De complete gids voor neuspiercing sieraden

Neuspiercings zijn een van de meest populaire lichaamsaanpassingen ter wereld. Volgens informatie heeft in de VS 19% van de doorboorde vrouwen en 15% van de doorboorde mannen een neuspiercing. De piercing draagt een lange en illustere geschiedenis met zich mee en kan een gedurfde bloei toevoegen aan elk gezicht.

Er is geen tekort aan neuspiercing sieraden. Neussieraden variëren van noppen tot schroeven tot ringen. De beste sieraden moeten comfortabel bij je piercing passen en tegelijkertijd het gewenste accent aan je uiterlijk geven. Hier is uw complete gids voor het vinden van de beste neuspiercing sieraden.

Wat zijn de beste sieraden voor een neuspiercing?

Er bestaan geen enkele “beste” sieraden. De beste optie voor uw neuspiercing hangt af van uw behoeften en esthetiek. Je hebt een eindeloze inventaris tot je beschikking op Pierced.co, met variaties in materiaal, grootte, vorm, kleur en decoratie.

Neus Piercing Sieraden

Titanium neusringen behoren tot de meest populaire opties, dankzij een opvallend uiterlijk en krasbestendigheid. Het materiaal wordt geleverd met een langdurige duurzaamheid en een lichtgewicht behuizing, zodat het nooit onhandig aanvoelt. Merk op dat puur titanium niet biocompatibel is, dus uw neusring moet een implantaat gecertificeerde aanduiding hebben.

Gouden neusringen en studs zijn nietjes van sieradencollecties over de hele wereld. Het tijdloze, hypoallergene en stijlvolle materiaal zorgt voor compromisloze glans en glans. Als u de bank niet wilt breken, overweeg dan koperen sieraden als alternatief.

Hoewel het selecteren van neuspiercingsieraden subjectief is, moet u zich tijdens het winkelen op enkele dingen concentreren. Gouden sieraden bieden bijvoorbeeld een onvergelijkbare klasse en duurzaamheid. Een gouden neusring of stud moet een go-to-piece zijn voor elke gelegenheid.

Je moet ook op zoek gaan naar draadloze (press fit) sieraden. Dat komt omdat de schroef niet door je piercing gaat. Met het ontwerp kunt u tijd besparen, omdat u niet langer neuspiercingsieraden hoeft te schroeven en los te schroeven.

Vermijd zachte en broze plastic en nylon onderdelen. Hetzelfde geldt voor sterling zilver en vergulde metalen, die aanslag tatoeages kunnen achterlaten en mogelijk een allergische reactie kunnen veroorzaken. Praat met je lokale piercer als je twijfelt over de kwaliteit van een stuk.

Is sterling zilver slecht voor neuspiercings?

Hoewel we aarzelen om sterling zilver “slecht” te noemen, is het verre van het ideale materiaal voor neuspiercings. De legering bevat een mengsel van elementen, waaronder zilver, koper en andere metalen. Als u het sterling zilver voor een langere tijd aan de lucht blootstelt, bezoedelt het, wat een dof en zwartgeblakerd uiterlijk creëert.

Het metaal bezoedelt met verschillende snelheden op basis van zijn omgeving. Door het sterling zilver in een sieradendoos te bewaren, wordt de bruikbare levensduur van het metaal verlengd. Door het in contact te brengen met vocht, zonlicht, make-up en andere materialen, wordt die reactie alleen maar versneld.

Neusgat Piercing Sieraden

Sommige mensen dragen geen sterling zilver omdat het nikkel bevat. U vindt verschillende retailers die nikkelvrije producten op de markt brengen, die vaak een hogere weerstand hebben tegen aanslag en een helderdere witte teint. Het is vermeldenswaard dat de meeste juweliers een sporenhoeveelheid nikkel bevatten of helemaal niet.

Gerenommeerde piercers moeten het gebruik van sterling zilver voor een neuspiercing niet aanbevelen. De legering kan zilverachtige sporen achterlaten op uw huid en afzettingen in uw weefsel. Als het weefsel geneest met de grijsachtige kleur nog aanwezig, heb je een permanente aanslag tattoo.

Onze favoriete neuspiercing sieraden

Moet ik een neusring of een stud krijgen?

Geen harde en snelle regels kunnen bepalen of je een neusring of neusknop moet krijgen. Het hangt er ook vanaf of je het hebt over sieraden voor een neusgatpiercing of op zoek bent naar septum piercing sieraden. Veel van de beslissing komt neer op voorkeur en stijl.

Kan ik een oorbel als neusring gebruiken?

We begrijpen de verleiding om een oorbel als neusring te gebruiken. De stukken zijn er in vergelijkbare maten en vormen, en het herbestemmen van de ene voor de andere kan je een paar dollar besparen. We dringen er bij jullie op aan om die verleiding te weerstaan.

Neusringen zijn voor de neus. Oorbellen zijn voor de oren. Het door elkaar wisselen van de twee stukken zal ongetwijfeld tot ongemak leiden. De meeste oorbellen bevatten een haak die je door het gat rijgt, en dit kan de opening prikken en irriteren als je het op je neus aanbrengt.

De kleine variaties zorgen ervoor dat mensen zullen merken dat je neuspiercing sieraden in je oor thuishoren. Elk sieraad heeft een iets andere verhouding. Wanneer je een oorbel als neusring gaat dragen, kunnen mensen dat met een blik zien.

Verschillende maatbreedtes kunnen het een uitdaging maken om een goede pasvorm vast te stellen. Een 12-gauge oorbel in een 18-ga plaatsenuge neusring gat kan scheuren de piercing. Om die overgang alleen al te maken, zou het nodig zijn om de piercing minstens twee maanden uit te rekken. Variaties in maten kunnen ook uw kansen op pijn en infectie vergroten.

Pierced.co

Als je je afvraagt waar je de beste neussieraden online kunt kopen, of “waar kan ik neuspiercing sieraden bij mij in de buurt vinden?”, heeft pierced.co een brede collectie waar je de sieraden kunt vinden die je neus verdient.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.