Dreamcatcher Tattoo Betekenis

Als je een dromenvanger hebt gezien, dan zul je waarschijnlijk niet verbaasd zijn om te horen dat het een uitstekende tatoeage is. De dreamcatcher tattoo staat niet erg hoog op de lijst van populaire tatoeages, maar het schiet zeker omhoog in die lijst. Dromenvangers zijn mooi, waardoor ze aantrekkelijke tattoo-ontwerpen zijn, en ze zijn ook uiterst betekenisvol. Op deze pagina zullen we de oorsprong van de dromenvanger bespreken en enkele van de meest voorkomende dromenvanger tattoo betekenissen die mensen graag gebruiken.

Dromenvangers zijn een handgemaakt item in de Indiaanse cultuur. Ze bestaan uit een geweven net en zijn versierd met kralenveren, leer en andere soortgelijke items. Wanneer in tattoo-vorm, moet de dromenvanger meestal zeer gedetailleerd zijn om de dromenvanger er realistisch uit te laten zien.

Dromenvangers worden meestal boven iemands bed geplaatst en er wordt aangenomen dat ze alleen gelukkige en optimistische dromen doorlaten terwijl ze de slechte dromen vastleggen. Als je erover nadenkt, zou deze dreamcatcher tattoo-betekenis voor de meeste mensen werken. De meesten van ons hebben slechte gedachten en slechte dromen dat we weg willen blijven, en de dreamcatcher tattoo kan een bron van troost zijn. Als je in zijn krachten gelooft, voel je je misschien beter over alles in je leven, wetende dat de dromenvanger tattoo op je lichaam zit.

De oorsprong van de dromenvanger begint bij de Anishinabe stam en hun geloof in de Spinnenvrouw. Er werd aangenomen dat deze vrouw rond zou reizen om de wiegjes van pasgeboren baby’s te bezoeken en magische webben boven hen zou weven die het kind zouden beschermen tegen slechte dromen en hun slaap zouden vullen met goede. Toen de stam migreerde, vreesden ze dat ze moeite zou hebben om alle kinderen te bezoeken, dus begonnen de vrouwen van de stam hun eigen kinderen te creëren om hun baby’s te beschermen.

Dromenvangers zijn opgebouwd uit een los koordweb rond een houten hoepel met een gat in het midden. Het gat is waar goede dromen mogen binnenkomen. Iemand die meer vreugde in zijn leven wil toestaan, kan meer nadruk leggen op het gat in zijn dromenvangertattoo. Een manier om dit te doen is door de ring helder en kleurrijk te maken en zwarte en grijze of gedempte kleuren te gebruiken op elk ander deel van de dromenvanger. Dit is een goede manier om te leunen op die dromenvanger tattoo betekenis specifiek in plaats van het algemene concept.

Veren worden meestal aan de webbing gehangen en vertegenwoordigen adem en lucht die essentieel zijn voor het leven. Hoewel die twee betekenissen door iedereen kunnen worden gebruikt, zijn ze specifiek goed voor mensen met angst, die zich vaak zorgen maken over het niet kunnen krijgen van lucht terwijl ze paniekaanvallen hebben. De dreamcatcher tattoo kan worden gebruikt als een bron van kracht wanneer deze episodes zich voordoen. Natuurlijk kunnen zelfs mensen die geen last hebben van acute angst deze dromenvanger-tatoeage gebruiken, omdat iedereen het gevoel wil hebben dat ze gemakkelijk kunnen ademen, ongeacht wat het leven hen toewerpt.

Er wordt aangenomen dat elke beweging van de veren de passage van een nieuwe vredige droom betekent. Veel mensen houden hier het meest van hun dromenvanger tatoeages, dus ze zullen er zeker van zijn dat ze de veren een golvende uitstraling geven. Dit wordt meestal gedaan door simpelweg het net recht te houden en de veren schuin te houden. Dit is een zeer duidelijke dreamcatcher tattoo betekenis: de persoon wil zijn stress opzij zetten en meer rust in zijn leven hebben.

