240 + Briljante wetenschap Tattoo Ideeën en Ontwerpen ()

Wanneer we het hebben over Science-tatoeages, moeten we niet vergeten dat Science zoveel subtakken heeft dat het moeilijk zou zijn om de beste ontwerpen in slechts één fotogalerij te plaatsen.

We hebben biologie, natuurkunde, scheikunde, astronomie, paleontologie, archeologie, informatica, elektrotechniek, civiele wetenschappen en microbiologie. We hebben geprobeerd om bijna alle populaire ontwerpen in onze fotogalerij hieronder op te nemen.

Wetenschappelijke tatoeages kunnen een geweldige manier zijn voor zelfbenoemde nerds om hun passie voor wetenschappelijke kennis en ontdekkingen uit te drukken – of het nu gaat om een diagram van DNA, een periodiek systeem of zelfs een afbeelding van de bodyscanner.

Wetenschap Tatoeages Betekenissen en Symboliek

Wetenschapstruages voor jonge mannen en vrouwen kunnen over bijna alles gaan – of het nu gaat om biologie of natuurkunde, scheikunde of astronomie, en al het andere daartussenin. Er is misschien geen limiet aan de soorten ideeën met een wetenschappelijk thema die mensen op hun lichaam willen laten tatoeëren.

Wetenschappelijke tatoeages zijn een uitdrukking van de interesse van de drager in wetenschappelijke principes en ontdekkingen, evenals een viering van enkele opmerkelijke wetenschappelijke prestaties. Ze kunnen ook worden gedragen om steun uit te drukken voor op wetenschap gebaseerde sociale kwesties zoals klimaatverandering of creationisme / evolutie.

Wetenschappelijke tatoeages kunnen veel verschillende vormen aannemen, van eenvoudige afbeeldingen tot uitgebreide illustraties en portretten. Populaire keuzes zijn het periodiek systeem van elementen, Galileo’s telescoop of Albert Einstein’s vergelijking E = mc2.

Andere veel voorkomende symbolen die in wetenschappelijke tatoeages worden gebruikt, zijn laboratoriumapparatuur zoals bekers en microscopen, wiskundige vergelijkingen en formules, DNA-sequenties, anatomische diagrammen (bijvoorbeeld een doorsnede van de hersenen), planeten en sterren, vogels (vaak papegaaien), een caduceus (een medisch symbool dat twee slangen afbeeldt die rond een gevleugelde staf zijn gewikkeld) of zelfs het gezicht van Nikola Tesla.

Soms zal er een verband zijn tussen het specifieke tattoo-ontwerp dat door de drager is gekozen en hun ervaringen of interesses – iemand die bijvoorbeeld een bepaalde affiniteit voor wetenschap heeft, kan ervoor kiezen om de illustratie van een atoom te krijgen, of een DNA-sequentie die hun genetische code is.

Omdat er zoveel verschillende aspecten en symbolen verbonden zijn aan wetenschap, kan het moeilijk zijn om één enkele boodschap of symbool vast te pinnen dat elke drager kiest om over te brengen via hun wetenschappelijke tatoeages.

Wetenschap Tattoo ideeën

Met zoveel verschillende ontwerpen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je jezelf nu wilt versieren met het periodiek systeem of wilt pronken met je favoriete chemische verbindingen, dit zijn enkele van de beste wetenschappelijke tattoo-ideeën die je zullen helpen wat inspiratie te vinden.

1. Het periodiek systeem der elementen – Dit iconische tattoo-ontwerp is een geweldige keuze voor iedereen die van chemie houdt en zijn passie in inktvorm wil laten zien. Een populaire variatie op dit thema is de atoomnummertattoo, die alle 117 bekende elementen in numerieke volgorde laat zien.

2. Chemische verbindingen Sommige chemische verbindingen hebben zeer mooie namen, zoals de “vlindervleugel” verbinding karmijnzuur. Als je een favoriete chemische verbinding hebt, overweeg dan om het op je lichaam te laten inkten.

3. DNA Dubbele Helix – Als je wortels hebt in de biologie, wat is dan een betere manier om het te laten zien dan een DNA dubbele helix tattoo? Het is misschien een beetje ingewikkeld voor nieuwe kunstenaars, dus zoek een ervaren kunstenaar.

4. Het Brein Veel verschillende wetenschappelijke symbolen kunnen worden gebruikt om de hersenen weer te geven, zoals een microscopiebeeld of een anatomisch diagram met een neuronboom. Bijna alle hersenen tattoo ontwerpen zullen er goed uitzien, dus de uiteindelijke keuze is aan jou.

