5 Ultieme game-geïnspireerde tatoeages

Tattoo Werk
Bron afbeelding: Pexels

Het laten zetten van een tatoeage is in de eerste plaats een grote verplichting. Om een tatoeage te krijgen en je lichaam permanent te markeren met een van je favoriete videogamepersonages is de ultieme vorm van toewijding. Het laat zien dat je een echte liefhebber bent van videogames en dat die specifieke game of dat personage een enorme impact op je leven heeft gehad. De ontwerpen zijn ook echt cool, wat een pluspunt is. Of je nu een Nintendo-fan bent, opgroeit met Mario-games of een hardcore Gears of War-fan bent. Er is een tattoo-ontwerp voor u en er zijn tal van opties om inspiratie uit te halen. Hier bespreken we welk personage uit een game de ultieme inktspeltattoo geeft.

Waarom krijgen mensen een videogame tattoo?

Voordat je grote beslissingen neemt, moet je goed nadenken over waarom je het doet. Hetzelfde geldt voor het laten zetten van een tatoeage. Je moet overwegen waarom je er een wilt en wat het eigenlijk voor je betekent. Sommige mensen krijgen een videogametattoo omdat ze willen dat mensen weten dat gamen een groot deel van hun leven is. Anderen willen een specifiek personage uit een game of een bepaalde franchise vieren dat een grote rol heeft gespeeld in hun jeugd. Wat de reden ook is, zorg ervoor dat het belangrijk genoeg is om je lichaam permanent te markeren met inkt.

Hoe u het juiste ontwerp voor u kiest

Tattoo Ontwerp
Bron afbeelding: Pexels

Als het gaat om tatoeages, is het aantal ontwerpen en opties eindeloos. Met videogameontwerpen kun je kiezen tussen een bepaald personage uit je favoriete game, een specifieke scène die veel voor je betekende of zelfs een cool logo. U kunt zelfs kiezen voor iets discreters, zoals de bedieningsknoppen van uw favoriete console. Het belangrijkste is dat je jaren later net zo gelukkig zult zijn met het ontwerp als toen je het kreeg.

Hoe de grootte van de tatoeage te kiezen

Ik weet zeker dat je je ervan bewust bent dat je tatoeages van alle maten kunt krijgen. Van een kleine tatoeage die je van dichtbij en persoonlijk moet zien tot enorme tatoeages die hele delen van het lichaam bedekken, zoals je rug. Als het je eerste tatoeage is, is het misschien beter om voor een kleinere te kiezen, zodat je kunt zien of je het uiterlijk ervan leuk vindt voordat je je vastlegt op een grotere. Met kleinere kun je ook een idee krijgen van hoe het is om daadwerkelijk een tatoeage te laten zetten en of je denkt dat je de pijn kunt weerstaan die nodig is voor veel grotere. Grotere inkten doen er ook veel langer over om volledig te genezen, dus klein beginnen is nooit een slecht idee.

Begrijpen dat het krijgen van een tatoeage pijn kan doen

Tattoo Proces
Bron afbeelding: Pexels

Voordat je een tatoeage laat zetten en in die stoel gaat zitten, is het belangrijk dat je begrijpt dat het pijnlijk en enigszins ongemakkelijk zal zijn. De pijn die u ervaart, hangt af van welk deel van het lichaam u de tatoeage laat zetten. Benige gebieden zoals vingers, ellebogen en ribben zullen veel meer pijn doen, dus het is goed dat je weet waarvoor je je aanmeldt voordat je onder de naald gaat. Het daadwerkelijk laten zetten van de tatoeage is niet het enige pijnlijke deel van het proces. Je huid moet daarna genezen wat ook pijnlijk zal zijn. Hoe groter de tatoeage, hoe langer het duurt voordat je huid geneest en hoe pijnlijker het zal zijn.

Vergeet niet om goed te onderzoeken

Het laten zetten van een tattoo is een grote verplichting, het is daarom uiterst belangrijk om niet alleen het juiste ontwerp en de juiste locatie voor u te vinden, maar ook om een tatoeëerder te vinden die een goede reputatie heeft. Als u kiest voor de goedkoopste optie, kunt u merken dat u een tatoeage heeft die in niets lijkt op het oorspronkelijke ontwerp, wat een ramp is omdat deze permanent op uw lichaam is geplakt. Als je eenmaal een betrouwbare kunstenaar hebt gevonden, zorg er dan voor dat je hun eerdere werk bekijkt om een goed idee te krijgen van hun stijl. Pas dan moet je contact met hen opnemen en beginnen met het bespreken van de verschillende opties en ontwerpen voor je tatoeage.

5 ultieme tattoo-ontwerpen voor liefhebbers van videogames

Hier zijn de top 5 meest populaire tattoo-opties voor liefhebbers van videogames.

Mario

Mario is een favoriet onder old-school videogamefanaten. Personages zoals Luigi en Yoshi zijn veel voorkomende opties voor tattoo-ontwerpen.

Zelda

Degenen die zijn opgegroeid met het spelen van Zelda hebben een band met het spel dat hen een leven lang bijblijft. Sommigen besluiten dit te herdenken door een tatoeage te laten zetten van hun favoriete personage uit het spel, zoals Link en Princess Zelda.

Ezel Kong

Donkey is een ander klassiek videospel uit de kindertijd. Tattoo-ontwerpen rond dit spel zijn meestal kleurrijk en tonen ieders favoriete gorilla, Donkey Kong! Sommige mensen kiezen ervoor om Donkey Kong op een hoes vol personages van Nintendo of als een enkele tatoeage te gebruiken. Beide look geweldig!

Metroid

Metroid werd voor het eerst uitgebracht in 1986 en heeft ruimte- en buitengalactische thema’s. Dit maakt tattoo-ontwerpen over dit spel vaak futuristisch en ingewikkeld. Veel van de ontwerpen bevatten de hoofdpersoon Samus Aran, een premiejager die is ingehuurd om criminelen en schurken in het spel te verslaan.

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII is het vijfde videospel op deze lijst van de meest populaire tattoo-ontwerpvideogames. De reden hiervoor is vrij duidelijk als je de unieke Japanse stijlen ziet die enkele van de meest indrukwekkende tatoeages inspireren die je ooit hebt gezien.