Gorilla Tattoo Betekenis

Wat mij betreft is de gorilla een van de slechtste dieren in het dierenrijk. Ze zijn groot, slim en fel. Tegelijkertijd zijn ze soms begripvol en medelevend. Ze zijn een van de meest mensachtige wezens ter wereld. Alleen omdat ze onze taal niet spreken, betekent niet dat ze niet begrijpen wat er aan de hand is en dat is wat zo indrukwekkend is aan deze dieren. Het is zelfs bekend dat ze gebarentaal leren, zodat ze met mensen kunnen communiceren.

Al het bovenstaande zijn geweldige redenen om de gorilla te laten labelen als je favoriete dier. Dus de persoon die de gorilla als zijn favoriete dier heeft, kan een t-shirt krijgen, misschien een kostuum, of doen wat de meeste mensen doen dat ik ken en dat is een gorilla-tatoeage laten zetten. Dit is een van de beste manieren om je liefde voor de gorilla te tonen en mogelijk gebruik te maken van enkele van de kenmerken of kracht die verband houden met de gorilla

In deze post gaan we het hebben over de gorilla en geven we je een aantal coole feiten om op te kauwen. We zullen het ook hebben over de symboliek die geassocieerd wordt met de gorilla en wat het betekent om een gorilla tattoo te hebben. Vaak zal de betekenis van de gorillatattoo veranderen op basis van wie het draagt, maar we zullen er hoe dan ook over praten. We zullen ook enkele variaties van de gorillatattoo bespreken en wat het betekent voor de mensen ermee.

Over de Gorilla

De gorilla is een grondbewonend dier dat zich grotendeels voedt met het plantenleven. Ze leven in de bossen van centraal Sub-Sahara Afrika. Er zijn twee soorten gorilla’s. Je hebt de westelijke gorilla’s en de oostelijke gorilla’s, en beide zijn bedreigd. Gorilla’s zijn de grootste levende primaten op de planeet. Een ander fascinerend feit over de gorilla is dat hun DNA ongeveer 95% tot 99% vergelijkbaar is met dat van een mens. Na de chimpansee en bonobo is de gorilla de dichtstbijzijnde levende verwant aan de mensheid.

Hoewel de gorilla dat kleine deel van het Sub-Sahara bos in Afrika bewoont, kunnen ze in een grote verscheidenheid aan hoogten leven. Je hebt berggorilla’s die leven in de nevelwouden die variëren van 2.200 tot 4.300 meter en de laaglandgorilla’s die leven in de laaglandmoerassen en dichte bossen op zeeniveau.

Behalve dat ze weten dat ze bedreigd zijn, is er geen rekenschap van de westelijke laaglandgorilla vanwege hun afgelegen leefsituatie. De cross river gorilla is het dichtst bij uitsterven met niet meer dan 300 van hen die in het wild leven.

Een van de redenen waarom mensen zoveel van gorilla’s houden, is vanwege hun intelligentie. Als je ogen sluit met een gorilla, weet je gewoon dat er veel in hun hoofd omgaat. Ze staan zo dicht bij ons in DNA, velen voelen dat er een verband is. Gorilla’s kunnen met ons communiceren, hulpmiddelen gebruiken en meer dan 25 verschillende geluiden maken. Een van de beroemdste gorilla’s die er bestond, heette Koko en kon meer dan 1.000 woorden ondertekenen terwijl hij ongeveer 2.000 woorden in de Engelse taal kon begrijpen.

Gorilla’s kunnen niet alleen communiceren met mensen, ze communiceren ook met hun jongen door middel van ‘babypraat’. Wetenschappers hebben deze gorillamoeders bestudeerd en merken op dat ze zeer repetitieve en tactiele gebaren naar hun jongen gebruiken.

Geloof het of niet, de gorilla bouwt nesten om in te slapen. Dit geldt voor de grond of in een boom waar ze takken, bladeren en ander bosmateriaal zullen gebruiken om hun slaapgedeelte te bouwen. Het is een manier waarop wetenschappers de bevolking kunnen schatten.

Gorilla Tattoo Betekenis

Omdat de gorilla een eng dier kan zijn, kunnen mensen de gorillatattoo associëren met alleen kenmerken zoals kracht, wreedheid en agressie. De gorilla is echter een van de meer medelevende wezens in het dierenrijk.