In sommige stammen heeft het web acht punten om de acht poten van de Spider Woman, ook bekend als de Spider Grandmother, te vertegenwoordigen. De Spider Woman staat klassiek bekend als een geweldige leraar en een allround helper voor degenen die hulp nodig hebben. Ze stond erom bekend dat ze wijs genoeg was om te weten hoe ze iedereen de kracht kon geven om voorbij elke vorm van moeilijke tijden te komen, inclusief ziekten. Een ander die wil dat hun dromenvanger tattoo wijsheid, onderwijs of hulp is, kan vinden dat het beste ontwerp voor hen er een is die meer detail in het nettogedeelte van de dromenvanger plaatst in plaats van de veren.

Af en toe worden dromenvangers versierd met edelstenen. Eén edelsteen symboliseert één ware schepper, terwijl vier edelstenen de vier ordinale richtingen symboliseren. Dit is echt cool omdat het betekent dat je je dreamcatcher-tatoeage eenvoudig kunt aanpassen door edelstenen toe te voegen of te verwijderen. En je kunt het vervolgens verder aanpassen door unieke kleuren te gebruiken, wat nog meer betekenis kan toevoegen aan je dromenvangertattoo. De edelstenen kunnen groot of klein zijn, maar het zou een goed idee zijn om ze groter te maken als je wilt dat hun betekenis wat meer doorkomt.

Hoewel het altijd gemakkelijk is om een dromenvanger te herkennen omdat ze allemaal hetzelfde basisontwerp hebben, is het helemaal niet moeilijk om je dromenvanger tattoo uniek te maken. Een voorbeeld hiervan is het krijgen van een dromenvanger tattoo die zich om je arm wikkelt. De meeste mensen krijgen ze in een rechte lijn op gang, maar je kunt absoluut elk ontwerp krijgen dat je wilt en het overal plaatsen Jij wilt.

Sterker nog, soms geeft de plaatsing van een tatoeage het een iets andere betekenis. Als je dromenvanger tattoo een zeer belangrijke betekenis voor je heeft en je wilt hem vaak zien, plaats hem dan op een blootgesteld deel van je lichaam. Als u meer persoonlijke dreamcatcher tattoo-betekenissen gebruikt, wilt u deze misschien op uw rug of op een andere plaats krijgen die het grootste deel van de tijd wordt bedekt. Dit zijn het soort dingen die je moet doornemen lang voordat je naar de tattooshop gaat.

Bij het kiezen van een dromenvanger tattoo is het belangrijk om rekening te houden met de Indiaanse cultuur die ermee verbonden is. Hoewel je misschien denkt aan een specifiek dreamcatcher tattoo-ontwerp als het jouwe en het jouwe alleen, zien anderen het misschien niet zo. De dromenvanger is heel erg een Indiaans symbool, dus je moet respect tonen voor hun cultuur, ongeacht of je wel of geen Indiaanse afkomst hebt.

Deze tatoeages kunnen soms controverse veroorzaken als iemand vindt dat de tatoeage ongepast is, vooral als de drager niet van Indiaanse afkomst is. Zelfs als je je niet kunt voorstellen dat de betekenissen van de dromenvangertattoo die je hebt gekozen iemand beledigen, kan de look alleen al sommige mensen beledigen. Dat wil niet zeggen dat je geen dreamcatcher-tatoeage kunt krijgen, maar in plaats daarvan betekent het dat je de geschiedenis van het symbool moet kennen en bereid moet zijn om uit te leggen waarom het ontwerp belangrijk voor je is. Het kan een gevoelig onderwerp zijn en het is de moeite waard om je dromenvangerinformatie te kennen als je van plan bent een van deze ontwerpen te krijgen.

