Hoe Ear Party met Pierced

Regel 1: Elke maat oorfeest is mooi.

Of je nu een oor vol piercings hebt, of gewoon een paar lobpiercings, je kunt nog steeds een geweldige look samenstellen!  Of je nu meerdere minimalistische hoepels wilt combineren of draadloze noppen wilt stapelen, kun je een unieke look creëren die helemaal van jou is.

Regel 2: Selecteer sieraden die tot je spreken.

Bij Pierced hebben we honderden goud en titanium sieraden opties om te passen bij ieders persoonlijke stijl.  Maak sieradenselecties die uw persoonlijke esthetiek weerspiegelen, of dat nu is minimalistische studs, sprankelende Swarovski’s, of edgy statement oorbellen!

Regel 3: Waarom zou je er een hebben als je er drie zou kunnen hebben?

Het is een bekend feit dat objecten gerangschikt in oneven aantallen er meestal aantrekkelijker uitzien voor het oog.  Neem deze regel en pas deze toe op je oorproject.  Dit kan betekenen dat je je oor versiert met duizelingwekkende Swarovski’s in je lobpiercings, of het toevoegen van een helixpiercing met een bungelketting om het oog naar het bovenoor te trekken

Regel 4: Zorg voor wat balans.

We houden ervan om een oorproject te verankeren met een of twee statement pieces (afhankelijk van hoeveel piercings je hebt).  Met een oversized stuk, of een extra sprankelend einde voegt visuele interesse toe aan je oorfeest en verankert je hele look.  Dit is ook de gemakkelijkste manier om je dagelijkse hoepels of studs aan te kleden! !

Regel 5: Wees moedig en overtreed de regels!

Hoewel we al op regel 5 zitten… het kan leuk zijn om de regels te overtreden!  Probeer wat gekleurde edelstenen, opalen te mengen, of zelfs inclusief yellow, wit en roségoud alles in één blik.  Een gedurfd statement maken met je sieraden is een leuke manier om uit je stijl comfortzone te stappen.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.