5. Dinosaurus Fossielen &Botten – Paleontologie zit vol met ongelooflijk interessante fossielen – en er bestaan enkele verbluffend mooie voorbeelden in barnsteen. Als je een fan bent van dinosaurussen, is dit het tattoo-ontwerp voor jou.

6. Medische apparatuur & instrumenten Veel mensen kiezen ervoor om tatoeages te laten inspireren door medische apparatuur en instrumenten. Een populair voorbeeld is de hemostatklem, die eruitziet als een mini-tang en artsen helpt bloedverlies tijdens de operatie te stoppen. Andere opties zijn microscopen of scalpels.

7. Microscopie beelden van bloedcellen Microscopiebeelden zijn een geweldige keuze voor iedereen die van wetenschap houdt, maar niet wil dat zijn lichaam wordt versierd met levenloze objecten. U kunt er ook voor kiezen om u te concentreren op specifieke soorten cellen in het lichaam, zoals witte bloedcellen of rode bloedcellen (of beide).

8. Anatomische diagrammen Als je een bioloog bent, is het laten tatoeëren van een anatomisch diagram op je lichaam een geweldige manier om je liefde voor wetenschap te laten zien en tegelijkertijd iemand te herdenken die belangrijk is in je leven (zoals een familielid of mentor).

9. Sterren & Sterrenstelsels – De kosmos zit vol met verbluffend mooie objecten en gebeurtenissen – dus waarom zou je sommigen van hen niet vereeuwigen met tatoeages? Of je nu een astronomisch object zoals de zon of de maan wilt krijgen of iets abstracters zoals de Grote Beer, er zijn veel opties om uit te kiezen.

10. Ecosystemen &Voedselketens Een ding dat biologie zo interessant maakt, is het feit dat alle levende wezens op elkaar inwerken in ingewikkelde webben die voedselketens en voedselwebben worden genoemd. Een natuurliefhebber zou kunnen overwegen om een tatoeage van een van deze webachtige ecosystemen te laten zetten.

11. Planeten &Sterren – Als je gefascineerd bent door de planeten en sterren, waarom zou je dan geen tatoeage laten zetten om je liefde te laten zien? Een populaire keuze is de maan van de aarde, die in veel verschillende vormen verschijnt (inclusief als een anatomisch diagram of zelfs als een fonkelende ster.).

12. Kaarten voor Celestial – Een andere geweldige optie als je je liefde voor astronomie met tatoeages wilt combineren, is om een hemelse kaart op je lichaam te krijgen. Sommige mensen kiezen ervoor om te gaan met de exacte posities van de planeten op specifieke punten in de geschiedenis, terwijl anderen kiezen voor meer visueel interessante kaarten zoals die met Van Gogh’s beroemde schilderij “De sterrennacht”.

13. Elektrische circuits & lampen – Als je van elektriciteit houdt of iets dat ermee te maken heeft (inclusief elektronica en elektrotechniek), is een geweldige optie een tatoeage van een LED-lamp – of een printplaat. Je kunt ook overwegen om een foto van je favoriete elektronische gadget op je lichaam te laten inkten, zoals een smartphone.

14. Biologie-geïnspireerde tatoeages Een andere populaire optie voor zowel mannen als vrouwen zijn biologische tatoeages met elementen die zijn geïnspireerd op de menselijke anatomie en lichaamschemie, zoals zaadcellen, moedermelk of bloedvaten. Deze ontwerpen kunnen zeer elegant zijn als ze goed getekend zijn.

15. Cellulaire &moleculaire diagrammen Een ander type diagram dat net zo populair kan zijn voor wetenschappers toont cellulaire componenten zoals DNA, RNA en eiwitten – of moleculen zoals aminozuren en koolhydraten. Als je je fysiologie goed kent, overweeg dan om een tatoeage van een van deze diagrammen te laten zetten.

16. Wetenschappelijke experimenten &bewijzen Een fantastische manier om je liefde voor de wetenschap te laten zien, is door een afbeelding van een beroemd experiment of bewijs op je lichaam te laten tatoeëren. Een populaire keuze is een foto van Albert Einstein die zijn tong uitsteekt, wat hij deed terwijl hij zat voor een portret. Je zou ook een beeld kunnen krijgen van darwins of galileo’s experimenten.

17. Wetenschappelijke instrumenten & Hulpmiddelen Als je van wiskunde of scheikunde houdt, is een interessante optie voor een tatoeage om iets te kiezen dat verband houdt met je vakgebied en dat je in het openbaar kunt laten zien – zoals je favoriete wiskundige vergelijking, wetenschappelijke formule of laboratoriumtool. Iemand die van organische chemie hield, kan bijvoorbeeld overwegen om een tatoeage van benzeenringen te laten zetten.

