Heteluchtballon Tattoo Betekenis

Als je ooit naar een beurs of festival bent geweest, heb je misschien een heteluchtballon gezien of zelfs op een luchtballon gezeten. Heteluchtballonnen zijn vaker te vinden op festivals en andere buitenfeestevenementen om een voor de hand liggende reden, ze zijn echt netjes en vermakelijk om door de lucht te zien drijven.

Over de luchtballon

De heteluchtballon bestaat al langer dan enige andere mensdragende vorm van technologie, wat betekent dat ze al langer bestaan dan het vliegtuig. In 1783 werd de eerste heteluchtballon opgelaten in Parijs, Frankrijk. Deze ballon werd gemaakt door de gebroeders Montgolfier en degenen die deelnamen aan het instappen in de rieten mand, of de gondel, waren twee mannen met de namen Jean-Francois Pilatre de Rozier en zijn metgezel Francois Laurent d’Arlandes. De zak bovenop de heteluchtballon, de ballon zelf, wordt een envelop genoemd. Deze envelop is gevuld met hete lucht die afkomstig is van een vlam onder de opening van de envelop aan de onderkant.

Heteluchtballonnen zijn zo ontworpen dat de envelop brandwerend is, wat betekent dat deze niet zo gemakkelijk in brand vliegt. Deze vlam onder de envelop verwarmt de lucht in de envelop en de lucht rondom de vlam. Onder de vlam is de rieten mand geplaatst die bekend staat als de gondel. Hier maken de passagiers van de luchtballon hun ritje. Bij het besturen van dit vliegtuig moet de piloot het een en ander weten over temperaturen en hoe die temperaturen de omliggende gebieden beïnvloeden. Dit is erg cruciaal om te weten of je een heteluchtballon bedient, het wordt immers niet voor niets een heteluchtballon genoemd!

Hoewel niet elke heteluchtballon deze heeft, zijn zandzakken een ander cruciaal onderdeel in het vliegen van een luchtballon. Zandzakken zijn gewoon extra gewicht dat met de passagiers in de gondel kan zitten of aan de zijkant van de mand kan hangen. In de meeste gevallen worden de zandzakken aan de binnenkant geplaatst. Het hebben van een zandzak aan de buitenkant en het laten vallen van daaruit kan niet alleen gevaarlijk zijn, maar kan je ook een stuk hoger laten gaan dan je had verwacht. Veel ballonpiloten houden de zandzakken binnen, op deze manier kunnen ze kiezen hoeveel zand ze uit de zak laten in plaats van de hele zak helemaal te laten vallen. Slechts een handvol zand zou de hoogte van de ballon met honderden meters kunnen verhogen. Hieronder staan voorbeelden van tatoeageontwerpen, plaatsing en ideeën voor luchtballonnen.

Zweven door de wolken

Het heteluchtballonconcept als tatoeage is niet alleen een geweldig en creatief idee, het is ook zeer uniek en zeldzaam om op een persoon te zien. Niet veel mensen denken dagelijks aan heteluchtballonnen, dus als we er een in het echt in de lucht zien, hebben we de neiging om opgewonden en enthousiast te worden over hoe betoverend ze eruit zien zo hoog boven de grond zweven. Heteluchtballonnen zelf hebben ook een reeks verschillende patronen en ontwerpen op de envelop. Omdat het een groot zeil van brandwerend nylon is, is het schilderen van ontwerpen en afbeeldingen hierop heel gemakkelijk te doen. De heteluchtballonfestivals zijn geweldig om verschillende perspectieven op kunst te krijgen en leuk om alle creatieve ideeën te zien die zijn gedaan. Als je een heteluchtballontattoo wilt, is het eerste wat je moet doen een stijl van heteluchtballon uitkiezen. De klassieke ‘omgekeerde traandruppel’ is de stijl van de envelop. Dit is er een die het meest wordt geassocieerd met heteluchtballonnen en is gemakkelijk herkenbaar. Zodra je je heteluchtballonstijl klaar hebt, zullen veel mensen een afbeelding in de envelop krijgen, dit brengt de ballon echt tot leven en geeft hem zelfs een mooi kader voor een afbeelding die moet worden weergegeven. De afbeelding of het ontwerp en het patroon dat u kiest, kan letterlijk alles zijn wat u maar kunt bedenken. Een caleidoscoopeffect is er een die vrij vaak wordt gebruikt, een regenboog van kleuren die door de lucht zweven op een ballon is oogverblindend en aangenaam om te zien.

Nadat je je idee van de heteluchtballon in gedachten hebt, kan een mooie achtergrond voor deze afbeelding een paar wolken op de achtergrond zijn, dit geeft het effect van de ballon die hoog in de lucht zweeft en een wonderbaarlijk beeld van de wereld eronder inneemt. Tatoeages zoals deze kun je het beste doen in een ruimte waar je genoeg ruimte hebt om het te passen. De bovenarm is een goede plek om te overwegen, door het enveloppengedeelte van de ballon aan de bovenkant van je arm te hebben, lijkt het alsof de ballon uitzet.

Het mandje vervangen

Het belangrijkste kenmerk van de heteluchtballon is natuurlijk de ballon, of de envelop, zelf. Dit gezegd hebbende, de mand van de heteluchtballon hoeft er niet bijzonder altijd te zijn. In plaats van de klassieke, gondel rieten mand, besluiten veel mensen om de route te volgen om die mand te vervangen door iets anders. Meestal is wat het vervangen van de mand iets is dat de persoon dierbaar is of zelfs gewoon iets geks dat eruit ziets alsof het onmogelijk zou zijn om door een ballon in de lucht te zijn opgetild. De olifant vastgebonden aan een touwtje dat verbonden is met de heteluchtballon is daar een voorbeeld van. Deze afbeelding is netjes en heeft een goed gevoel voor humor. Andere vervangingen kunnen symbolen zijn, zoals een hart. Het vervangen van de mand door een symbool zoals dit kan niet alleen de tatoeage unieker maken, maar het geeft de tatoeage ook veel meer symboliek en betekenis.

Symbolisme

Symboliek achter de heteluchtballontattoo kan er een zijn die van persoon tot persoon varieert. Het beeld van een ballon die door de lucht zweeft, geeft echter een sterk gevoel van vrijheid om te kunnen zeggen dat je de controle hebt over je leven, maar je zweeft mee met de wind en gaat toch met de stroom mee. Dit is een geweldig tattoo-concept vanwege de veelzijdigheid ervan. Misschien wil je zelfs een ballontattoo die niet alleen de schoonheid van de uitvinding vangt, maar er ook een donkere manier van kijken naar brengt. In dit geval is een schedel ter vervanging van de envelop zelf een idee. Omdat het ballongedeelte van het vliegtuig al in een soort afgeronde, schedelachtige vorm is, kan het heel gemakkelijk zijn om dit in je stuk te verwerken!

Heteluchtballon Tattoo Betekenis 1
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 2
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 3
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 4
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 5
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 6
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 7
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 8
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 9
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 10
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 11
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 12
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 13
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 14
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 15
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 16
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 17
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 18
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 19
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 20
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 21
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 22
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 23
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 24
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 25
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 26
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 27
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 28
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 29
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 30
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 31
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 32
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 33
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 34
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 35
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 36
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 37
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 38
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 39
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 40
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 41
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 42
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 43
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 44
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 45
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 46
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 47
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 48
Heteluchtballon Tattoo Betekenis 49