De gorilla is een heel sociaal wezen. Je kunt dit zien door te kijken naar hun communicatie met andere gorilla’s en hun communicatie met mensen in gevangenschap. Als je in hun ogen kijkt, zie je een diepere betekenis en weet je dat er veel wijsheid schuilgaat achter die ogen.

Op deze manier zijn ze heel menselijk en verbinden we ons met hen. Bij het zoeken naar betekenis in de gorilla tattoo, kunnen we voorbij communicatie kijken en ingaan op andere betekenissen zoals mededogen, waardigheid, loyaliteit, verantwoordelijkheid en leiderschap. Als je merkt dat de symboliek van de gorillatattoo draait om de onbaatzuchtigheid in tegenstelling tot individualisme, dan heb je gelijk.

Bovendien vertegenwoordigt de gorillatattoo wijsheid en intelligentie. De gorilla heeft veel diepte en is zeer intelligent, dus bij het krijgen van de gorilla-tatoeage kun je misschien enkele van die eigenschappen aanboren.

Gorilla Tattoo Variaties

Omdat de gorilla zo’n uniek en complex dier is, kun je veel variaties van de gorillatattoo zien. De might variëren van boos tot blij en zorgzaam. Hieronder staan een paar manieren waarop we de gorilla tattoo hebben gezien en we wilden ze noemen.

Felle Gorilla Tattoo

We weten allemaal dat de gorilla een fel dier kan zijn en de felle gorilla tattoo is een manier om de rauwe kracht van de gorilla te laten zien. Hoe intelligent ze ook zijn, een gorilla kan extreem agressief zijn als hij wordt geprovoceerd. Je moet de gorilla respecteren of een kans nemen om gekwetst te worden.

Kalme Gorilla Tattoo

Hoe agressief de gorilla ook kan zijn, ze worden ook beschouwd als denkers. De tatoeage van de gorilla in een kalme staat of denken is een manier om iemand te laten weten dat je niet alleen maar kracht en vechtlust bent. Wanneer de gorilla op deze manier wordt afgebeeld, symboliseert dit diepe gedachten en een gevoel van vrede.

Gorilla en Baby Tattoo

Gorilla’s zijn ook erg verbonden met hun jongen. Misschien vind je iemand die een tatoeage van de gorilla krijgt met hun jongen die hun connectie met hun eigen kinderen laten zien. Er is een sterke band tussen de moedergorilla en haar jongen. Ze is zorgzaam en beschermend, dus als je eraan denkt om met haar kroost te knoeien, wil je misschien nog eens nadenken.

Gorilla Tattoo Betekenis 1
Gorilla Tattoo Betekenis 2
Gorilla Tattoo Betekenis 3
Gorilla Tattoo Betekenis 4
Gorilla Tattoo Betekenis 5
Gorilla Tattoo Betekenis 6
Gorilla Tattoo Betekenis 7
Gorilla Tattoo Betekenis 8
Gorilla Tattoo Betekenis 9
Gorilla Tattoo Betekenis 10
Gorilla Tattoo Betekenis 11
Gorilla Tattoo Betekenis 12
Gorilla Tattoo Betekenis 13
Gorilla Tattoo Betekenis 14
Gorilla Tattoo Betekenis 15
Gorilla Tattoo Betekenis 16
Gorilla Tattoo Betekenis 17
Gorilla Tattoo Betekenis 18
Gorilla Tattoo Betekenis 19
Gorilla Tattoo Betekenis 21
Gorilla Tattoo Betekenis 22
Gorilla Tattoo Betekenis 23
Gorilla Tattoo Betekenis 24
Gorilla Tattoo Betekenis 25
Gorilla Tattoo Betekenis 26
Gorilla Tattoo Betekenis 27
Gorilla Tattoo Betekenis 28
Gorilla Tattoo Betekenis 29
Gorilla Tattoo Betekenis 30
Gorilla Tattoo Betekenis 31
Gorilla Tattoo Betekenis 32
Gorilla Tattoo Betekenis 33
Gorilla Tattoo Betekenis 34
Gorilla Tattoo Betekenis 36
Gorilla Tattoo Betekenis 37
Gorilla Tattoo Betekenis 38
Gorilla Tattoo Betekenis 39
Gorilla Tattoo Betekenis 40
Gorilla Tattoo Betekenis 41
Gorilla Tattoo Betekenis 42
Gorilla Tattoo Betekenis 43
Gorilla Tattoo Betekenis 44
Gorilla Tattoo Betekenis 45