Hawk Tattoo Betekenis

Net als de adelaar is de havik een roofvogel met sterke kenmerken en veel symboliek. Als je iets over de havik weet, weet je dat deze vogel er niet een is om kleinzielig mee om te gaan. Ze hebben scherpe snavels en klauwen en zijn een van de meest bekwame jagers op de planeet. Dat recht daar is genoeg voor velen om te weten dat ze deze vogel op hun lichaam willen laten tatoeëren. Voordat je het doet, moet je de havik een beetje beter leren kennen.

De havik is een krachtig symbool en het is niet voor bangeriken. Als je op zoek bent naar iets delicaats, ga dan met een bloemtattoo of een hart. Als je op zoek bent naar een tatoeage die iets meer zegt over je krachtige geest en lichaam, laat dan een havikstattoo.

In dit bericht gaan we het hebben over de havik en geven we je enkele feiten, zodat je kunt begrijpen waarom de haviktattoo zo populair is. We zullen ook de symboliek achter de haviktattoo bespreken en wat het betekent voor die mensen die het op hun lichaam hebben getatoeëerd. Daarnaast zullen we kijken naar een paar variaties van de haviktattoo en de betekenis daarvan bespreken. Tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van dit, zou je je zelfverzekerder moeten voelen over het krijgen van een haviktattoo voor jezelf.

Over de Havik

Havik is een term die wordt gebruikt om de roofvogels in de Falconiformes-orde te groeperen. Haviken zijn te vinden op elk continent behalve Antarctica en er zijn ongeveer 270 soorten van deze prachtige vogel. Ze leven in vele soorten habitats, waaronder het regenwoud, moerassen, graslanden, bossen, bergen, prairies, kustgebieden en open savannes. Er zijn enkele soorten die bedreigd zijn, waaronder Cooper’s Hawk, vanwege vervuiling. De chemicaliën in het milieu kunnen eieren vernietigen. Naast chemische vervuiling worden de broedgebieden van de havik vernietigd.

Afhankelijk van de soort havik, kan het tot 5 pond groeien of zo klein zijn als 4 gram. De vrouwtjes zijn over het algemeen groter dan het mannetje. Wanneer we het hebben over de grotere soort havik (zoals een ruwpoothavik), kunnen ze een spanwijdte van 55 inch hebben terwijl ze een lengte van 22 inch bereiken.

Je hebt misschien de uitdrukking “hawk-eye” gehoord en het is er niet voor niets. Haviken zijn in staat om ongeveer 8 keer beter te zien dan de gemiddelde mens. Hun grote visie wordt over het algemeen gebruikt om hun prooi te spotten en ze kunnen het op meer dan 100 voet afstand doen. Bovendien kunnen haviken in kleur zien, wat anders is dan veel andere roofdieren.

Tijdens de jacht, wanneer de havik zijn volgende maaltijd ziet, kan hij door de lucht duiken met maximaal 150 mijl per uur. Ze rukken niet alleen prooien van de grond, maar ze kunnen ze ook uit de lucht halen. Zelfs als ze de prooi waar ze naar op zoek zijn niet vangen, zullen ze meestal een maaltijd vinden. De havik is een opportunistisch dier en zal eten wat er beschikbaar is. Dit omvat kleine knaagdieren zoals muizen tot grotere zoogdieren zoals konijnen en eekhoorns.

De havik is een soort vogel die migreert. De reis van de voedergebieden naar de broedgebieden elk jaar en ze kunnen elk jaar meer dan duizend mijl reizen om dit te doen. Er is geen specifieke tijd om met de havik te paren. Ze doen dit meestal in het vroege voorjaar of zelfs in de winter, maar veel hiervan hangt af van de geografische locatie van de havik. Wanneer ze paren, kiezen ze er één en slechts één. De enige manier waarop ze op zoek gaan naar een andere partner is als hun huidige sterft.

Hawk Tattoo Betekenis

Wanneer je de havik-tatoeage krijgt, weet dan dat je een sterk beeld op je lichaam laat tatoeëren. De havik tattoo is symbolisch voor vele eigenschappen, waaronder eer, intellect, sluwheid, adel, moed, communicatie en oorlog.

