Houd vast Tattoo Betekenis

Er zijn veel zinnen die zijn rondgegooid die een belangrijke betekenis hebben. Een grote boodschap kan in een kleine zin worden verpakt. Het is verbazingwekkend wat voor symboliek uit een paar woorden komt, maar dit is gewoon zoals het is. Het kan een familiemotto of een lied zijn, maar wat het ook is, het zal veel betekenis hebben voor de persoon die het zegt. Om de zin te zingen of te zeggen dat het één ding is om dit op je lichaam te laten inkten, is iets heel anders. Er zijn niet veel andere manieren die een sterkere toewijding aan iets laten zien dan het te laten tatoeëren. In dit geval gaan we het hebben over een fase die betekenis heeft voor zeilers van vroeger en nu.

“Hold Fast” is een uitdrukking die tegenwoordig wordt gebruikt, maar wortels heeft die teruggaan tot de tijd dat mensen over de hele wereld zeilden. Toen Matroos Jerry nautische thematatoeages over de lichamen van zeelieden tatoeëerde. Deze zin was destijds een populaire uitdrukking om redenen waar we het over zullen hebben en het is vandaag de dag nog steeds populair omdat Amerikaanse traditionele tatoeages de afgelopen jaren een sterke opleving hebben gemaakt. Het is een zin die veel verborgen betekenis heeft en de mensen willen weten wat het betekent, dus dat is wat we zullen proberen te doen.

In dit bericht zullen we de oorsprong van de uitdrukking “Hold Fast” bespreken en wat het betekent voor degenen die het in het verleden hebben gebruikt versus wat het vandaag betekent. We zullen het hebben over de hold fast tattoo betekenis en wat het betekent voor degenen die het dragen. We hebben ook gezien dat mensen de hold fast tattoo op unieke manieren laten inkten, dus we zullen het hebben over een paar verschillende variaties van deze tatoeage. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je je een beetje beter geïnformeerd voelt over deze zin en als je erover dacht om het te laten tatoeëren, hopen we dat je je zelfverzekerder voelt om het nu te doen.

Matroos Tatoeages

De hold fast tattoo is een van de oudere matrozentattoos, dus om de betekenis van deze tatoeage te begrijpen, moet je een beetje begrijpen over zeemanstattoos in het algemeen. Deze tatoeages zijn een manier om bijgeloof en culturen van zeelieden levend te houden. Zeelieden zijn altijd bekend geweest als een bijgelovig stel en ze geloofden dat specifieke symbolen hielpen beschermen tegen bepaalde onvriendelijke situaties. Deze symbolen kunnen goed of slecht geluk aantrekken, afhankelijk van wat het is. Een voorbeeld hiervan is het varken of de kip. Van deze beelden was bekend dat ze beide hielpen voorkomen dat een zeeman zou verdrinken. Omdat geen van deze dieren kon zwemmen, als God een scheepswrak zag en deze beelden zag, zou hij die beelden en elke zeeman die eraan vastzat oppakken en op het land zetten. Dit is de reden waarom je deze afbeelding op veel zeilers getatoeëerd zult zien. Een ander voorbeeld is de nautische ster die de zeeman zou helpen zijn weg naar huis te vinden.

Dus, zoals je kunt zien, werd alles wat kan helpen om wat geluk te brengen op de reis van een zeeman gebruikt in hoe dan ook mogelijk. Tatoeëren was een manier om dat geluk je hele leven te behouden.

Houd vast betekenis

Dus nu kunnen we ons afvragen waar de hold fast tattoo vandaan komt en wat symboliseert het voor degenen die het dragen. Deze eenvoudige acht letters zijn perfect om niet veel ruimte op je lichaam in beslag te nemen, maar je zult het ook vaak op de knokkels zien tatoeëren, omdat elk woord perfect op de vier vingers van elke hand past. Hoewel we het erover hebben gehad dat de hold fast tattoo wordt gekoppeld aan zeilers, was het ook daarvoor. Dit was het motto van de Scotland Clan MacLeod. Je kunt het vinden op hun familiewapen in combinatie met een stierenkop. Je kunt deze toppen nog steeds vinden in hun kastelen in Schotland.

