Daith Piercing 101 |

Duizenden jaren lang hebben individuen ervoor gekozen om doorboord te worden. Van oude religieuze overtuigingen tot moderne esthetiek, stijl en doel, de redenen voor het krijgen van een piercing kunnen net zo uniek zijn als elk individu dat de deuren bij Pierced binnenloopt.

En hoewel een meerderheid van de mensen ervoor zal kiezen om een piercing te krijgen, simpelweg omdat het er geweldig uitziet en bij hun stijl past, vinden anderen dat een piercing nog een ander doel kan dienen, meer dan er alleen cool uitzien.

Van de Daith-piercing wordt gedacht dat hij zo’n dubbel doel dient, omdat het bekend staat om het verminderen van migrainepijn. Hoewel er nog geen hard wetenschappelijk bewijs is om deze bewering te ondersteunen, melden veel migrainepatiënten dat hun migrainesymptomen verdwenen zodra ze een Daith-piercing kregen.

Van deze specifieke piercing wordt gedacht dat deze op dezelfde manier werkt als acupunctuur. Of dit nu waar is of niet, veel migrainepatiënten hebben het geprobeerd en hebben ontdekt dat het heeft geholpen om hun migrainepijn te verminderen, plus ze krijgen een geweldige piercing om op te starten!

Daith Piercing - Doorboorde Newmarket

Wat is een Daith Piercing?

De Daith is een gebied van kraakbeen in het binnenoor. Het zit ongeveer halverwege het oor, net boven de gehoorgang. De Daith piercing perforeert door dit kraakbeen en kan een beetje lastig zijn voor piercers om te bereiken, omdat het een heel klein gebied is dat rondbuigt. Natuurlijk zal elke ervaren piercer helemaal geen moeite hebben om je je Daith piercing te geven.

Is een Daith Piercing pijnlijk?

Hoewel iedereen pijn anders ervaart, is de Daith piercing niet voor bangeriken. Als u op zoek bent naar een snelle en pijnloze procedure, is deze misschien niet voor u. Het kraakbeen van de Daith is iets dikker dan in andere delen van het oor, waardoor deze piercing iets langer kan duren dan sommige. Dit betekent dat je misschien iets meer pijn ervaart dan normaal wanneer je een Daith piercing krijgt.

Als u zich zorgen maakt over Daith-piercingpijn, is het belangrijk om te onthouden dat het ongemak dat u ervaart slechts tijdelijk zal zijn. Het beste is om jezelf af te leiden en je te concentreren op hoe geweldig je piercing eruit zal zien na de procedure! Ieders ervaring met pijn is anders en als je je zorgen maakt, kan je piercer je adviseren.

Als je vragen hebt over een Daith piercing en je bent in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden, kom dan langs voor een praatje met een lid van het team. U kunt het team van Pierced.co vandaag ook bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Daith en Tragus Piercings

Wat voor soort sieraden kun je dragen met een daith piercing?

Of je nu gaat voor een chique en minimalistische look of iets opvallenders, een Daith piercing biedt tal van opties, of je nu een hoepel of een eenvoudige halter wilt rocken.

Bij het kiezen van sieraden voor je Daith piercing is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de sieraden van goede kwaliteit zijn. Sieraden van slechte kwaliteit kunnen leiden tot problemen zoals infectie en zelfs permanente littekens achterlaten. Zorg ervoor dat u uw sieraden koopt bij een gerenommeerde retailer en als u niet zeker bent over de kwaliteit van de sieraden, wees dan niet bang om het te vragen.

Hoe zorg je voor een Daith Oorpiercing?

Als je je Daith piercing er goed uit wilt laten zien en je goed wilt laten voelen, is het belangrijk dat je er goed voor zorgt, vooral als het geneest. Het verzorgen van je Daith piercing is eenvoudig als je deze eenvoudige stappen volgt:

  • Weersta de verleiding om je piercing te veel aan te raken of ermee te spelen. Als je de piercing toch moet aanraken, zorg er dan voor dat je eerst je handen grondig wast.
  • Gebruik natuurlijke, huidgevoelige producten om je piercing zachtjes schoon te maken, vooral als het genezend is. Een lauwe zoutoplossing werkt prima aangebracht met een watje of Q-tip.
  • Gebruik bij het drogen van je piercing een schone papieren handdoek.
  • Laat je originele sieraden zitten terwijl je piercing geneest en probeer het niet te veranderen totdat je er zeker van bent dat de piercing volledig is genezen
  • Als u zich zorgen maakt of als u tekenen van infectie opmerkt, zoals zwelling, neem dan contact op met uw arts of een piercingprofessional

Piercing Nazorg Producten

Klaar om Daith of andere piercings verder te verkennen?

Als je in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden bent en je hebt vragen over een Daith-piercing, kom dan langs voor een praatje met een lid van het Pierced.co-team. U kunt ons ook vandaag nog bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan al het verschil makenence als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.