Schattige oorpiercings unieke oorpiercing ideeën

Wat moet ik laten piercen?

Hedendaagse oor- en lobpiercing geeft je veel meer opties dan je in eerste instantie zou denken in termen van esthetisch ontwerp, en je zult nooit vastzitten aan hetzelfde als iemand anders. Het maakt niet uit welke stijl je probeert op te roepen, er is gegarandeerd een piercinglocatie en sieradenontwerp dat wonderen zal doen bij het pronken met je eigen persoonlijke esthetiek.

Of je nu iets traditionelers met een twist wilt, of een eigentijdse stijl die er heel anders uitziet dan wat mensen gewend zijn, er is voor elk wat wils. Vanwege de alomtegenwoordige aard van oorpiercings, zijn er veel verschillende manieren waarop je ze kunt stylen of combineren tot één geweldige look.

Met de komst van materialen zijn er ook nieuwe kleuren en stijlen beschikbaar gekomen voor degenen die iets anders willen voor hun specifieke esthetiek. Organische en behandelde materialen kunnen u een van de beste manieren bieden om een beetje kleur toe te voegen dat anders niet haalbaar zou zijn met traditionele stalen sieraden.

Wat is de meest populaire oorpiercing?

De meeste mensen kunnen ervan uitgaan dat de meest populaire oorpiercing de traditionele lobpiercing is die bijna iedereen op een bepaald moment in zijn leven krijgt. Omdat veel meisjes deze piercing krijgen als ze heel jong zijn, willen de meeste vrouwen uiteindelijk iets anders naarmate ze ouder worden om hun oorbelontwerpen te onderscheiden.

In de hedendaagse piercingcultuur zijn de meest populaire ontwerpen de helix en schelp, en er wordt gezegd dat het enkele van de mooiste piercings zijn die je kunt krijgen, ongeacht of je iets subtieler of een groter statement piece wilt.

Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u met een beetje tijd en onderzoek het perfecte sieraad en materiaal kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

Moeten oorpiercings symmetrisch zijn?

De meeste traditionele piercinggidsen zullen je vertellen om prioriteit te geven aan de symmetrie van je piercingontwerpen, maar dit is niet altijd de beste keuze, omdat je weg kunt komen met een unieke look door je piercings doelbewust te compenseren. Hoewel symmetrie iets unieks kan bieden in de manier waarop het er op zichzelf goed uitziet, kun je een opzettelijk unieke look creëren met een combinatie van piercings die niet altijd samen worden gebruikt.

Asymmetrie kan de vorm aannemen van het hebben van verschillende aantallen piercings in elk oor, evenals verschillende piercings zelf. Sommige traditionalisten zullen het unieke aspect van dit type stijl niet waarderen, maar het is onlangs tot zijn recht gekomen in veel doordringende demografieën. Er is niets mis met het willen van een unieke look, zelfs met een populair piercingtype, dus als je het wilt, ga er dan voor!

Welke oorpiercings staan goed bij elkaar?

Hoewel je elke oorpiercing kunt mixen en matchen die je wilt, zullen er enkele zijn die er beter uitzien dan andere als ze de enige twee zijn die je wilt krijgen. Als paar zien daith- en triple lobe piercings er geweldig uit, omdat je veel concentrische gebieden bij elkaar hebt, of het nu een stel noppen en een ring of ringen samen is. Maak je kwabpiercingsieraden kleiner tot groter en je hebt een interessante en esthetisch aantrekkelijke set piercings die bij elkaar passen.

Daarnaast kun je verwachten dat veel kwabpiercings goed passen bij elke schelppiercing, evenals de tragus en anderen die zich in het binnenste deel van het oor bevinden. Omdat je de soorten sieraden in je lobpiercings kunt mixen en matchen, zullen ze ervoor zorgen dat alle andere die je hebt opvallen en dienen als een soort “brug” tussen al je andere piercings, waardoor een effectieve en opvallende stijl ontstaat.

Schelp piercing

Waarschijnlijk een van de meer populaire stijlen die beschikbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar hedendaagse oorpiercings, is de schelp. Gelegen in het midden van het oor, is de schelp relatief bekervormig en vlak bij de gehoorgang. Het is tussen de helix en antihelix gebieden, andere populaire plekken voor piercing.

Veel mensen zullen noppen in het schelpgebied plaatsen, omdat het direct vanuit het binnenoor naar buiten is gericht. Vaak versierd met heldere en glanzende sieraden, biedt de schelp een directe zichtlijn naar je andere piercings, zodat je een uitgebalanceerde look kunt creëren.

Als u op zoek bent naar een grotere meter in uw schelpgebied, kan uw piercer er de voorkeur aan geven om een dermale stoot te gebruiken om het kraakbeen effectief uit te rekken. Dit mag alleen worden gedaan nadat de eerste piercing een tijdje is genezen en vrij is van zichtbare schade of infectie.

Helix piercings

De helix van het oor bevindt zich in het bovenste deel van het oorkraakbeen, meestal doorboord met een ringachtig sieraad. De traditionele holle naald die voor deze piercing geeft de sieraden voldoende ruimte om door het dikkere kraakbeen van het oor te gaan.

Met betrekking tot pijn is het helixgebied niet te pijnlijk om te worden doorboord ten opzichte van andere delen van het lichaam, maar kan het je nog steeds een beetje problemen geven als je niet gewend bent aan oorpiercings. Hoe dan ook, het zal je niet te veel moeite of pijn geven.

Tragus piercings

Je tragus bevindt zich direct buiten je gehoorgang ten opzichte van waar je oor aansluit op de zijkant van je hoofd, op dat dikkere stuk kraakbeen. Je kunt een beetje meer variatie in sieraden krijgen met de tragus, zoals ringen of studs, versus de voornamelijk op stud gebaseerde piercings van de helix. Wanneer gedragen in combinatie met andere piercings, schittert de tragus echt.

Daith piercings

De meeste mensen hebben hier nog nooit van gehoord, maar een daith piercing is uniek en ziet er erg interessant uit. Bestaande uit de binnenste vouw van kraakbeen van het binnenoor, zweren sommige mensen bij de helende eigenschappen van een daith-piercing om frequente migrainehoofdpijn te stoppen. Je kunt dit zelf proberen, en zelfs als het niet lukt, heb je nog steeds een behoorlijk coole piercing om mee te pronken.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.