Dat gezegd hebbende, de nautische versie van deze tatoeage die we vaker zien, lijkt misschien een symbool om stoer te blijven of in te graven waar je bent, maar het is niet wat je denkt dat het is. Het betekent blijven waar je bent en stoppen met wat je doet in nautische termen.

Een hold fast tattoo is een symbool voor degenen die werken of deden werken als een deckhand. Dit symbool is vergelijkbaar met een hoelameisje dat de tijd vertegenwoordigt die in Hawaï is gestationeerd of het schip met volle zeilen, wat betekent dat ze Kaap Hoorn hebben afgerond.

De hold fast tattoo voor een deckhand werd gebruikt om een gelukssymbool te zijn en om ervoor te zorgen dat ze een goede grip hadden. Naast het feit dat het een algemene geluksbrenger is voor een deckhand, betekent het ook “vasthouden” in het Deens. Er wordt gezegd dat het je helpt om de lijn niet te laten vallen of overboord te vallen.

Houd snelle tattoo-plaatsing vast

Je zult deze tatoeage vaak geïnkt zien over de voorste knokkels of gecombineerd met een ander nautisch symbool. In veel gevallen zullen mensen een touw hebben dat wordt gebruikt in de hold fast-tatoeage om de taak van de deckhand weer te geven. In de meeste gevallen zie je ze op de handen.

Houd Fast Sparrow Tattoo vast

Als je de hold fast tattoo met enkele mussen op de foto’s ziet, zou dit een symbool zijn voor een deckhand die minstens 5.000 mijl op t heeft afgelegdde zee. Tegenwoordig betekent het misschien niet hetzelfde, maar voor degenen die zeelieden waren, is dat wat het betekende.

Houd Fast Anchor Tattoo vast

Ankers hebben een verschillende betekenis. Het is bekend dat ze symbool staan voor een zeeman die de Atlantische Oceaan is overgestoken. Van het anker is ook bekend dat het de ouders van de zeeman symboliseert. Dus als je deze twee gepaard ziet, kan het een paar dingen betekenen, maar over het algemeen gaat het om stabiliteit.

De hold fast tattoo is een cool uitziende tattoo en je kunt het laten betekenen wat je maar wilt. Na het lezen hiervan weet je in ieder geval wat het symboliseerde in de tijd van de zeelieden. Hoe dan ook, het is een cool uitziende tatoeage.

Hold Fast Tattoo Betekenis 1
Hold Fast Tattoo Betekenis 2
Hold Fast Tattoo Betekenis 3
Hold Fast Tattoo Betekenis 4
Hold Fast Tattoo Betekenis 5
Hold Fast Tattoo Betekenis 6
Houd vast Tattoo Betekenis 7
Hold Fast Tattoo Betekenis 8
Hold Fast Tattoo Betekenis 9
Hold Fast Tattoo Betekenis 10
Hold Fast Tattoo Betekenis 11
Hold Fast Tattoo Betekenis 12
Hold Fast Tattoo Betekenis 13
Hold Fast Tattoo Betekenis 14
Hold Fast Tattoo Betekenis 15
Hold Fast Tattoo Betekenis 16
Hold Fast Tattoo Betekenis 17
Hold Fast Tattoo Betekenis 18
Hold Fast Tattoo Betekenis 19
Hold Fast Tattoo Betekenis 20
Hold Fast Tattoo Betekenis 21
Hold Fast Tattoo Betekenis 22
Hold Fast Tattoo Betekenis 23
Hold Fast Tattoo Betekenis 24
Hold Fast Tattoo Betekenis 25
Hold Fast Tattoo Betekenis 26
Hold Fast Tattoo Betekenis 27
Hold Fast Tattoo Betekenis 28
Hold Fast Tattoo Betekenis 29
Hold Fast Tattoo Betekenis 30
Hold Fast Tattoo Betekenis 31
Hold Fast Tattoo Betekenis 32
Hold Fast Tattoo Betekenis 33
Hold Fast Tattoo Betekenis 34
Hold Fast Tattoo Betekenis 35
Hold Fast Tattoo Betekenis 36
Hold Fast Tattoo Betekenis 37
Hold Fast Tattoo Betekenis 39