Gecko Tattoo Betekenis

Er zijn veel dieren en insecten die je op je lichaam kunt laten tatoeëren. Over het algemeen zal de persoon die getatoeëerd wil worden een dier of insect vinden dat er cool uitziet of een specifieke uitstraling heeft. Tattoo-enthousiastelingen zullen ook op zoek gaan naar dieren die de kenmerken of eigenschappen belichamen waarvan ze denken dat ze die bezitten of die ze op een bepaald moment in hun leven hopen te bereiken. Ik heb hetzelfde gedaan, maar er zijn een aantal dieren waar ik nooit echt over heb nagedacht in termen van het laten tatoeëren van het dier. Dat dier is de gekko.

De gekko is een van die dieren die min of meer onder de radar vliegen, maar we zijn hier om je te vertellen dat je niet op de gekko moet slapen. De gekko is een zeer symbolisch dier en veel mensen gebruiken deze gladde kleine fella als hun geestdier. Daarom is het voor ons geen verrassing dat veel mensen ervoor hebben gekozen om de gekko-tatoeage op hun lichaam te laten inkten.

In dit artikel gaan we meteen in de symboliek van de gekko en de gekko-tatoeage duiken voor degenen die ervoor hebben gekozen om die route te volgen. We zullen het hebben over verschillende variaties van de gekko-tatoeage en bespreken of de betekenis van de tatoeage verandert met verschillende variaties. Ten slotte zullen we een beetje praten over de gekko, zodat we enkele van de kenmerken kunnen begrijpen die dit dier vertoont en waarom het de reputatie heeft die het heeft verdiend. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je je meer geïnformeerd voelt over de gekko en begrijpt dat gekko’s meer zijn dan een mascotte voor een nationale autoverzekeringsmaatschappij.

Gecko Tattoo Betekenis

Reptielen zijn fascinerende wezens en hebben voor veel mensen een speciale symboliek. Het reptiel is in veel landen een zeer krachtig en sterk symbool. Het zijn levende draken op deze aarde en er is veel overlevering die hen volgt.

In dit geval hebben we het over de gekko en wat de gekko-tatoeage betekent. De gekko is een hagedis en ze staan erom bekend dat ze een zeer sterke intuïtie hebben. Ze staan ook bekend als zeer bekwaam en extreem wendbaar. Afhankelijk van de cultuur krijgen hagedissen verschillende betekenissen.

Hagedissen zijn uiterst alert en voorzichtig. Omdat ze kleiner zijn, moeten ze veel bewuster zijn en aandacht besteden aan de 1000’s van roofdieren die ze hebben. Omdat ze zijn geëvolueerd om erg ongrijpbaar te zijn, weten reptielen hoe ze met bijna elke situatie moeten omgaan en worden ze over het algemeen vergeleken met zelfverdediging en paraatheid. Voor ons met een hagedistattoo herinnert het ons eraan om onze instincten en intuïtie te volgen.

Wanneer we het specifiek hebben over de gekko en de gekko tattoo betekenis, moeten we het hebben over de kenmerken van de gekko. Over het algemeen lijkt de betekenis van de gekko-tatoeage erg op die van de hagedistattoo, omdat de gekko veel van dezelfde kenmerken heeft. Ze hebben zich aangepast aan al hun omgeving en deze kleurrijke kleine hagedissen overleven over de hele wereld.

Voor het grootste deel vinden mensen reptielen, hoe groot ook, een beetje griezelig van aard. Gekko’s zijn echter volkomen onschadelijk voor mensen en dit is de reden waarom veel mensen gekko’s als charmant en zelfs schattig beschouwen.

Allereerst vertegenwoordigt de gekko-tatoeage snelheid en behendigheid. Gekko’s zijn klein, bekwaam en snel. Hun vermogen om te klimmen is griezelig en de evolutie heeft hen echt snel en behendig gemaakt. Hun kleine handjes zijn gemaakt met kleverige vingers, zodat ze aan bijna elk oppervlak kunnen kleven.

Er is behendigheid, voor een deel, om een skelet te hebben dat bijna plat kan worden neergeklapt. Ze kunnen ontsnappen door kleine doorgangen en barrières vermijden waardoor ze vastzaten en opgegeten werden door een roofdier. Je gekko-tatoeage zal hopelijk een aantal van die eigenschappen voor je oproepen.

