Aziatische stijl tatoeages van geschiedenis tot nu

Mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door tatoeages. Ze zijn een vorm van kunst die kan worden gebruikt om zichzelf uit te drukken en ook functioneren als een middel tot persoonlijke expressie. In het verleden heeft de Oost-Aziatische cultuur een afkeer van tatoeages gehad omdat ze werden geassocieerd met boze geesten en negatieve betekenissen zoals ‘een merk’.

Veel Oost-Aziaten zouden zich alleen laten tatoeëren als ze trouwden of een kritieke levensverandering ondergingen. Hoewel tatoeages traditioneel werden gezien als pech en niet favoriet in de Oost-Aziatische cultuur, is dit veranderd.

Tegenwoordig zijn Aziatische tatoeages een populaire en veel voorkomende vorm van zelfexpressie over de hele wereld geworden. De meest populaire tattoo-ontwerpen weerspiegelen persoonlijke waarden zoals ‘liefde’ of ‘geloof’. De populariteit van tatoeages in Aziatische stijl is in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen als gevolg van toenemende culturele en maatschappelijke veranderingen en hoe mensen met hun tatoeages op online datingsites pronken.

Hoe ze uw aantrekkelijkheid beïnvloeden

Aziatische culturen worden steeds diverser omdat velen afkomstig zijn uit landen met andere tradities en verschillende opvattingen over tatoeages. Dit is duidelijk in de Koreaanse cultuur, waar sommigen het als taboe beschouwen, terwijl anderen het zien als een vorm van zelfexpressie.

Maar gezien hoeveel mensen nu getatoeëerde foto’s op datingsites hebben en hoe anderen getatoeëerde mensen aantrekkelijk vinden, is het natuurlijk om te vinden dat je er snel een zou moeten krijgen. Datingsites hebben een verschil gemaakt. Ze beantwoorden de belangrijke vraag: “Hoe vind je gemakkelijk een tedere aansluiting?” en een mogelijk antwoord is om een tatoeage te gaan halen, want dat is waar mensen tegenwoordig van houden. Wanneer je lid wordt van een tender hook-up site, kun je veel singles ontmoeten die dol zijn op mensen met Aziatische inkten of er zelfs een hebben. Bovendien is dit een eenvoudige manier om het ijs te breken en te beginnen met een gelijkgestemd persoon. Wie weet is het hebben van een tatoeage de kleine boost die je nodig hebt om met geweldige mensen in contact te komen.

Geschiedenis en betekenissen

De toename van de populariteit van getatoeëerde singles op algemene datingplatforms en tender hookup-sites kan nieuw zijn. Toch is de geschiedenis van tatoeages in Aziatische stijl terug te voeren tot de neolithische periode. De oude Chinezen en Japanners gebruikten ze als statussymbolen voor hun clans of stammen. Ze dienden ook als een herinnering aan iemands voorouders en een indicatie van iemands sociale status in de samenleving.

De meeste tatoeages die je vandaag ziet, bestaan al eeuwen en hebben een geschiedenis rond hun betekenissen. Sommigen van hen omvatten het volgende:

  • De Yin Yang Tattoo: Het bestaat uit twee symmetrische helften, een zwarte en een witte, en symboliseert dualiteit en harmonie.
  • Cobra Tattoo: Het is een tatoeage van een slang die naar zijn staart buigt om het idee van de eeuwigheid te vertegenwoordigen.
  • Buddha Tattoo: Een beeld van Boeddha met een open handpalm naar boven gericht om vrede en tevredenheid te vertegenwoordigen.
  • Geometrische tatoeages: Geometrische ontwerpen zoals spiralen of driehoeken worden vaak gebruikt in de Aziatische kunst.

Spiritualiteit en symboliek

Tatoeages in Aziatische stijl bestaan al sinds de jaren 1800. Deze tatoeages staan bekend om hun ingewikkelde ontwerpen en prachtige kleuren. De populariteit van deze tatoeages is de afgelopen jaren toegenomen met de opkomst van sociale media en online datingsites. Hookup datingsites met chatrooms promoten het idee om een tatoeage te laten zetten, omdat het mensen er onmiddellijk aantrekkelijk uit laat zien.

Het meest populaire Aziatische tattoo-ontwerp is de drakentattoo. De draak wordt al eeuwenlang gebruikt als een symbool van kracht en kracht, daarom wordt hij vaak gezien bij krijgers of mensen die bescherming nodig hebben tegen kwade krachten.

De draak is ook een symbool van goede gezondheid, geluk en welvaart, dus mensen krijgen er vaak een op hun buik. De patronen in de tatoeage zijn ook cruciaal omdat ze een spirituele betekenis hebben. De zwarte lijnen vertegenwoordigen bijvoorbeeld een lang leven en de zon vertegenwoordigt welvaart. De witte ruimtes vertegenwoordigen de maan en wolken en worden vaak gezien als symbolen van gezondheid.

De leeuwentattoo is een van de meest populaire onder singles op datingsites. Het symboliseert macht, kracht, trots, leiderschap, bescherming en overwinning op het kwaad. Het dierenriemsymbool wordt soms ook op de onderrug van de persoon gezien om intelligentie, alertheid en wijsheid te vertegenwoordigen, maar kan ook ergens anders worden geplaatst waarvan ze denken dat het het beste is.

Inktkunst in de moderne wereld

Aziatische inkt en skin-art curiositeiten inspireren nieuwe kunstvormen die een unieke esthetiek hebben. Sommige van deze kunstvormen bestaan al eeuwen, terwijl andere recenter zijn. En voorbeelden van allemaal vind je op datingsites.

Interessant is dat de trend naar empowerment door middel van inkt zich ook heeft uitgebreid naar andere delen van de Oost-Aziatische cultuur – zoals fashion! Invloedrijke Koreaanse ontwerpers zoals Dok2 en Gosha Rubchinskiy hebben de trend van getatoeëerde modellen gebruikt voor veel van hun catwalkshows. Je moet deze Koreaanse tattoo-ontwerpen controleren!

In de moderne tijd zijn tatoeages in Aziatische stijl nog steeds populair bij de jongere generatie, vooral degenen die zijn beïnvloed door de oosterse cultuur. Tatoeages in Japanse stijl zijn traditioneel erg groot en zijn te zien op de armen, borst en rug. Ze zijn gemaakt met een naald of zwaard, vaak in zwarte inkt. Tatoeages in Chinese stijl volgen de traditionele stijlen van kalligrafie. Ze zijn gemaakt met een penseel of pen en inkt, vaak in zwarte inkt.

Conclusie

De invloed van media, globalisering en tedere datingsites hebben een belangrijke rol gespeeld bij het doen herleven van Aziatische inktkunst. Steeds meer mensen houden nu van het idee om een tatoeage in Aziatische stijl te krijgen, en het is behoorlijk merkbaar in chatrooms op hookup-sites. Zorg ervoor dat u de betekenis van verschillende vormen kent voordat u besluit uw lichaam te inkten met behulp van een van die Aziatische tatoeages.