Hibiscus Tattoo Betekenis

Het mooie van het zoeken naar je volgende bloementattoo is dat er zoveel zijn om uit te kiezen. Met duizenden soorten bloemen die er zijn, kun je er meestal een vinden die perfect is voor de emotie of betekenis waar je op hoopte. Bovendien maakt de kleurkeuze ook een verschil op de boodschap die u probeert over te brengen, dus als u zich op een bepaalde manier voelt of kenmerken van de bloemtattoo wilt oproepen, is er veel om uit te kiezen.

In dit geval gaan we het hebben over een van de meer populaire bloementattoos in de recente geschiedenis. De hibiscusbloem is de winnaar. De hibiscus is een prachtige bloem die toevallig over de hele wereld veel betekenis heeft. Veel hangt af van wie je het vraagt en waar ze vandaan komen, maar je zult altijd positieve symboliek uit deze plant halen.

In dit bericht zullen we wat informatie over de hibiscusbloem doornemen en praten over waarom het zo’n populaire keuze is voor een tatoeage. We zullen de betekenis achter de hibiscusbloemtattoo bekijken en enkele van de verschillende variaties van deze tatoeage bespreken. Tegen het einde van dit artikel hopen we dat je een beter begrip hebt van de hibiscusbloem en wat het betekent om de afbeelding op je lichaam te laten tatoeëren.

Over de Hibiscus

De hibiscus is ook bekend als de roos kaasjeskruid en is een lid van de kaasjeskruid familie. Het is bekend dat ze groeien in warme en tropische gebieden over de hele wereld en op deze plaatsen zijn er meer dan 200 soorten hibiscus. Ze groeien op zonnige plekken met goed gedraineerde grond. Omdat de hibiscus zo’n mooie bloem is, worden ze over het algemeen gekweekt om sierredenen. Ze kunnen echter ook worden geconsumeerd in het menselijke dieet, worden gebruikt als een natuurlijke kleurstof en worden gebruikt voor genezing van bepaalde kwalen. Er zijn veel soorten hibiscus die bedreigd zijn en de meeste van hen zijn inheems op Hawaï.

Wanneer we de hibiscus fysiek beschrijven, beginnen we met de manier waarop ze groeien. Afhankelijk van over welke soort we het hebben, kan de hibiscus groeien in de vorm van een kleine boom of een groenblijvende struik. De bladeren van de hibiscus hebben getande randen die lancetvormig en groen zijn. Met betrekking tot de bloem zelf creëert de hibiscus een grote bloem zonder geur die de vorm heeft van een trompet. Elke bloem heeft minstens vijf bloemblaadjes en kan een aanwijzing hebben, oranje, roze, wit, geel, rood of paars van kleur. Elke bloem heeft een stamper en meeldraden.

De hibiscus wordt over de hele wereld op verschillende manieren gebruikt. In China gebruiken mensen de hibiscus om hun schoenen te poetsen, dus noemen ze het de “schoenbloem”. Ze gebruiken ook de natuurlijke kleurstoffen in de bloem om hun haar samen met hun voedsel te verven. In Polynesië maken de mensen grasrokken met de schors van de hibiscusboom. In Hawaï en Tahiti dragen de vrouwen de hibiscusbloem achter hun rechteroor als een manier om te zeggen dat ze klaar zijn voor het huwelijk en single zijn. De getrouwde vrouwen dragen de bloem achter het linkeroor.

Hibiscus Tattoo Betekenis

Bij het beslissen over welke tatoeage je moet krijgen, is het slim om de historische betekenis van de bloem te kennen voordat je hem krijgt. Zelfs als je denkt dat het een mooie bloem is, is het fijn om te weten wat het symboliseert. De hibiscus wordt beschouwd als een bloem gedragen door vrouwen of aan hen gegeven vanwege hun vrouwelijke symboliek. Het is een nog vrouwelijker symbool in Noord-Amerika, waar de hibiscus de perfecte vrouw of vrouw vertegenwoordigt.

In China kan de bloem worden gedragen of gegeven door mannen of vrouwen. Het symboliseert welvaart, roem, zachtheid en maagdelijkheid. De Chinezen lijken deze bloem echt te waarderen om de symbolische redenen en praktische ook.

In Hawaï is de gele hibiscus hun staatsbloem. Veel mensen krijgen de hibiscus tattoo als symbool van respect voor de staat Hawaï. Bovendien kan de bloem meerdere extra betekenissen hebben, afhankelijk van de kleur van de bloem. Wat Hawaï betreft, vertegenwoordigt de gele hibiscus vriendschap. De rode hibiscus symboliseert verlangen, passie en liefde. Paars betekent rijkdom. Een blauwe hibiscus symboliseert een kalmte en vruchtbaarheid. Een witte hibiscus betekent verlichting, terwijl de roze hibiscus zeldzame schoonheid vertegenwoordigt.

