Helix Tattoo Betekenis

We zien altijd nieuwe trends in de tattoo-industrie, of het nu gaat om het krijgen van een zwerverstempel, Chinese karakters of de prikkeldraadtattoos. Dit waren trends uit de jaren 90 die geen stand leken te houden. Er zijn echter enkele recente trends die een tijdje nergens heen lijken te gaan. Degene waar we het vandaag over hebben, is de helix-tatoeage en dit is er een die bescheiden en schattig is.

In dit bericht gaan we het hebben over de helix tattoo en waarom het een trend is die niet snel zal verdwijnen. We gaan het ook hebben over de verschillende variaties van de helix tattoo die we hebben gezien en praten over de betekenis achter die tatoeages. We hopen dat je je wat meer op je gemak voelt met deze trend die het overneemt als je klaar bent met het lezen van dit.

Wat is de Helix?

De helix is het bovenste deel van je oor dat een beetje overkrult. In meer wetenschappelijke termen is de helix de hoofdrand van de oorschelp. Soms wordt een kleine tuberkel gezien waar de helix naar beneden draait.

Waarom een Helix Tattoo krijgen

Het ding over de helix tattoo is dat het er gewoon heel cool uitziet. Het is klein genoeg om niet extreem op te vallen, maar ziet er geweldig uit als je het ziet. Deze tatoeage zal niet uit de mode raken en is op dit moment erg populair op sites zoals Instagram. Maar laat de populariteit van deze tatoeage niet de enige reden zijn waarom je hem krijgt. De sleutel is om te bepalen welke trends zullen vervagen en welke trends transformeren van trend naar gewoon een andere manier om een goed uitziende tatoeage te krijgen. We denken dat dit zal duren omdat het minimalistisch is en het er zowel voorouderlijk als futuristisch uit kan zien, wat het een tijdloze kwaliteit geeft.

Het is ook heel subtiel. We hebben allemaal de grote tatoeages met volledige mouwen gezien die je ofwel vol ontzag laten staren vanwege de schoonheid of omdat het slecht is. Deze plaatsing van een tatoeage is onopvallend, subtiel en elegant. Het is echter nog steeds moeilijk te negeren en dat is een groot goed in een tatoeage.

Het is ook zeer aanpasbaar. Met deze tatoeage kun je het laten zien door je haar omhoog te dragen of je kunt je haar neerleggen om het te verbergen als je belangrijke dingen te doen hebt en je niet wilt dat iemand het ziet. Je kunt ook outfits matchen met deze tatoeage, omdat het een elegant gevoel kan geven aan wat je draagt en er is geen persoon op de planeet die je kan vertellen dat deze tatoeage ongepast is.

Deze tatoeage is ook erg sexy. Oren zijn erg sensueel en alles wat de aandacht zou vestigen op deze kleine delen van het lichaam helpt alleen maar om dat idee van sexy te verbeteren. Of je nu single bent of niet, deze tatoeage zal opvallen als een zeer schattige tatoeage die positieve aandacht brengt voor een sensueel deel van je lichaam.

Het is ook een geweldige tatoeage om over een oude piercing te zetten. Ikzelf inclusief, veel mensen krijgen de helix piercing en sommigen van ons willen na een tijdje verder. Dit wil niet zeggen dat iedereen zijn helixpiercing wil bedekken, maar voor degenen die dat wel doen, is de helix-tatoeage een geweldige manier om dit te doen.

Helix Tattoo Variaties

Hieronder vindt u een lijst met verschillende variaties van de helixtattoo. We willen een paar voorbeelden van helix tatoeages voor u delen om te zien. Dit zou je een aantal geweldige ideeën moeten geven voor je volgende helix tattoo en als je creatief wilt worden, kun je je eigen ding doen.

Tribal Helix Tatoeage

De tribal helix tattoo is een zeer subtiele manier om je Polynesische trots te laten zien. Met kleine rechte lijnen of eilandontwerpen kun je je punt van het hebben van een tribale tatoeage overbrengen zonder je hele lichaam te vullen.

