Hoe u zich kunt voorbereiden op uw piercingafspraak

Als je deze blogpost leest, ga ik ervan uit dat je erover nadenkt om een nieuwe piercing te krijgen! Nieuwe piercings komen altijd met een gevoel van opwinding, maar kunnen soms ook gepaard gaan met een beetje nervositeit of angst. In deze blogpost zullen we bespreken hoe je je kunt voorbereiden op je piercing, en hopelijk zal dit eventuele zenuwen kalmeren die je misschien hebt met betrekking tot je aankomende piercing!

Kies een piercing voor je levensstijl:

Verschillende piercings passen bij verschillende mensen, net als kleding, kapsels of een ander aspect van de persoonlijke stijl van een klant! Een geweldige manier om erachter te komen welke piercings je het leukst vindt, is door inspiratie op te doen. De meeste klanten wenden zich tot Instagram of Pinterest voor piercingideeën, maar we bieden ook Virtual Ear-curaties op www.pierced.co waar ons team je een oorproject zal bouwen op basis van je specifieke stijl en anatomie! Boek een Virtual Ear consult om te kijken welke ideeën ons team voor u kan bedenken!

Afgezien van je persoonlijke stijl, moet je ook overwegen aan welke activiteiten je regelmatig deelneemt die van invloed kunnen zijn op een toekomstige piercing. Als u bijvoorbeeld meestal graag een hoofdtelefoon in het oor draagt, kiest u misschien een oorpiercing op het buitenste helixgebied dat niet geïrriteerd raakt door uw hoofdtelefoon. Een geweldige optie kan een voorwaartse helix, platte helix of lagere helixoptie zijn!

Als je momenteel een beugel hebt, kies dan misschien voor een niet-orale piercing om te voorkomen dat je sieraden bekneld raken of geïrriteerd raken. Een neusgat-, oor- of navelpiercing kan een bittere pasvorm voor je zijn! Dit zijn slechts een paar dingen om te overwegen bij het plannen van je look en zullen je uiteindelijk helpen een gelukkiger piercing te genezen!

Bekijk welke piercings we momenteel kunnen aanbieden:

Normaal gesproken kunnen we bijna elke piercing in onze studio’s doen, maar met nieuwe Covid-19-voorschriften hebben we een beperktere selectie piercings die we kunnen uitvoeren om de veiligheid van ons team en onze klanten te garanderen! De vuistregel die we momenteel volgen om de veiligheidsvoorschriften te handhaven, is dat we geen piercings kunnen uitvoeren waarvoor onze klant zijn masker moet verwijderen.

Post COVID Piercings

Nu is het tijd om uw afspraak te boeken!

Als je eenmaal hebt besloten over je piercing, is het tijd om je piercingafspraak te boeken. Om het een beetje gemakkelijker te maken, hebben we een online boekingssysteem gelanceerd, dat u kunt openen voor zowel onze Newmarket piercingstudio als de Mississauga piercingstudio. We vereisen dat klanten van tevoren een kleine aanbetaling doen, die wordt gebruikt voor uw totale kosten zodra uw piercing is voltooid.

Voordat u naar de studio komt:

We hopen dat deze blogpost heeft geholpen om eventuele zenuwen die je hebt gehad met betrekking tot je toekomstige piercing te verlichten. We kunnen niet wachten om je in de studio te hebben, en vergeet alsjeblieft je mondkapje niet :).

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.