Hanger Tattoo Betekenis

Hangers, of kleerhangers, zijn een hulpmiddel dat door bijna iedereen wordt gebruikt die graag hun kleding in goede conditie houdt. Het belangrijkste doel van een kledinghanger is om uw shirts, jassen, jassen, jurken, broeken en elk ander kledingstuk vast te houden dat vrij moet zijn van rimpels. De kleerhanger hangt aan een steunbalk en heeft een haak aan de bovenkant. De onderste helft van de kleerhanger, het deel dat de kleding vasthoudt, is in een driehoekige vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de shirts of wat dan ook omhoog wordt gehouden om zijn vorm te behouden zonder een hoop rimpels te veroorzaken. De twee onderste hoeken van de driehoekige kleerhanger zijn breed genoeg om onder het shirt te gaan om de schouders van het shirt omhoog te houden. Hierdoor kan het shirt worden uitgespreid en krijgt het voldoende luchtstroom om het niet te laten kreuken of een muffe geur te krijgen.

Er zijn een paar verschillende versies van de kleerhanger. Degene die het meest wordt gebruikt, is een ding metaaldraad dat is gedraaid en verwrongen in het object dat we allemaal kennen. Een andere versie van dit object heeft dezelfde driehoekige vorm, maar aan de onderkant van de hoeken zitten klemmen. Deze klemmen worden gebruikt om kledingstukken vast te houden zonder dat de kledinghanger in de kleding zit. Deze klemmen worden meestal gebruikt voor het klemmen van broeken aan de hanger in plaats van de broek door de driehoek te laten draperen, waardoor ongewenste vouwen ontstaan. Deze worden vooral gebruikt bij een broek.

Als je ooit een kledinghanger tattoo hebt gezien en je hebt afgevraagd wat het betekent, ben je niet de enige. Afhankelijk van wie deze tatoeage draagt, kan het een aantal verschillende dingen betekenen. Iedereen heeft een verhaal dat samengaat met hun tatoeages, voor het grootste deel kan de kledinghanger tattoo vrij specifiek zijn. Maar nogmaals, net als elke tatoeage hebben ze allemaal een speciale betekenis voor het individu dat het draagt.

Sommige fashionista’s besluiten om de kledinghanger tattoo te laten zetten als een manier om hun liefde voor kleding te vertegenwoordigen. Anderen hebben daar echter een heel andere reden voor. Als u besluit om een kledinghanger tattoo te laten zetten, is dit iets heel belangrijks dat u moet weten voordat u dit doet. Als je een pro-life / pro-choice pleitbezorger bent die gelooft in het hebben van het recht op een veilige abortus, is deze tatoeage precies wat je zoekt.

Symbolisme

Nogmaals, wat je ook als tatoeage krijgt, is je tatoeage, het heeft zijn eigen betekenis. De recente populariteit van de kledinghanger tattoo heeft het spel echter een beetje veranderd. Pro-life / pro-choice voorstanders hebben tatoeages van kledinghangers gekregen als een manier om te protesteren tegen degenen die proberen hun rechten op abortussen weg te nemen. Het lichaam van een vrouw is iets waar ze mee moet kunnen doen wat ze wil. Helaas zijn er mensen die hier fel tegen zijn. Sinds het begin der tijden zijn er vrouwen die het een betere keuze vonden om het kind dat ze misschien krijgen niet te krijgen.

Met wetten en mensen die vechten tegen vrouwen die abortussen ondergaan, heeft het ertoe geleid dat de vrouw vreselijke en onhygiënische dingen doet, zoals het hebben van ‘back alley abortussen’ met kleerhangers. Deze manier van abortus is verschrikkelijk en het is een vreselijke gebeurtenis die sommige vrouwen hebben moeten doen vanwege wetten tegen de procedure. Het laten zetten van een tatoeage van een kledinghanger laat anderen weten dat je met hen bent in hun strijd tegen het nodig hebben van een abortus die de wet anders zegt.

Ontwerpen

Als je een pro-life / pro-choice pleitbezorger bent en hebt besloten om dat te vertegenwoordigen, trots te zijn op wie je bent en je vrijheid van meningsuiting om je uit te spreken tegen dergelijke onderwerpen, kan de kledinghanger tattoo een goede keuze voor je zijn. Hoewel een kledinghanger vrij eenvoudig en typisch is, zijn er andere manieren om de creativiteit te verhogen voor een meer in het oog springend stuk. Hieronder staan voorbeelden van de kledinghanger tattoo, samen met de verschillende stijlen en ontwerpen die sommigen hebben gekregen. Plaatsing is ook een ander belangrijk onderdeel van deze tatoeage, dat ook zal worden besproken.