De gekko-tatoeage is ook representatief voor flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De meeste hagedissen passen zich gemakkelijk aan hun omgevingsomstandigheden aan en gekko’s zijn op dezelfde manier. Ze kunnen nog flexibeler en aanpasbaarder zijn vanwege de manier waarop hun poten zijn geëvolueerd. De gekko is gewend om verschillende terreinen te beklimmen en te overleven in verschillende klimaten. De gekko-tatoeage staat ook symbool voor camouflage. Dit geldt ook niet alleen voor fysieke attributen. Je flexibiliteit en aanpassingsvermogen kunnen op een andere manier in je leven naar je toe komen. De manier waarop je met de stoten kunt rollen of van een slechte situatie een goede kunt maken.

Regeneratie en transformatie zijn twee andere eigenschappen die je gekko-tatoeage kan symboliseren. Hagedissen worden al lang geassocieerd met de kracht om te veranderen. Omdat ze zo aanpasbaar zijn, is het voor hen vanzelfsprekend. Gekko’s zijn een krachtig symbool van verandering. Hun huid verandert zelfs periodiek, wat een ander krachtig symbool van verandering is. Je tatoeage kan een van deze eigenschappen vertegenwoordigen, inclusief wedergeboorte en vernieuwing.

Gecko Tattoo Variaties

Wat betreft gekko tattoo variaties, de meeste van hen draaien gewoon om het krijgen van de gecko getatoeëerd, maar we hebben een paar verschillende gezien die we echter leuk zouden vinden om te vermelden. Hieronder staan slechts een paar voorbeelden om uit te checken.

Tribal Gekko Tattoo |

De tribale gekko-tatoeage is een populaire onder die van de eilandculturen en inheemse volkeren die ze vaker zien. De tribale gekko-tatoeage is geïnkt om een diepe verbinding met het Polynesische volk uit te drukken.

3D Gekko Tattoo |

De 3D gekko tattoo is een cool in de natuur. Deze stijl van tatoeëren wordt gebruikt om de gekko-tatoeage het uiterlijk te geven dat je bijna van je huid springt. Er is een getalenteerde artiest voor nodig om deze stijl van tatoeëren echt te spijkeren, maar als het goed wordt gedaan, ziet het er geweldig uit.

Overzicht Gekko Tattoo

De omtrek is een geweldige manier om de gekko-tatoeage te krijgen als je meer van de symboliek houdt dan van iets anders. De omtrek van de gekko is een geweldige tatoeage om ergens op je lichaam te verbergen die alleen zichtbaar zal zijn wanneer je ervoor kiest om dit te doen. Tegelijkertijd krijg je alle symboliek van de gekko-tatoeage die je zou krijgen van een volledig achterstuk.

Gekko Tattoo Betekenis 1
Gecko Tattoo Betekenis 2
Gecko Tattoo Betekenis 3
Gekko Tattoo Betekenis 4
Gecko Tattoo Betekenis 5
Gekko Tattoo Betekenis 6
Gekko Tattoo Betekenis 7
Gekko Tattoo Betekenis 8
Gekko Tattoo Betekenis 9
Gekko Tattoo Betekenis 10
Gekko Tattoo Betekenis 11
Gekko Tattoo Betekenis 12
Gekko Tattoo Betekenis 13
Gekko Tattoo Betekenis 14
Gekko Tattoo Betekenis 15
Gekko Tattoo Betekenis 16
Gekko Tattoo Betekenis 17
Gekko Tattoo Betekenis 18
Gekko Tattoo Betekenis 19
Gekko Tattoo Betekenis 20
Gekko Tattoo Betekenis 21
Gekko Tattoo Betekenis 22
Gekko Tattoo Betekenis 23
Gekko Tattoo Betekenis 24
Gekko Tattoo Betekenis 25
Gekko Tattoo Betekenis 26
Gekko Tattoo Betekenis 27
Gekko Tattoo Betekenis 28
Gekko Tattoo Betekenis 29
Gekko Tattoo Betekenis 30
Gekko Tattoo Betekenis 31
Gekko Tattoo Betekenis 32
Gekko Tattoo Betekenis 33
Gekko Tattoo Betekenis 34
Gekko Tattoo Betekenis 35
Gekko Tattoo Betekenis 36
Gekko Tattoo Betekenis 37
Gekko Tattoo Betekenis 38
Gekko Tattoo Betekenis 39
Gekko Tattoo Betekenis 40
Gekko Tattoo Betekenis 41
Gekko Tattoo Betekenis 42
Gekko Tattoo Betekenis 43
Gekko Tattoo Betekenis 44
Gekko Tattoo Betekenis 45