Het vinden van neus piercing sieraden bij mij in de buurt

Als je overweegt om je neus te doorboren, is de volgende beslissing na plaatsing het uitzoeken van lichaamssieraden. Er is een breed scala aan soorten en maten beschikbaar, maar u wilt niet zomaar een neusring kiezen – u wilt sieraden die uw stijl weerspiegelen.

Bij het kiezen van de perfecte lichaamssieraden, moet je een aantal beslissingen nemen. Een van die beslissingen is waar je je piercing plaatst.

Plaatsing van neusringpiercings

De plaatsing van de neusring die u hebt gekozen, is van invloed op welke neussieraden u kunt dragen. Er zijn veel plekken op je neus die je kunt kiezen voor je piercing. Deze omvatten:

Bar Austin:
het puntje van de neus
Brug:
tussen de ogen
Hoog neusgat:
hoger uit de neusgatplooi
Veelvoud:
meerdere plaatsen op het neusgat
Neuslang:
door zowel neusgaten als het septum
Neusgat:
op de ronding van de neus
Septril:
onder de punt van de neus en onder het septum
Tussenschot:
op het dunne weefsel tussen de neusgaten
Verticale tip of Rhino:
via de punt van de neus naar beneden tot onder de punt

Neus piercing sieraden bij mij in de buurt

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende piercingplaatsingsopties op je neus. Praat met een professional om te zien welke plaatsing het beste past bij de vorm en grootte van uw neus. Het betrokken zorgregime is ook een essentiële factor om in gedachten te houden. Sommige neuspiercingsplaatsingen zijn gemakkelijker te verzorgen en sneller te genezen dan andere.

Wat is de beste soort neusring om te dragen?

De beste soort neusring om te dragen is er een die bij je neus past. Zoals gezegd bepaalt de plaatsing van je neuspiercing ook de beste neusring om te dragen. Dat gezegd hebbende, wees voorzichtig met het type materiaal dat u kiest voor uw lichaamssieraden.

Goud is het beste metaal voor neussieraden, zolang het maar puur is. Vergulde sieraden kunnen een infectie veroorzaken of een allergische reactie veroorzaken. Het laatste wat je wilt is een infectie op je gezicht. Blijf bij de beste merken bij het selecteren van je neussieraden. Junipurr Jewelry is bijvoorbeeld een toonaangevend merk met een breed scala aan neusringstijlen. Andere populaire merken zijn BVLA, Maria Tash en Buddha Jewelry Organics.

Neus ring stijlen

Na je piercing moet je starterssieraden bewaren terwijl het geneest. Hoewel je niet van sieraad moet wisselen totdat je piercing volledig geneest, hoef je niet bij dezelfde stijl te blijven als dat eenmaal het geval is.

U kunt kiezen uit een breed scala aan sieradenstijlen. Als u online winkelt voor uw favoriete sieraden hier bij Pierced.co, zult u zeker uw favoriete stijl vinden, maar u moet eerst beslissen wat er is.

Neusgat Piercing Sieraden

Je moet een paar dingen weten om een ideale sieradenstijl voor je neuspiercing te kiezen:

Kun je een ring krijgen als je je neus laat doorboren?

Het korte antwoord is ja, maar alleen omdat je het kunt, betekent niet dat je het moet doen. Je neus laten doorboren met een hoepel is meestal prima, maar de piercing geneest met een lichte hoek. Dat is prima als je altijd van plan bent om een hoepel te dragen, maar niet als je wilt overstappen naar een stud.

Een stud zit misschien niet vlak op je neus als het gat onder een hoek geneest. Aan de andere kant, als je een stud kiest als je eerste piercing en van plan bent om later een hoepel te dragen, praat dan met je piercer. Ze willen misschien een iets andere hoek voor je piercing om sieraden in hoepelstijl beter te accommoderen.

Is het beter om een neusring of stud te krijgen?

Zoals gezegd is geen van beide opties beter dan de andere. Het hangt allemaal af van uw voorkeur. Je kunt het beste je plannen bespreken met een professional. Onze piercers geven u graag advies en verzorgingsadviezen en laten u zelfs voorbeelden zien van de verschillende soorten sieraden.