Het wordt aanbevolen om veel onderzoek te doen en een algemeen begrip te krijgen van waar het dromenvanger tattoo-symbool voor staat. Zoals je op deze pagina hebt gezien, heeft elk deel van de dreamcatcher tattoo een andere betekenis voor veel verschillende stammen. Leer de geschiedenis van elk onderdeel kennen en ga zelfs verder dan dat door te weten hoe ze zijn gemaakt en welke kleuren zinvol zijn met verschillende soorten dromenvangers.

Als je eenmaal je onderzoek hebt gedaan en de betekenissen van de dreamcatcher tattoo kent die je wilt gebruiken, dan is het tijd om een ontwerp te kiezen! Wil je een grote, flitsende dromenvanger tattoo met paarse edelstenen? Of misschien wil je een kleine dromenvanger tattoo met grotere netten en kleine veren die je aan de onderkant van je pols kunt krijgen? Wat je ook kiest, denk na over hoe het eruit zal zien op elk deel van je lichaam en of de plaatsing ervan zal bijdragen aan of wegnemen van de dromenvanger tattoo die je wilt gebruiken.

We hebben hier de meeste betekenissen van de dreamcatcher tattoo besproken, maar je kunt er misschien een of twee van jezelf bedenken die werken met het algehele uiterlijk van de afbeelding. Dat is 100 procent oké zolang het voor jou werkt en iets is dat je de rest van je leven op je lichaam wilt zijn.

De kans is groot dat de dreamcatcher tattoo er een is die je graag zult hebben, omdat het er meestal geweldig uitziet op de huid en er zijn een aantal uitstekende dreamcatcher tattoo betekenissen die de meeste mensen graag zouden gebruiken.

Dromenvanger Tattoo 1
Dromenvanger Tattoo 2
Dromenvanger Tattoo 3
Dromenvanger Tattoo 4
Dromenvanger Tattoo 5
Dromenvanger Tattoo 6
Dromenvanger Tattoo 7
Dromenvanger Tattoo 8
Dromenvanger Tattoo 9
Dromenvanger Tattoo 10
Dromenvanger Tattoo 11
Dromenvanger Tattoo 12
Dromenvanger Tattoo 13
Dromenvanger Tattoo 14
Dromenvanger Tattoo 15
Dromenvanger Tattoo 16
Dromenvanger Tattoo 17
Dromenvanger Tattoo 18
Dromenvanger Tattoo 19
Dromenvanger Tattoo 20
Dromenvanger Tattoo 21
Dromenvanger Tattoo 22
Dromenvanger Tattoo 23
Dromenvanger Tattoo 24
Dromenvanger Tattoo 25
Dromenvanger Tattoo 26
Dromenvanger Tatoeage 27
Dromenvanger Tattoo 28
Dromenvanger Tattoo 29
Dromenvanger Tattoo 30
Dromenvanger Tattoo 31
Dromenvanger Tattoo 32
Dromenvanger Tattoo 33
Dromenvanger Tattoo 34
Dromenvanger Tattoo 35
Dromenvanger Tattoo 36
Dromenvanger Tattoo 37
Dromenvanger Tattoo 38
Dromenvanger Tattoo 39
Dromenvanger Tattoo 40
Dromenvanger Tattoo 41
Dromenvanger Tattoo 42
Dromenvanger Tattoo 43
Dromenvanger Tattoo 44
Dromenvanger Tattoo 45
Dromenvanger Tattoo 46
Dromenvanger Tattoo 47
Dromenvanger Tattoo 48
Dromenvanger Tattoo 49
Dromenvanger Tattoo 50
Dromenvanger Tattoo 51
Dromenvanger Tattoo 52
Dromenvanger Tattoo 53
Dromenvanger Tattoo 54
Dromenvanger Tattoo 55
Dromenvanger Tattoo 56
Dromenvanger Tattoo 57
Dromenvanger Tattoo 58
Dromenvanger Tattoo 59
Dromenvanger Tattoo 60