Dragonfly Tattoo Betekenis

Hoewel de vlinder nog steeds een beetje populairder is dan de libeltattoo, schiet de libel snel omhoog in de gelederen. Zoals je zult zien, delen ze een aantal tattoo-betekenissen, maar er zijn enkele libel tattoo-betekenissen die het onderscheiden van de vlinder. Op deze pagina zullen we een kijkje nemen naar redenen waarom de libel de afgelopen jaren zo populair is geworden en enkele van de meest gebruikte libellen tattoo betekenissen.

Libellen zijn een soort insect met voorouders dat honderden miljoenen jaren teruggaat, afkomstig van vóór het tijdperk van de dinosaurussen. Hun aanwezigheid op aarde is oud, wat leidt tot een aanzienlijke aanwezigheid van libellensymboliek in menselijke culturen over de hele wereld. En dat maakt de libellentattoo zoveel specialer voor eigenaren van een van hun vele ontwerpen, omdat het een oude soort is met betekenissen die vandaag de dag net zoveel betekenen als eeuwen geleden. Zelfs als je slechts één specifieke libellentattoo gebruikt, kun je er zeker van zijn dat anderen die er nu en vele generaties geleden zijn, hebben begrepen waarom je ervoor hebt gekozen om die betekenis te gebruiken.

Libellen zijn een alomtegenwoordig teken voor tevredenheid en rust, omdat hun felgekleurde vleugels en lichamen vaak een welkom gezicht zijn. Dit geldt vooral tijdens warme zomerdagen die hordes vervelende muggen brengen die dienen als voedselbron voor libellen die meer dan blij zijn om de vervelende insecten op te slokken. Om diezelfde redenen zijn libellen letterlijk en figuurlijk een symbool van vrede. Als je op zoek was naar een geweldig tattoo-ontwerp waar je naar kunt kijken elke keer dat je meer rust in je leven wilt of om je eraan te herinneren dingen niet zo serieus te nemen, is de libellentattoo misschien wel de perfecte tat voor jou.

Teruggrijpend naar oude Chinese overtuigingen, is de libel een symbool voor geluk en wordt verondersteld geluk te brengen aan degene op wie hij wil landen. Het tatoeëren van het beeld van een libel is daarom een eeuwig, permanent icoon dat de komst van vredige dagen aangeeft. Deze ontwerpen worden vaak op de schouders geplaatst en sommige mensen voegen graag een schaduw toe om het te laten lijken alsof een realistische libel er permanent op zit. Wat geweldig is aan deze libellentattoo, is dat er geen betekenis verloren gaat, ongeacht hoe je de libel laat ontwerpen, maar je kunt zeker meer betekenis toevoegen, afhankelijk van de kleuren die je gebruikt en andere afbeeldingen rond je libel.

Bovendien wordt aangenomen dat de libel herstellende eigenschappen heeft en is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze libellen tattoo betekenis is geweldig voor degenen die een aantal slechte beslissingen in hun leven hebben genomen, maar willen terugkeren naar hun gloriedagen. Het beeld van de libel kan worden gebruikt om mensen te motiveren die fouten uit het verleden niet willen herhalen. Zoals met de meeste andere libellen tattoo betekenissen op deze pagina, maakt het echt niet uit hoe je deze tatoeage ontwerpt, omdat de libel zelf de betekenis heeft.

Daarnaast vertegenwoordigt de lente- en zomerbroedcyclus van libellen vernieuwing, het idee van verandering, bloei van de lente en onvermijdelijk libellen. De aura van de zomer wordt versterkt door hun levendige tinten van soms metallic blauw, geel, groen en rood. Dit zorgt voor een opvallende tatoeage, vooral gezien de prachtige textuur van het insect. Deze betekenis van “vernieuwing” is precies waar mensen naar op zoek zijn wanneer ze klaar zijn om grote veranderingen in hun leven aan te brengen. Ze kunnen naar hun libellentattoo kijken om zichzelf eraan te herinneren om te blijven werken aan het worden van betere mensen en om te streven naar geweldige dingen.

De meerderheid van de duizenden soorten libellen die er zijn, vervullen hun levenscyclus dicht bij waterlichamen en zijn een geschikt symbool voor degenen die een verbinding voelen met meren, rivieren, zee of oceaan. De meeste mensen denken aan ankers en vissen wanneer ze een manier proberen te bedenken om hun liefde voor het water te symboliseren, dus dat maakt deze libellentattoo vrij uniek. De meeste mensen zullen de betekenis niet herkennen, dus als je wilt dat het duidelijk is, kun je gemakkelijk andere afbeeldingen toevoegen die je liefde voor die verschillende waterlichamen laten zien. Zelfs het hebben van een libel die over wat water vliegt, kan de betekenis een beetje beter maken.

Met een volledig volledig bewegingsbereik zweven libellen moeiteloos boven het water om te jagen, maar ook om te zweven en te dansen om partners aan te trekken. Dat zijn twee heel verschillende en zeer verschillende betekenissen, maar er zijn zeker mensen die beide kunnen gebruiken, waardoor dit de perfecte dubbele libellentattoo-betekenis is. Dit zijn betekenissen bedoeld voor mensen die er trots op zijn zelfvoorzienend te zijn en niet bang zijn om te laten zien dat ze een sterke seksuele kant hebben. Natuurlijk kun je slechts één van die twee betekenissen gebruiken met exact dezelfde libellenontwerpen.

