Ghost Tattoo Betekenis

Geesten zijn tegenwoordig een heel populair onderwerp in onze cultuur. Er zijn allerlei films over gemaakt en we horen al verhalen over geesten sinds we kleine kinderen waren. In de meeste gevallen vertegenwoordigen geesten iets heel engs waar we niet mee te maken willen hebben. Geesten hoeven echter niet altijd eng te zijn. Als we naar hen kijken als gewoon een geest die nog niet is doorgegeven aan het hiernamaals, maakt het het een beetje gemakkelijker om ermee om te gaan en misschien zien we het als een familielid dat over ons waakt.

Het maakt niet uit hoe je naar geesten kijkt, ze zijn een groot deel van onze overlevering en geschiedenis. Dit maakt ze in veel gevallen hot topics en er is een fanbase van mensen die geïnteresseerd zijn in geesten en films die hen bevatten. Er zijn zelfs shows waar mensen op “spokenjacht” gaan. Van de mensen die van dit genre van onze cultuur houden, is bekend dat ze ook spooktatoeages krijgen. Maar wat betekenen ze? Daarom zijn we hier vandaag.

In deze post zullen we het hebben over geesten en de geschiedenis en overlevering erachter. We zullen de betekenis van de spooktattoo bespreken en wat de tatoeage kan betekenen voor iemand die het heeft. We zullen het ook hebben over enkele van de leuke spookvarianten die we in de loop der jaren hebben gezien en praten over wat ze betekenen. Je rent misschien het huis uit om je eigen spooktattoo te krijgen aan het einde van dit bericht.

Over de Geest

In onze overlevering is een geest de geest of ziel van een dood wezen dat aan de levenden verschijnt. Ze zijn ook bekend als fantomen, spoken, verschijningen, tinten en poltergeists om er maar een paar te noemen. De beschrijvingen van geesten verschillen sterk van persoon tot persoon. Geesten kunnen ook ondode wezens zijn, zoals demonen of zombies. De meesten van ons denken echter aan de doorschijnende of onzichtbare aanwezigheid in een kamer. In veel gevallen kunnen we ze alleen voelen, maar velen beweren ze te hebben gezien en veel verhalen en films draaien daar om.

De angst voor geesten heeft veel redenen. Allereerst is een geest een voorbijgegane persoon die zich nog in de materiële wereld bevindt in de vorm van een geest en die wordt beschouwd als een ongewenste en onnatuurlijke staat van zijn. Het onbekende is ook eng omdat we zo gewend zijn om te weten wat er in de wereld gebeurt en wanneer iets onverklaard blijft, maakt het ons ongemakkelijk.

Soms wordt de ziel van een mens letterlijk of symbolisch getoond in oude culturen als een dier of een vogel, het is algemeen aanvaard dat de menselijke ziel bijna een exacte replica is van de persoon die zelfs doorging naar de kleding die ze droegen. Je kunt dit zien in verschillende kunstwerken in allerlei oude documenten van over de hele wereld.

Ghost Tattoo Betekenis

De spooktattoo-betekenis kan in verschillende richtingen gaan. Ten eerste krijgen mensen spooktatoeages omdat ze fans zijn van de spookverhalen en -films. Er is een hele subcultuur van horrorfans en daar passen spoken precies in.

Buiten dat kan de ghost tattoo-betekenis veel verschillende dingen zijn en je zult moeten praten met de persoon die het heeft om een nauwkeurige betekenis te krijgen. Soms krijgen mensen een spooktattoo om spirts van de familie die te allen tijde om hen heen is te vertegenwoordigen. In dit geval is de spooktattoo een gelukkige tatoeage en vertegenwoordigt alle mensen die op je letten.

De spooktattoo is ook een symbool van het onbekende. Veel mensen plaatsen zichzelf graag in ongemakkelijke situaties als een vorm van groei en manieren om te leren. De spooktattoo is een representatie van het onbekende en wanneer we beginnen te accepteren dat er dingen in de wereld zijn die we nooit zullen begrijpen, zal het ons zoveel sterker en wijzer maken. Dat accepteren is het grootste deel van de strijd en de spooktattoo is een symbool om naar te kijken en je eraan te herinneren dat je niet altijd de controle hebt.

