met vijf spaken over elkaar op de achtergrond en beide zitten tussen twee takken. Een van deze takken is de eikentak (rechts) en de olijftak (links). Een rood lint verbindt deze twee takken met REPVBBLICA ITALIANA gegraveerd op het lint. De Italiaanse overheid gebruikt dit symbool uitgebreid, maar het is ook bekend dat het een echt coole tatoeage maakt.

Markeer Combination Tatook

In de meeste gevallen zijn degenen die de Italiaanse tatoeage krijgen, of andere landen trouwens, in een ander land geboren. Daarom bevatten veel van deze tatoeages twee verschillende vlaggen als een weergave van wie ze zijn. Ze kunnen zelfs andere symbolen van het land gebruiken als een manier om hen te vertegenwoordigen. Als iemand bijvoorbeeld Italiaans-Amerikaans was, kunnen ze de wolf en de Amerikaanse zeearend in één tatoeage hebben als een symbool van trots voor beide delen van de persoon.

Het leuke aan een tatoeage als deze is dat je er heel creatief mee aan de slag kunt. Elk symbool dat Italië vertegenwoordigt, kan worden gebruikt. Het moeilijke deel is niet het vinden van de ideeën over welke tatoeage je gaat krijgen, het is het proces van het vinden van de juiste artiest. Je moet eerst weten wat je wilt en dan kun je een tatoeëerder vinden die in die stijl werkt. Zorg ervoor dat je je op je gemak voelt bij die persoon en dat je tattoo-ervaring er een moet zijn om voor altijd te onthouden.