Hun vermogen om te vliegen portretteert altijd freedom en een gemakkelijke geest die door de lucht zweeft. Dit is nog een andere uitstekende libellentattoo betekenis, omdat het zowel specifiek als zeer motiverend is. Als je een vrije geest bent, dan is de libel misschien wel de perfecte manier om dat uit te drukken aan iedereen die je tatoeage ziet. Als je er trots op bent dat je van plaats naar plaats kunt gaan en toch in drukte past, is dat nog een reden om een libellentattoo te laten zetten.

Libellen zijn ongelooflijk nauwkeurig en behendig in hun vliegvermogen, wat verschijnt als een natuurlijke en gemakkelijke genade. Er zijn veel geweldige tattoo-ontwerpen die je kunt krijgen om je sierlijkheid te vertegenwoordigen, maar de libel kan een goede keuze zijn, simpelweg omdat de meeste mensen er niet aan denken wanneer ze kiezen tussen verschillende ontwerpideeën. Bovendien kun je iets meer details in de libel stoppen om die uitstekende textuur op zijn vleugels te laten zien, wat je niet kunt doen met zoveel andere “genade” -tatoeages.

De libel straalt rust en een comfort uit in de natuur, een verlangen om zorgeloos en bevrijd te zijn. Dit is een verlangen dat velen van ons hebben, dus mensen die op zoek zijn naar een tattoo-ontwerp dat een regelmatige herinnering kan zijn om een beetje meer los te maken, houden misschien gewoon van deze libellen tattoo betekenis. Het feit is dat zelfs als dit de primaire tatoeage is die je wilt gebruiken, het misschien toch dat effect op je heeft, omdat de libel zo’n mooi insect is.

Nadat je ten minste één geweldige libellentattoo hebt bedacht om te gebruiken, dan is het tijd om er een te ontwerpen die de betekenis (s) op je huid tot leven brengt. Natuurlijk kun je gewoon een standaard libellenafbeelding uit een boek nemen en deze een beetje aanpassen, maar het is meestal beter om het je eigen te maken. Denk na over de betekenis die je van plan bent te gebruiken en probeer een manier te bedenken om die betekenis duidelijk te maken voor externe waarnemers. Dit zou een goed moment zijn om met een kunstenaar te gaan zitten, omdat ze gewend zijn om betekenissen aan afbeeldingen te hechten.

Als je eenmaal weet wat je ontwerp zal zijn, dan wil je de perfecte plek bedenken om het op je lichaam te plaatsen. Dragonfly-tatoeages zien er zowat overal geweldig uit, maar je moet deze beslissing nemen op basis van de grootte van het ontwerp en of je wilt dat het een privétattoo is. Als je een kleinere libellentattoo krijgt en je wilt deze met de wereld delen, dan kun je gemakkelijk een manier vinden om het er fantastisch uit te laten zien op je onderarm of pols. Als je wilt dat het privé is, is het misschien beter om het op je rug of je been te krijgen.

Er zijn een heleboel geweldige libellen tattoo betekenissen die er zijn, dus zelfs als je er nu maar een bedenkt die voor jou werkt, is er niets mis met het later in het leven nieuwe betekenissen aan je libel te hechten. Het belangrijkste is om ten minste één libellentattoo te bedenken die je gelukkig maakt en vervolgens een ontwerp te krijgen dat die betekenis verbetert.

Dragonfly Tattoo 1 Zoekertjes
Dragonfly Tattoo 2 Zoekertjes
Dragonfly Tattoo 3
Dragonfly Tattoo 4
Dragonfly Tattoo 5
Dragonfly Tattoo 6
Dragonfly Tattoo 8
Dragonfly Tattoo 9
Dragonfly Tattoo 10 |
Dragonfly Tattoo 11
Dragonfly Tattoo 12 |
Dragonfly Tattoo 13
Dragonfly Tattoo 14
Dragonfly Tattoo 15 |
Dragonfly Tattoo 16
Dragonfly Tattoo 17
Dragonfly Tattoo 18
Dragonfly Tattoo 19 |
Dragonfly Tattoo 20 |
Dragonfly Tattoo 21
Dragonfly Tattoo 22
Dragonfly Tattoo 24
Dragonfly Tattoo 25
Dragonfly Tattoo 26
Dragonfly Tattoo 27
Dragonfly Tattoo 28
Dragonfly Tattoo 29
Dragonfly Tattoo 30 |
Dragonfly Tattoo 31
Dragonfly Tattoo 32
Dragonfly Tattoo 33
Dragonfly Tattoo 34
Dragonfly Tattoo 35
Dragonfly Tattoo 36
Dragonfly Tattoo 37
Dragonfly Tattoo 38
Dragonfly Tattoo 39
Dragonfly Tattoo 40 |
Dragonfly Tattoo 41