Hibiscus Tattoo Variaties

Nu bij het krijgen van de hibiscus tattoo, hebben veel dingen de neiging om getatoeëerd te worden met de bloem. Dit kan de betekenis van de tatoeage veranderen of gewoon de boodschap versterken die in de eerste plaats probeerde te worden overgebracht. Hieronder staan een paar voorbeelden van hibiscusbloemen die we in het verleden hebben gezien.

Hibiscus en Staat van Hawaii Tattoo

De hibiscus tattoo met de staat Hawaï op de achtergrond is een eenvoudige ode aan de staat Hawaï. We hebben de neiging om veel locals met een tatoeage als deze te zien, omdat Hawaiianen een sterk gevoel van staatstrots hebben. Je zult heel snel leren hoe loyaal de mensen van Hawaï zijn aan deir home staat als je probeert om slecht te praten over de staat.

Aquarel Hibiscus Tattoo

De aquarel hibiscus tattoo voegt niet noodzakelijkerwijs betekenis toe aan de tatoeage, maar het is echt een coole manier om het te doen en velen kiezen ervoor om deze stijl van tatoeage voor de hibiscus te krijgen. De aquarelstijl is perfect voor de kleur hibiscus tattoo. De hibiscus is een heldere, mooie bloem die er alleen maar mooier uitziet als je er de vloeiende, grillige stijl van aquarel aan toevoegt.

Tribal Hibiscus Tattoo

De tribal hibiscus tattoo is een andere tatoeage die een eerbetoon is aan de levensstijl van de eilandbewoners. Tribal tattooing is enorm populair op het eiland Hawaï en andere tropische eilandlanden. De tribal tattoo past hier perfect bij vanwege de achtergrond van beide tatoeages.

Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van de manier waarop je je eigen hibiscustattoo kunt krijgen. Neem gewoon de tijd en doe je onderzoek en tegen het einde zou je een geweldige hibiscus tattoo helemaal voor jezelf moeten hebben.

Hibiscus Tattoo Betekenis 1
Hibiscus Tattoo Betekenis 2
Hibiscus Tattoo Betekenis 3
Hibiscus Tattoo Betekenis 4
Hibiscus Tattoo Betekenis 5
Hibiscus Tattoo Betekenis 6
Hibiscus Tattoo Betekenis 7
Hibiscus Tattoo Betekenis 8
Hibiscus Tattoo Betekenis 9
Hibiscus Tattoo Betekenis 10
Hibiscus Tattoo Betekenis 11
Hibiscus Tattoo Betekenis 12
Hibiscus Tattoo Betekenis 13
Hibiscus Tattoo Betekenis 14
Hibiscus Tattoo Betekenis 15
Hibiscus Tattoo Betekenis 16
Hibiscus Tattoo Betekenis 17
Hibiscus Tattoo Betekenis 18
Hibiscus Tattoo Betekenis 19
Hibiscus Tattoo Betekenis 20
Hibiscus Tattoo Betekenis 21
Hibiscus Tattoo Betekenis 22
Hibiscus Tattoo Betekenis 23
Hibiscus Tattoo Betekenis 24
Hibiscus Tattoo Betekenis 25
Hibiscus Tattoo Betekenis 26
Hibiscus Tattoo Betekenis 27
Hibiscus Tattoo Betekenis 28
Hibiscus Tattoo Betekenis 30
Hibiscus Tattoo Betekenis 32
Hibiscus Tattoo Betekenis 34
Hibiscus Tattoo Betekenis 35
Hibiscus Tattoo Betekenis 36
Hibiscus Tattoo Betekenis 37
Hibiscus Tattoo Betekenis 38
Hibiscus Tattoo Betekenis 39
Hibiscus Tattoo Betekenis 40
Hibiscus Tattoo Betekenis 42
Hibiscus Tattoo Betekenis 43
Hibiscus Tattoo Betekenis 44
Hibiscus Tattoo Betekenis 45
Hibiscus Tattoo Betekenis 46
Hibiscus Tattoo Betekenis 47
Hibiscus Tattoo Betekenis 48
Hibiscus Tattoo Betekenis 49
Hibiscus Tattoo Betekenis 50
Hibiscus Tattoo Betekenis 51
Hibiscus Tattoo Betekenis 52
Hibiscus Tattoo Betekenis 53
Hibiscus Tattoo Betekenis 54
Hibiscus Tattoo Betekenis 55
Hibiscus Tattoo Betekenis 56
Hibiscus Tattoo Betekenis 57