Al deze ideeën zijn opgenomen in onze fotogalerij hieronder, dus neem een kijkje

Zenuwstelsel Tattoo Design

Wetenschap Tattoo 1
Wetenschap Tattoo 1
Wetenschap Tattoo 2
Wetenschap Tattoo 2
Wetenschap Tattoo 3
Wetenschap Tattoo 3
Wetenschap Tattoo 4
Wetenschap Tattoo 4
Wetenschap Tattoo 5
Wetenschap Tattoo 5
Wetenschap Tattoo 6

DNA Dubbele Helix Wetenschap Tattoo

Lees ook Mario tattoo

Wetenschap Tattoo 6
Wetenschap Tattoo 7
Wetenschap Tattoo 7
Wetenschap Tattoo 8
Wetenschap Tattoo 8
Wetenschap Tattoo 9
Wetenschap Tattoo 9
Wetenschap Tattoo 10
Wetenschap Tattoo 10
Wetenschap Tattoo 11
Wetenschap Tattoo 11
Wetenschap Tattoo 12
Wetenschap Tattoo 12
Wetenschap Tattoo 13
Wetenschap Tattoo 13
Wetenschap Tattoo 14
Wetenschap Tattoo 14
Wetenschap Tattoo 15
Wetenschap Tattoo 15
Wetenschap Tattoo 16
Wetenschap Tattoo 16
Wetenschap Tattoo 17
Wetenschap Tattoo 17
Wetenschap Tattoo 18
Wetenschap Tattoo 18
Wetenschap Tattoo 19
Wetenschap Tattoo 19
Wetenschap Tattoo 20
Wetenschap Tattoo 20
Wetenschap Tattoo 21
Wetenschap Tattoo 21
Science Tatoeage 22
Wetenschap Tattoo 23
Wetenschap Tattoo 24
Wetenschap Tattoo 25
Wetenschap Tattoo 26
Wetenschap Tattoo 27
Wetenschap Tattoo 28
Wetenschap Tattoo 29
Wetenschap Tattoo 30
Wetenschap Tattoo 31
Wetenschap Tattoo 32
Wetenschap Tattoo 33
Wetenschap Tattoo 34
Wetenschap Tattoo 35
Wetenschap Tattoo 36
Wetenschap Tattoo 37
Wetenschap Tattoo 38
Wetenschap Tattoo 39
Wetenschap Tattoo 40
Wetenschap Tattoo 41
Wetenschap Tattoo 42
Wetenschap Tattoo 43

Gulden Snede Wetenschap Tattoo

Wetenschap Tattoo 44
Wetenschap Tattoo 45
Wetenschap Tattoo 46
Wetenschap Tattoo 47
Wetenschap Tattoo 48
Wetenschap Tattoo 49
Wetenschap Tattoo 50
Wetenschap Tattoo 51
Wetenschap Tattoo 52
Wetenschap Tattoo 53
Wetenschap Tattoo 54
Wetenschap Tattoo 55
Wetenschap Tattoo 56
Wetenschap Tattoo 57
Wetenschap Tattoo 58
Wetenschap Tattoo 59
Wetenschap Tattoo 60
Wetenschap Tattoo 61
Wetenschap Tattoo 62
Wetenschap Tattoo 63
Wetenschap Tattoo 64
Wetenschap Tattoo 65
Wetenschap Tattoo 66
Wetenschap Tattoo 67
Wetenschap Tattoo 68
Wetenschap Tattoo 69
Wetenschap Tattoo 70
Wetenschap Tattoo 71
Wetenschap Tattoo 72
Wetenschap Tattoo 73
Wetenschap Tattoo 74
Wetenschap Tattoo 75
Wetenschap Tattoo 76
Wetenschap Tattoo 77
Wetenschap Tattoo 78
Wetenschap Tattoo 79
Wetenschap Tattoo 80
Wetenschap Tattoo 81
Wetenschap Tattoo 82
Wetenschap Tattoo 83
Wetenschap Tattoo 84
Wetenschap Tattoo 85
Wetenschap Tattoo 86

Tatoeages gebaseerd op wetenschap voor vrouwen

Wetenschap Tattoo 87
Wetenschap Tattoo 88
Wetenschap Tattoo 89
Wetenschap Tattoo 90
Wetenschap Tattoo 91
Wetenschap Tattoo 92
Wetenschap Tattoo 93
Wetenschap Tattoo 94
Wetenschap Tattoo 95
Wetenschap Tattoo 96
Wetenschap Tattoo 97
Wetenschap Tattoo 98
Wetenschap Tattoo 99
Wetenschap Tattoo 100
Wetenschap Tattoo 101
Wetenschap Tattoo 102
Wetenschap Tattoo 103
Wetenschap Tattoo 104
Wetenschap Tattoo 105
Wetenschap Tattoo 106
Wetenschap Tattoo 107
Wetenschap Tattoo 108
Wetenschap Tattoo 109
Wetenschap Tattoo 110
Wetenschap Tattoo 111
Wetenschap Tattoo 112
Wetenschap Tattoo 113
Wetenschap Tattoo 114
Wetenschap Tattoo 115
Wetenschap Tattoo 116
Wetenschap Tattoo 117
Wetenschap Tattoo 118
Wetenschap Tattoo 119
Wetenschap Tattoo 120
Wetenschap Tattoo 121
Wetenschap Tattoo 122
Wetenschap Tattoo 123