Bloemen Helix Tattoo

De floral helix tattoo is waarschijnlijk de meest populaire stijl van tatoeëren voor de helix. Van wilde bloemen tot rozen, het hebben van kleine bloemen die de helix van je oor oplopen, is een zeer sexy en sierlijke tatoeage die er geweldig uitziet en niet irritant is. De floral helix tattoo is een hele mooie tattoo en als je een helix tattoo overweegt, denk dan aan bloemen.

Astrologische Helix Tattoo

We houden echt van de astrologische helix tatoeages. Het is zo’n creatieve en leuke manier om de helix te tatoeëren. Je kunt gaan met kleine planeten of kleine sterren, maar je kunt jezelf een blik geven die ‘niet van deze wereld’ is. Het is ook erg bescheiden, zelfs als je je punt overbrengt dat je een fan bent van de ruimte.

Vine Helix Tatoeage

De vine helix tattoo is een zeer grillig uitziende tatoeage die je het gevoel geeft dat je echt van de natuur houdt. We zien dit en we denken aan Lord of the Rings of elfen. Je krijgt misschien niet dezelfde sfeer, maar over het algemeen is het gevoel van het waarderen van de natuur er met deze helix tattoo.

Uitbreiding Art Helix Tattoo

Als we zeggen uitbreiden zijn, hebben we het over een tatoeage die de helix raakt, maar ook aan de binnenkant van het oor zit. We hebben veel mandala’s tattoo geziened op deze manier en het bedekt een groot deel van het oor. Als je artiest een vaste hand heeft, ziet deze tatoeage er geweldig uit en valt hij op.

Drie Dots Helix Tattoo

De drie stippen helix tattoo is een van de meest bescheiden tatoeages die je op de helix kunt hebben, maar ook boordevol betekenis. Over het algemeen symboliseert deze tatoeage “Mijn gekke leven” of “Mi vida loca”. Dit is een tatoeage die spreekt over je levensstijl en als je dat wilt, zul je het nauwelijks kunnen zien.

Kleine Poten Helix Tattoo

Een schattige versie van deze tatoeage die we hebben gezien, is de poten helix tattoo. Het is echt een geweldige tatoeage voor de hondenliefhebber en het is nog steeds een erg leuke en sexy tatoeage. Voor de fervente hondenliefhebber die een helix tattoo wil, denk hier eens over na.

Helix Tattoo Betekenis 1
Helix Tattoo Betekenis 2
Helix Tattoo Betekenis 3
Helix Tattoo Betekenis 4
Helix Tattoo Betekenis 5
Helix Tattoo Betekenis 6
Helix Tattoo Betekenis 7
Helix Tattoo Betekenis 8
Helix Tattoo Betekenis 9
Helix Tattoo Betekenis 10
Helix Tattoo Betekenis 11
Helix Tattoo Betekenis 12
Helix Tattoo Betekenis 13
Helix Tattoo Betekenis 14
Helix Tattoo Betekenis 15
Helix Tattoo Betekenis 16
Helix Tattoo Betekenis 17
Helix Tattoo Betekenis 18
Helix Tattoo Betekenis 19
Helix Tattoo Betekenis 20
Helix Tattoo Betekenis 21
Helix Tattoo Betekenis 22
Helix Tattoo Betekenis 23
Helix Tattoo Betekenis 24
Helix Tattoo Betekenis 25
Helix Tattoo Betekenis 26
Helix Tattoo Betekenis 27
Helix Tattoo Betekenis 28
Helix Tattoo Betekenis 29
Helix Tattoo Betekenis 30
Helix Tattoo Betekenis 31
Helix Tattoo Betekenis 32
Helix Tattoo Betekenis 33
Helix Tattoo Betekenis 34
Helix Tattoo Betekenis 35
Helix Tattoo Betekenis 36
Helix Tattoo Betekenis 37
Helix Tattoo Betekenis 38
Helix Tattoo Betekenis 39
Helix Tattoo Betekenis 40
Helix Tattoo Betekenis 41
Helix Tattoo Betekenis 42
Helix Tattoo Betekenis 43
Helix Tattoo Betekenis 44
Helix Tattoo Betekenis 45
Helix Tattoo Betekenis 46
Helix Tattoo Betekenis 47
Helix Tattoo Betekenis 48
Helix Tattoo Betekenis 49