Grenade Tattoo Betekenis

Het eerste wat in je opkomt als je het beeld van een granaat ziet, zijn gedachten aan oorlog en explosies. Voor sommigen is dit beeld een teken van voorzichtigheid. Voor anderen kan een granaat hen doen denken aan het leger; een teken van leven of dood. Dit alles kan waar zijn, maar de betekenis van een granaattattoo kan dieper zijn dan wat op het eerste gezicht lijkt. Als je van plan bent om een granaattattoo te laten zetten, is het helemaal aan jou om de redenen te hebben om deze afbeelding als een stuk lichaamskunst weer te geven en de symboliek erachter. Hieronder staan voorbeelden van deze tatoeage, samen met verschillende ideeën voor het ontwerp, de plaatsingen en wat anderen vinden dat deze tatoeage het beste symboliseert.

Geschiedenis van de Granaat

Hoewel de naam van de persoon die voor het eerst met het idee van de granaat zelf kwam onbekend is, is het bekend dat dit apparaat voor het eerst werd gebruikt ergens in de 15e eeuw. In deze tijd had de granaat niet de slanke schaal en pin zoals we die kennen, maar eerder een blikje gevuld met stenen en buskruit. Deze was uitgerust met een zekering die in feite een touw was dat in brand werd gestoken. Zodra de zekering was aangestoken en dicht bij de kern, werd het blikje gegooid en zou het natuurlijk exploderen zodra de zekering het buskruit raakte. Deze explosie zou ervoor zorgen dat de rotsen binnenin in alle richtingen vlogen en de vijand met hoge snelheden bekogelden.

Na verloop van tijd veranderde het ontwerp van de granaat echter. Tegen de 19e eeuw begon de granaat minder populair te worden door de uitvinding van geweren. Door de opkomst van de technologie kon de granaat een make-over krijgen, waardoor het apparaat explosiever en gevaarlijker werd dan ooit. Deze nieuwe en verbeterde granaten namen vele vormen aan, maar degene die we allemaal kennen is de ‘ananasgranaat’, of de MK 2-granaat.

Deze granaat maakte oorlog veel gemakkelijker voor de Amerikanen in de Tweede Wereldoorlog.

Dit specifieke explosief kreeg om voor de hand liggende redenen zijn bijnaam de ‘ananasgranaat’. De schaal heeft secties, bijna als vierkanten, op het lichaam die lijken op een ananas. Deze secties op de granaat van de granaat maken het zo dat wanneer het apparaat intern explodeert, de vierkanten op alle mogelijke manieren exploderen; de groeven waren ook goed voor het hanteren en gooien van de granaat. Aan de boven- en zijkant van de granaat zit een handvat en een zekering. De zekering is een pin die wordt getrokken, zodra de zekering is getrokken en het handvat naar beneden is geduwd, heeft degene die de granaat gooit een beperkte hoeveelheid tijd om het te gooien voordat het in zijn hand ontploft.

Symbolisme

Hoewel dit explosieve apparaat tijden van oorlog en vernietiging brengt, is het een geweldig stuk beeldspraak en zorgt het voor een tot nadenken stemmende tatoeage. Zoals veel tatoeages heeft de granaattattoo ook enkele verborgen betekenissen. Meer dan vaak zijn degenen die worden gezien met granaattatoeages in de oorlog geweest, of op zijn minst in het leger. Andere keren kan het betekenen dat je oorlog hebt gezien, niet noodzakelijkerwijs terwijl je in het leger of de strijdkrachten zat, maar als een burger die zich moest worstelen door het resultaat van oorlogen die op hun grondgebied plaatsvonden. Deze tatoeage kan ook degenen vertegenwoordigen die een geliefde hebben verloren als gevolg van oorlog. Diep van binnen kan deze tatoeage veel zeggen over de persoon die hem draagt.

Stijlen

De granaat is een prominent wapen dat we allemaal kennen en dat voornamelijk is gebouwd en gemaakt voor oorlog en vernietiging. Dat gezegd hebbende, het is een beeld dat veel mensen graag als tatoeage krijgen. Of je nu wel of niet een duidelijke reden hebt om deze tatoeage te krijgen, je was bijvoorbeeld in het leger of niet, de granaatafbeelding is een explosief werkstuk dat zeker de aandacht zal trekken.

Cartoon Granaat

Als je besluit om te leunen op de minder serieuze noot van granaten die dodelijke wapens zijn die worden gebruikt om de vijand uit te roeien, kan het behoorlijk interessant worden! Cartoony graphics van granaten zijn populair bij degenen die meer van een ‘flash tattoo’ stijl willen. Met deze flitsende kunstwerken kun je de granaat in actie brengen en explosies en knallen op de achtergrond toevoegen.