Chemie Tattoo Ontwerpen

Wetenschap Tattoo 124
Wetenschap Tattoo 125
Wetenschap Tattoo 126
Wetenschap Tattoo 127
Wetenschap Tattoo 128
Wetenschap Tattoo 129
Wetenschap Tattoo 130
Wetenschap Tattoo 131
Wetenschap Tattoo 132
Wetenschap Tattoo 133
Wetenschap Tattoo 134
Wetenschap Tattoo 135
Wetenschap Tattoo 136
Wetenschap Tattoo 137
Wetenschap Tattoo 138
Wetenschap Tattoo 139
Wetenschap Tattoo 140
Wetenschap Tattoo 141
Wetenschap Tattoo 142
Wetenschap Tattoo 143
Wetenschap Tattoo 144
Wetenschap Tattoo 145
Wetenschap Tattoo 146
Wetenschap Tattoo 147
Wetenschap Tattoo 148
Wetenschap Tattoo 149
Wetenschap Tattoo 150
Wetenschap Tattoo 151
Wetenschap Tattoo 152
Wetenschap Tattoo 153
Wetenschap Tattoo 154
Wetenschap Tattoo 155
Wetenschap Tattoo 156
Wetenschap Tattoo 157
Wetenschap Tattoo 158
Wetenschap Tattoo 159
Wetenschap Tattoo 160
Wetenschap Tattoo 161
Wetenschap Tattoo 162
Wetenschap Tattoo 163
Wetenschap Tattoo 164
Wetenschap Tattoo 165
Wetenschap Tattoo 166
Wetenschap Tattoo 167
Wetenschap Tattoo 168
Wetenschap Tattoo 169
Wetenschap Tattoo 170
Wetenschap Tattoo 171
Wetenschap Tattoo 172
Wetenschap Tattoo 173
Wetenschap Tattoo 174
Wetenschap Tattoo 175
Wetenschap Tattoo 176
Wetenschap Tattoo 177
Wetenschap Tattoo 178
Wetenschap Tattoo 179
Wetenschap Tattoo 180
Wetenschap Tattoo 181
Wetenschap Tattoo 182
Wetenschap Tattoo 183
Wetenschap Tattoo 184
Wetenschap Tattoo 185
Wetenschap Tattoo 186
Wetenschap Tattoo 187
Wetenschap Tattoo 188
Wetenschap Tattoo 189
Wetenschap Tattoo 190
Wetenschap Tattoo 191
Wetenschap Tattoo 192
Wetenschap Tattoo 193
Wetenschap Tattoo 194
Wetenschap Tattoo 195
Wetenschap Tattoo 196
Wetenschap Tattoo 197
Wetenschap Tattoo 198
Wetenschap Tattoo 199
Wetenschap Tattoo 200
Wetenschap Tattoo 201
Wetenschap Tattoo 202
Wetenschap Tattoo 203
Wetenschap Tattoo 204
Wetenschap Tattoo 205
Wetenschap Tattoo 206
Wetenschap Tattoo 207
Wetenschap Tattoo 208
Wetenschap Tattoo 209
Wetenschap Tattoo 210
Wetenschap Tattoo 211
Wetenschap Tattoo 212
Wetenschap Tattoo 213
Wetenschap Tattoo 214
Wetenschap Tattoo 215
Wetenschap Tattoo 216
Wetenschap Tattoo 217
Wetenschap Tattoo 218
Wetenschap Tattoo 219
Wetenschap Tattoo 220
Wetenschap Tattoo 221
Wetenschap Tattoo 222
Wetenschap Tattoo 223

Conclusie

Een van de meest voorkomende redenen voor het krijgen van een wetenschappelijke tatoeage is gewoon uit steun voor wetenschappelijk onderzoek en vooruitgang – of dit nu specifiek betrekking heeft op klimaatverandering of creationisme / evolutie (twee zeer omstreden kwesties in openbare beleidsdebatten), of iets heel anders. Kies je Science-tatoeage verstandig, zodat je boodschap duidelijk is voor het publiek.

Verwijzingen: Wetenschap Wiki