Hou vol

De uitdrukking ‘hang in there’ is perfect voor dit specifieke stuk. Het is niet alleen een kleerhanger waarin kleding wordt opgehangen, het is ook een inspirerende boodschap aan degenen die pro-life / pro-choice zijn. Met deze zin op de onderste helft van de kledinghanger; bijna alsof de draad van de hanger de woorden zelf uitspelt, kan ‘hang in there’ worden geschreven. Dit draagt bij aan de creativiteit van de kledinghanger tattoo en het stuurt ook een duidelijke boodschap over wat de tatoeage signaleert.

Degenen die deze tatoeage zien die dezelfde strijd doormaken, zullen het gevoel hebben dat het een boodschap is, het geeft hen net iets meer kracht. Degenen die ook het verlies van een ongeboren kind hebben moeten lijden, kunnen dit als een tatoeage krijgen als een dagelijkse herinnering om hun hoofd omhoog te houden. Een tatoeage zoals dit is vrij eenvoudig in ontwerp, waardoor het een tatoeage is die je zowat elke maat en elke gewenste plaats kunt krijgen. De zin onderaan geëtst in de bedrading van de hanger kan echter moeilijk in kleine woorden worden gedaan. Dit specifieke stuk moet groot genoeg zijn voor anderen om de boodschap te zien.

Kleding Hanger Hart

Het typische en eenvoudige ontwerp van de kledinghanger is de meest populaire tatoeage van dit soort. Als je het unieke ervan wilt vergroten en een inspirerende boodschap wilt sturen die in alle talen wordt opgemerkt, is het ontwerp van een hart in de kleerhanger of de kledinghangerdraden die een hart vormen een geweldig idee. Zoals hierboven vermeld met de zin in de kledinghangerdraden, wordt het hart op dezelfde manier gedaan. Vaker op de onderste helft van de kledinghanger kan het hart worden geëtst.

Het symbool van het hart op het gebogen hangergedeelte zelf is ook een optie. Het samen hebben van een hart en een kledinghanger stuurt een signaal van hoop en inspiratie naar degenen die ook pro-choice / pro-life zijn. Dit hartstuk in de kleerhanger is een geweldig stuk over het feit dat het in alle talen van over de hele wereld kan worden begrepen. Deze tatoeage is zo eenvoudig dat het zo groot of klein kan zijn als je zou willen. Een voorgestelde plek voor deze tatoeage, als je wilt dat deze zichtbaar is, zou op de pols zijn.

Hanger Tatoo Betekenis 2
Hanger Tatoo Betekenis 3
Hanger Tatoo Betekenis 4
Hanger Tatoo Betekenis 5
Hanger Tatoo Betekenis 6
Hanger Tatoo Betekenis 7
Hanger Tatoo Betekenis 8
Hanger Tatoo Betekenis 9
Hanger Tatoo Betekenis 10
Hanger Tatoo Betekenis 11
Hanger Tatoo Betekenis 12
Hanger Tatoo Betekenis 13
Hanger Tatoo Betekenis 14
Hanger Tatoo Betekenis 15
Hanger Tatoo Betekenis 16
Hanger Tatoo Betekenis 17
Hanger Tatoo Betekenis 18
Hanger Tatoo Betekenis 19
Hanger Tatoo Betekenis 20
Hanger Tatoo Betekenis 21
Hanger Tatoo Betekenis 22
Hanger Tatoo Betekenis 23
Hanger Tatoo Betekenis 24
Hanger Tatoo Betekenis 25
Hanger Tatoo Betekenis 26
Hanger Tatoo Betekenis 27
Hanger Tatoo Betekenis 28
Hanger Tatoo Betekenis 29
Hanger Tatoo Betekenis 30
Hanger Tatoo Betekenis 31
Hanger Tatoo Betekenis 32
Hanger Tatoo Betekenis 33
Hanger Tatoo Betekenis 34
Hanger Tatoo Betekenis 35
Hanger Tatoo Betekenis 36
Hanger Tatoo Betekenis 37
Hanger Tatoo Betekenis 38
Hanger Tatoo Betekenis 39
Hanger Tatoo Betekenis 40
Hanger Tatoo Betekenis 41
Hanger Tatoo Betekenis 42
Hanger Tatoo Betekenis 43
Hanger Tatoo Betekenis 44