Waarom zijn lobpiercings zo populair?

Lobpiercings zijn de meest voorkomende oorpiercing. Zowat iedereen met piercings begon met de oorlel. Dus wat maakt lobpiercings zo populair?

Ze zijn een goede starter piercing

De reden dat lobpiercings zo populair zijn, is dat ze de ideale starter piercing zijn. Ze zijn veelzijdig en bieden allerlei potentiële looks en sieraden. Bovendien zien ze er geweldig uit op zichzelf of met andere piercings. Lobe’s zijn een veilige gok, en ze zijn ook:

  • Lage pijn
  • Eenvoudige genezing/verzorging
  • Kan op het werk worden gedragen
  • Compatibel

Lage pijn piercing

De pijngrens van elke persoon is uniek voor hen. Maar voor zowat iedereen is de oorlel de minst pijnlijke oorpiercing. Als je je zorgen maakt over pijn, is dit een goede plek om te beginnen met testen hoe andere piercings kunnen voelen.

Op onze piercing pijnschaal beoordelen we de lobben een 1/10. Het gebied is vlezig en gemakkelijk te doorboren.

Oorpiercing

Easy Healing &Care

Een piercing is een verbintenis. Je moet tijdens het hele genezingsproces op de hoogte blijven van je nazorgplan. Dit zorgt ervoor dat de piercing goed geneest, evenals de genezing versnelt en infectie voorkomt. En lobpiercings genezen snel.

Een kwab geneest meestal binnen 6-8 weken, terwijl uw typische kraakbeenoorpiercing 4 maanden of langer nodig heeft om te genezen. Het is een stuk makkelijker om met zo’n korte genezingsperiode bovenop je nazorg te blijven.

Genezing gaat niet alleen sneller, het is ook gemakkelijker. Bij veel piercings is er een hoger risico dat de sieraden vangen of geïrriteerd raken. Bijvoorbeeld het laten vangen van een kam op de piercing tijdens het borstelen van je haar, of een hoed die druk uitoefent op de oorbel. Bij een kwab zorgt de plaatsing ervoor dat dit soort problemen minder snel voorkomen. Toch moet je er voorzichtig mee zijn en natuurlijk voorkomen dat je het aanraakt.

Met een lager risico op irritatie zijn er minder opflakkeringen en is het gemakkelijk om een snelle en veilige genezingsperiode te hebben.

Je kunt ze op het werk dragen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan of hoopt op die volgende promotie, wil je geen risico’s nemen. Hoewel de meeste plaatsen tegenwoordig meer piercings op de werkplek accepteren, worden niet alle piercings even geaccepteerd. Gelukkig is er op de overgrote meerderheid van de werkplekken geen probleem met het dragen van lobpiercings.

Meestal is de enige keer dat ze niet zijn toegestaan, als oorbellen een veiligheidsrisico vormen of als het sieraad zelf aanstootgevend is. Maar als je op veilig speelt met een eenvoudige ring, diamant of stud, zou het goed moeten komen. Een set goed uitziende oorbellen kan daadwerkelijk helpen om je professionele uiterlijk te verbeteren.

Kwab Piercings

Variabiliteit &compatibiliteit

Een van de geweldige dingen van oorlelpiercings is hun veelzijdigheid. Zowat alle soorten sieraden, van noppen tot hoepels, zijn beschikbaar voor lobpiercings. Er zijn ook variaties, zoals de dwarse kwabpiercing waarbij een halter door de lengte van de kwab gaat.

Naast het feit dat ze veel opties op zichzelf hebben, zijn lobpiercings ook zeer compatibel met andere oorpiercings. Je kunt er meerdere gebruiken in de kwab, zoals in een verticale kwabpiercing. Ook worden ze opgenomen in de meeste samengestelde oorprojecten.

Koop een oorlelpiercing in Newmarket

Of het nu je eerste piercing is of een van de vele, een oorlelpiercing is een geweldige optie voor elk oor. Bij Pierced bieden onze deskundige piercers professionele piercings in een veilige en hygiënische omgeving. Boek vandaag nog een piercing, of bezoek ons in Newmarket in de Upper Canada Mall.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.