Hoe threadless piercing sieraden werken

Draadloze lichaamssieraden bestaan uit twee stukken; het decoratieve uiteinde en de achterpaal (of halter) waar het in past.

Alle decoratieve uiteinden moeten voor gebruik iets worden gebogen om ervoor te zorgen dat er een goede spanning is met de achtergrondpaal. Als het decoratieve uiteinde niet gebogen is, bestaat de kans dat het niet goed aansluit op de achterpaal en is er kans dat het decoratieve uiteinde uitvalt.

Hoe garenloze sieraden te buigen

  1. Steek de pin ongeveer halverwege in de schacht (of een derde van de weg voor 14k gouden draadloze uiteinden)
  2. Buig de pin iets zoals afgebeeld. Hoe meer je buigt, hoe strakker de pasvorm.
  3. Duw het verwijderbare uiteinde in om te sluiten. De gebogen pen recht in de schacht, waardoor een veerspanningskracht ontstaat die de twee stukken bij elkaar houdt.
  4. Trek beide uiteinden uit elkaar om te verwijderen. Als de sieraden strak zijn, voeg dan een lichte draaiende beweging toe terwijl je het decoratieve uiteinde eruit trekt.

Hoe de pasvorm aan te passen:

Buig bij stap 2 de pin iets meer als je een strakkere pasvorm wilt, of trek de pin een beetje recht als je een gemakkelijkere pasvorm wilt.

Als u zich in de omgeving van Newmarket of Mississauga bevindt, kom dan langs bij een van onze locaties en onze medewerkers helpen u graag met het proces.

Onze favoriete draadloze sieraden

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.