Intenze Tattoo Ink Zuper Black Recensie

Wat is volgens jou het meest vitale voor een tatoeëerder?

Het is een kleine kunsttruc of het werken met apparatuur die hun werk naar een ander niveau kan tillen. Talent, wanneer het wordt gemengd met het kwaliteitsproduct, geeft u opmerkelijke resultaten.

Als het gaat om tatoeëren, is inkt het belangrijkst, als de inkt niet perfect is, kan elke tatoeëerder geen goede resultaten bereiken.

In dit artikel gaan we Intenze Tattoo Ink Zuper, Black bespreken.

Intenze Tattoo inkt is een superieure kwaliteit donkere zwarte inkt die een klasse apart is! Vandaag zullen we de functies en details van Intenze-inkt bekijken om te bepalen of de hype over deze inkt de moeite waard is of niet!

Zie ook: Top 10 Beste Tattoo Zwarte Inkt van 2020

Intenze Tattoo Ink Zuper Black Recensie

Tatoeëerders en tattoo-enthousiastelingen werken graag met de donkerste inkttinten omdat het een unieke afwerking aan hun werk geeft.

Intenze Tattoo Ink Zuper Black is de hoogwaardige inkt die steriel is en kohlzwart in de schaduw. Intenze is een gerenommeerd merk dat het groot maakt in de wereld van tatoeage-inkt, en het unieke van zijn product is de veiligheidsclaims.

Ze zijn gedreven om de inkt te verkopen, wat zorgt voor volledige veiligheid tijdens het maken van tatoeages.

Zelfs het inkttest- en ontwikkelingsproces omvat enkele van de gerenommeerde tattoo-artiesten van over de hele wereld. Hun veiligheidsparameters zijn zeer hoog.

Wat is ‘wow’ aan Intenze Zuper Black Tattoo Ink?

  • Zet perfect op de huid
  • Gesteriliseerd door een gecertificeerd laboratorium
  • Specifiek geformuleerd met ‘No Disperse’ technologie
  • Droogt niet uit
  • Slim verpakt om manipulatie van flessen te voorkomen
  • Geen dierproeven en vegan vriendelijk

Elke Tattoo-stijl en de artiesten hebben een unieke vereiste als het gaat om inktselectie. Dit inktpatroon past perfect bij de high style Tattooing.

Intenze inkt is erg dik van textuur en gitzwart, waardoor het een ideale keuze is voor het verpakken in inkt. Maar het werkt niet erg goed als inkt op lijnen. Voor een tribal tattoo art is dit de beste keuze. Om de voordelen van deze inkt te krijgen, raden we u aan om te kiezen voor Intenze Tattoo Ink True Black om te schetsen.

Waarom zou ik het niet gebruiken voor lijnen?

Deze inkt is het beste als one-trick pony en doet het daar uitzonderlijk goed in! Maar het is niet zo geschikt voor de lijnen en staat als een grote teleurstelling.

En de belangrijkste reden is de dikte die de kans vergroot om lijnen een beetje uitgeblazen te maken. Door de dikke kan het ook lastig zijn om er een grijze wassing van te maken.

Laatste woorden

Dus wat is de laatste kijk op Intenze Ink Zuper Black?

Het is een veilige inkt en prominent gebruikt voor het kleuren van stukken zoals tribals, dus we raden Professional Tattoo Ink Zuper Black 12 oz voor u aan.

Maar als u op zoek bent naar een multifunctionele Tattoo Ink, is het suggestief om te gaan met de combinatie van Intenze Tattoo Ink for Lining en deze!

We hopen dat deze review van Intenze Tattoo Ink Zuper Black nuttig voor u is. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.

Blijf op de hoogte van dergelijke informatieve berichten.