Als symbool helpt de havik om een niveau van bewustzijn in je geest en geest op te roepen dat je misschien nog niet eerder hebt gevoeld. Het brede perspectief en de observatievaardigheden van de havik zullen je helpen bij je wandeling door het leven. Je kunt niet vragen om een beter dier aan je zijde te hebben of in dit geval op je persoon te tatoeëren.

Er wordt gezegd dat de Havik een boodschapper is van het Goddelijke, Deva’s en Engelen. De focus die je van de havik krijgt, zal je helpen om je bewust te zijn van de dingen waarop je je moet concentreren en je moet voorbereiden.

Hawk Tattoo Variaties

In de loop van de tijd hebben we veel variaties van de haviktattoo hieronder gezien, we gaan er een paar bespreken en praten over de betekenis erachter. Bekijk deze voorbeelden en hopelijk helpen ze je om wat ideeën op te doen voor je volgende havikstattoo.

Tribal Hawk Tatoeage

De tribal hawk tattoo is er een die erg populair is onder eilandbewoners en fans van Polynesische tatoeages. De havik staat bekend als een sterk symbool en in combinatie met de symboliek van de tribale tatoeage, brengt het het idee van kracht en eer naar huis zoals het is met de eilandstrijder.

Rode Staart Havik Tattoo

De rode staart hawk is een van de bekendste haviken in de soort. Het zijn grote roofvogels en symboliseren de kracht en moed die haviken bekend staan te hebben. Het is de op een na grootste havik in Noord-Amerika en een efficiënte jager. De rode staarthavik is waarschijnlijk de meest bekende havik en daarom zul je hem in veel tatoeages zien.

Hawk Ogen Tattoo

De hawk eyes tattoo is representatief voor de visie en helderheid waar de havik bekend om staat. Door deze tatoeage te krijgen, zou men kunnen hopen de helderheid en focus van de havik op te roepen. Het helpt niet alleen in het leven, maar de doordringende blik van de havik ziet er ook geweldig uit.

Hawk Feather Tatoeage

De haviksveertattoo is een andere manier om de eigenschappen van de havik weer te geven zonder een grote tatoeage te krijgen die veel ruimte op het lichaam in beslag neemt. Het is een subtiele maar onderscheidende tatoeage die de boodschap overbrengt.

Hawk Tattoo Betekenis 1
Hawk Tattoo Betekenis 2
Hawk Tattoo Betekenis 3
Hawk Tattoo Betekenis 4
Hawk Tattoo Betekenis 5
Hawk Tattoo Betekenis 6
Hawk Tattoo Betekenis 7
Hawk Tattoo Betekenis 8
Hawk Tattoo Betekenis 9
Hawk Tattoo Betekenis 10
Hawk Tattoo Betekenis 11
Hawk Tattoo Betekenis 12
Hawk Tattoo Betekenis 13
Hawk Tattoo Betekenis 14
Hawk Tattoo Betekenis 15
Hawk Tattoo Betekenis 16
Hawk Tattoo Betekenis 17
Hawk Tattoo Betekenis 18
Hawk Tattoo Betekenis 19
Hawk Tattoo Betekenis 20
Hawk Tattoo Betekenis 21
Hawk Tattoo Betekenis 22
Hawk Tattoo Betekenis 23
Hawk Tattoo Betekenis 24
Hawk Tattoo Betekenis 25
Hawk Tattoo Betekenis 26
Hawk Tattoo Betekenis 27
Hawk Tattoo Betekenis 28
Hawk Tattoo Betekenis 29
Hawk Tattoo Betekenis 30
Hawk Tattoo Betekenis 31
Hawk Tattoo Betekenis 32
Hawk Tattoo Betekenis 33
Hawk Tattoo Betekenis 34
Hawk Tattoo Betekenis 35
Hawk Tattoo Betekenis 36
Hawk Tattoo Betekenis 37
Hawk Tattoo Betekenis 38
Hawk Tattoo Betekenis 39
Hawk Tattoo Betekenis 40
Hawk Tattoo Betekenis 41
Hawk Tattoo Betekenis 42
Hawk Tattoo Betekenis 43
Hawk Tattoo Betekenis 44
Hawk Tattoo Betekenis 45
Hawk Tattoo Betekenis 46
Hawk Tattoo Betekenis 47
Hawk Tattoo Betekenis 48
Hawk Tattoo Betekenis 49