Een ervaren piercer zal een beter idee hebben over wat zal werken met je neus en gezichtsvorm.

Nu je die kritische antwoorden hebt, is het tijd om je toekomstige opties voor neussieraden te overwegen.

Hoepels

Neusringringen hebben een curve aan de ene kant en een platte schijf aan de andere kant. U kunt kiezen voor een naadloze segmentring, captive bead of sluitingsring. Het belangrijkste bij het selecteren van een hoepel is het nemen van de juiste metingen. Je wilt er zeker van zijn dat de hoepel niet te ver van je neus uitsteekt. Bovendien heb je de hoepel nodig om de juiste bocht te hebben, zodat deze correct aan je piercing hangt. Laat een professional je meten voor je eerste hoepel. Op die manier weet u de perfecte maat en meter om te kiezen wanneer u gaat winkelen. Hoepels zijn het beste voor septum piericng sieraden, neusgat en brugpiercings.

LaBrets

Als u van plan bent om een neusgatpiercing te krijgen, is een labret een uitstekende starter neussieraden. Deze neusknopen hebben een draadloos uiteinde en achterkant om te voorkomen dat je stud uitvalt. Press-fit (threadless) is de beste oplossing voor lichaamssieraden in het algemeen.

Omdat dit de meest populaire neusjuwelenstijl is, wordt deze ook geleverd met de meest uitgebreide verscheidenheid aan opties. Blader door onze collectie voor een aantal mooie neus sieraden in deze categorie.

Neusbeenderen hebben een decoratief uiteinde en een bolvormig uiteinde. De paal tussen de twee uiteinden is meestal zes of zeven millimeter. Nogmaals, het hebben van een professionele maatregel voor u is de beste manier om de juiste pasvorm te garanderen. Het mooie van neusbotten is dat als je ze er eenmaal doorheen duwt, de bol voorkomt dat hij eruit valt.

L-vormig

L-vormige neussieraden hebben de vorm van een hoofdletter L. Hoewel deze vorm gemakkelijk in te brengen is, kun je het soms in het neusgat zien, wat je misschien niet leuk vindt. Aan de andere kant past de L-vorm nauwsluitend aan de buitenkant van je neus en is er in verschillende maten.

L-vormige neussieraden zijn het beste voor hoge neusgaten, meerdere neusgaten en neusgatpiercings.

Neusschroef

Neusschroeven hebben vele namen, waaronder neusknopen, neusdraaiers en neushaken. Ze hebben een decoratie aan de ene kant, een korte paal en een kleine haak aan het andere uiteinde. De haak helpt je neussieraden op hun plaats te houden.

Bij Pierced.co, wanneer we met een neusknop gaan, raden we altijd draadloze sieraden aan als de beste oplossing.

Onze favoriete neuspiercing sieraden

Kies uw favoriete stijlen

Het kiezen van je neussieraden is spannend. Onthoud gewoon dat wat je ook besluit, je later van gedachten kunt veranderen. Zorg ervoor dat u een professional raadpleegt voor de juiste meting voordat u de soorten neussieraden verandert om een goede pasvorm te garanderen.

Houd tijdens het winkelen je ogen open voor puur gouden sieraden voor mogelijke bijwerkingen en blijf bij de merken die je kent. Junipurr Jewelry is een favoriet, maar je kunt ook BVLA, Maria Tash of Buddha Jewelry Organics overwegen.

Vergeet niet dat winkelen voor je neussieraden leuk moet zijn. Probeer verschillende stijlen totdat je degene vindt die tot je spreekt – en als je jezelf afvraagt: “Waar vind ik neuspiercingssieraden bij mij in de buurt?” Het antwoord is hier op Pierced. Wij bieden een brede selectie van professionele kwaliteit sieraden van vertrouwde merken. Immers, waar kun je beter neussieraden kopen dan rechtstreeks bij een professionele piercingwinkel?

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.