Ghost Tattoo Variaties

Er zijn verschillende manieren om de spooktattoo te krijgen en maar veel van hen of gebaseerd op ideeën die we als kinderen hebben gehad. Hieronder staan enkele van de leuke manieren waarop mensen de spooktattoo op hun lichaam hebben laten inkten en we wilden ze delen om je een beter idee te geven.

Ghost met Sheet Tattoo

Het ouderwetse spook met bladtattoo. Dit is de manier waarop we van geesten waren toen we kinderen waren. Ze leken op de Pac-Man-geesten en we zijn er vrij zeker van dat Pac-Man het idee kreeg van de oude verhalen over geesten en geesten. Een vel met twee gaten erin geprikt voor de ogen is de “pleister” van spookbeelden. Als je iemand zou vragen om een spook te tekenen, is dit wat ze zouden bedenken en dat is wat het zo herkenbaar maakt.

Mario Brothers Ghost Tatoeage

De Mario Brothers ghost tattoo is populair voor fans van de videogameserie en het is een andere leuke manier om een geest in een tatoeage te portretteren. Ook bekend als Boo, het is de gemeenschappelijke spookvijand van de Mario-franchise en verscheen voor het eerst in Super Mario Bros. 3. Boe ziet eruit als een bolvormig, wit spook met scherpe tanden, een rode tong en kleine “armen”. Het meest opvallende aan boe is echter hoe verlegen het is. Boos zal aanvallen als je rug wordt gedraaid, maar zodra je ze onder ogen ziet, bevriezen ze. De spooktattoo kan in dit geval een blijk zijn van liefde voor het spel, maar ook voor iemands verlegen aard.

Slankere Tattoo

Slimer is bekend van zijn rol in de Ghostbuster-films. Hij is gemaakt van puur Ectoplasma en kenmerkt zich door zijn groene, frumpy uitstraling. Slimer zweeft rond met armen en geen benen en laat veel slijm achter op alles wat hij tegenkomt. Hij is in staat om door vaste objecten te gaan, maar ze zullen niet “ongeslankt” door het proces gaan.

Ghost Tattoo Betekenis 1
Ghost Tattoo Betekenis 2
Ghost Tattoo Betekenis 3
Ghost Tattoo Betekenis 4
Ghost Tattoo Betekenis 5
Ghost Tattoo Betekenis 6
Ghost Tattoo Betekenis 7
Ghost Tattoo Betekenis 8
Ghost Tattoo Betekenis 9
Ghost Tattoo Betekenis 10
Ghost Tattoo Betekenis 11
Ghost Tattoo Betekenis 12
Ghost Tattoo Betekenis 13
Ghost Tattoo Betekenis 14
Ghost Tattoo Betekenis 15
Ghost Tattoo Betekenis 16
Ghost Tattoo Betekenis 17
Ghost Tattoo Betekenis 18
Ghost Tattoo Betekenis 19
Ghost Tattoo Betekenis 20
Ghost Tattoo Betekenis 21
Ghost Tattoo Betekenis 22
Ghost Tattoo Betekenis 23
Ghost Tattoo Betekenis 24
Ghost Tattoo Betekenis 25
Ghost Tattoo Betekenis 26
Ghost Tattoo Betekenis 27
Ghost Tattoo Betekenis 28
Ghost Tattoo Betekenis 29
Ghost Tattoo Betekenis 30
Ghost Tattoo Betekenis 31
Ghost Tattoo Betekenis 32
Ghost Tattoo Betekenis 33
Ghost Tattoo Betekenis 34
Ghost Tattoo Betekenis 35
Ghost Tattoo Betekenis 36
Ghost Tattoo Betekenis 37
Ghost Tattoo Betekenis 38
Ghost Tattoo Betekenis 39
Ghost Tattoo Betekenis 40
Ghost Tattoo Betekenis 41
Ghost Tattoo Betekenis 42
Ghost Tattoo Betekenis 43
Ghost Tattoo Betekenis 44