Angel Gevleugelde Granaat

Een populair granaatontwerp voor degenen die een geliefde hebben verloren als gevolg van oorlog is een granaat met engelenvleugels. Omdat een granaat een explosief en dynamisch apparaat is dat alle soldaten zijn getraind om te gebruiken, is het een manier om de soldaat die is gepasseerd te vertegenwoordigen. Het toevoegen van engelenvleugels op de achterkant van de granaat kan anderen verder helpen uitleggen waarom je deze granaattattoo in de eerste plaats hebt.

Ananas Granaat

De ananasgranaat is ook de bijnaam voor de tweede in zijn soort, de MK 2-granaat. Dit komt simpelweg door het feit dat het ontwerp van granaten lijkt op de vrucht van de ananas. Sommige mensen krijgen een afbeelding van een granaat en in plaats van de klassieke legergroene verf, veranderen ze de granaat in een ananas met een lont en een speld erop gestoken. Deze ananasgranaat laten ontploffeno brokken fruit is een ander geweldig en creatief idee voor dit stuk.

Hart Granaat

Dit hartgranaatconcept kan ook correleren met het idee van een granaat als een manier om te laten zien dat je een geliefde aan de oorlog hebt verloren. Net als het hierboven genoemde ananasidee, kan het hebben van de granaat in de vorm van een hart een aantal verschillende dingen betekenen. Het kan betekenen dat je een geliefde hebt verloren aan oorlog, of het kan je liefde voor het wapen zelf vertegenwoordigen. Een hartgranaat kan ook aantonen dat de persoon die het draagt een gevoelig persoon is. Het laat zien dat zodra je aan deze pin trekt, het hart kan ontploffen, net als hun emoties wanneer ze worden gespeeld.

Plaatsing

Afhankelijk van hoe groot of klein je deze tatoeage wilt, is het kiezen van een plek waar het er goed uitziet een van de belangrijkste onderdelen van het krijgen van een tatoeage. Omdat een granaat zelf niet veel groter is dan de vuist van een volwassen man, is het mogelijk om zeer kleine versies van de granaatafbeelding te hebben. Wie het stuk aan iedereen wil laten zien, kan het op de zijkant van zijn nek krijgen. De onderarm en de kuit van het been zijn andere plekken waar deze afbeelding mooi in past. Als je deze tatoeage wilt kunnen bedekken, is het hebben op de borst of borstspieren een andere populaire plek om de tatoeage te laten plaatsen.

Granaat Tattoo Betekenis 1
Granaat Tattoo Betekenis 2
Granaat Tattoo Betekenis 3
Granaat Tattoo Betekenis 4
Granaat Tattoo Betekenis 5
Granaat Tattoo Betekenis 6
Granaat Tattoo Betekenis 7
Granaat Tattoo Betekenis 8
Grenade Tattoo Betekenis 9
Granaat Tattoo Betekenis 10
Granaat Tattoo Betekenis 11
Granaat Tattoo Betekenis 12
Granaat Tattoo Betekenis 13
Granaat Tattoo Betekenis 14
Granaat Tattoo Betekenis 15
Granaat Tattoo Betekenis 16
Granaat Tattoo Betekenis 17
Granaat Tattoo Betekenis 18
Granaat Tattoo Betekenis 19
Granaat Tattoo Betekenis 20
Granaat Tattoo Betekenis 21
Granaat Tattoo Betekenis 22
Granaat Tattoo Betekenis 23
Granaat Tattoo Betekenis 24
Granaat Tattoo Betekenis 25
Granaat Tattoo Betekenis 26
Granaat Tattoo Betekenis 27
Granaat Tattoo Betekenis 28
Granaat Tattoo Betekenis 29
Granaat Tattoo Betekenis 30
Granaat Tattoo Betekenis 31
Granaat Tattoo Betekenis 32
Granaat Tattoo Betekenis 33
Granaat Tattoo Betekenis 34
Granaat Tattoo Betekenis 35
Granaat Tattoo Betekenis 36
Granaat Tattoo Betekenis 37
Granaat Tattoo Betekenis 38
Granaat Tattoo Betekenis 39
Granaat Tattoo Betekenis 40
Granaat Tattoo Betekenis 41
Granaat Tattoo Betekenis 42
Granaat Tattoo Betekenis 43
Granaat Tattoo Betekenis 44
Granaat Tattoo Betekenis 45
Granaat Tattoo Betekenis 46