Hoe onze lichaamssieraden werken bij Pierced

Bij Pierced verkopen we een brede selectie sieraden, zowel in onze studio’s als online. Verschillende soorten sieraden worden gemaakt voor verschillende soorten piercings en levensstijlen. Of u nu iets wilt voor dagelijks gebruik, of speciale gelegenheden, wij hebben u gedekt! Blijf lezen om meer te weten te komen over de verschillende stukken die we te bieden hebben, evenals hoe u kunt bepalen welk type sieraden het beste voor u kan werken!

Draadloze sieraden

Draadloze sieraden zijn tegenwoordig de toonaangevende standaard voor sieraden in de piercingindustrie. Het biedt een breed scala aan meter- en paalopties, waardoor het universeel kan worden gedragen in een reeks piercings.

“Threadless” verwijst naar de verbindingsmethode die dit sieraad gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden – er zijn geen draden. De decoratieve kop heeft een sterke pin die uitsteekt om in de paal te passen. Deze pin wordt gebogen door je piercer en de spanning veroorzaakt door de buiging van de pin in de paal houdt de sieraden bij elkaar.

Draadloze sieraden

Hoe ernstiger de bocht, hoe strakker de decoratieve kop in de paal zit. Een groot deel van onze interesse met draadloze sieraden is de aangeboren veiligheidsfunctie die het biedt. Als uw sieraden ergens op vast komen te zitten, moet de verbinding worden gescheiden voordat de huid breekt.

Omdat er geen draden zijn, is er geen draaien nodig om het te verwijderen. Je zet gewoon de paal schrap en trekt het hoofd eraf. Dit is gemakkelijker gezegd dan soms gedaan, omdat overuren gedroogd bloed en lymfe van het genezingsproces tussen de twee kunnen verharden, waardoor het kieskeurig is om te verwijderen. Als u een van onze sieraden wilt laten verwijderen of opnieuw moet installeren in een bestaande piercing, bieden we die diensten gratis aan.

Intern schroefdraad sieraden

Intern geregen sieraden hebben draad, dus het zal draaien nodig zijn om te verwijderen. Denk bij het losdraaien van sieraden aan ‘lefty loosey, righty tighty’. We dragen een aantal decoratieve tops in deze stijl, maar we zien het vooral gebruikt in navel, tepel, genitale en orale sieraden.

Als u intern sieraden met schroefdraad draagt, moet u ervoor zorgen dat u elke 3-4 dagen controleert op strakheid. We raden u meestal aan om dit onder de douche te doen, wanneer uw handen schoon zijn.

Intern schroefdraad sieraden

Intern schroefdraad sieraden is anders dan het algemene begrip van draad sieraden. In plaats van dat de paal zichtbare schroefdraad heeft, doet de bal dat en schroeft hij in de paal. Dit is veiliger voor je piercing omdat er geen externe draden zijn om de wond waar je de sieraden doorheen steekt te knippen en te scheuren.

Intern geregen tops passen alleen op palen die dezelfde meter hebben als de threading, dus ze zijn niet zo universeel als threadless sieraden.

Clickers

Deze stijl van ring wordt meestal een “clicker” genoemd omdat deze open en dicht klikt. Er is een klein scharnier aan het ene uiteinde en een kliksluiting aan het andere uiteinde. We houden van clickers omdat ze de gemakkelijkste stijl zijn om te verwijderen en opnieuw te installeren voor clients, en ze zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal stijlen.

Clicker

Verwijdering is vrij eenvoudig. Je zet het lichaam van de ring schrap en trekt de kliksluiting open. Zorg ervoor dat u voorzichtig bent om het scharniermechanisme of uzelf niet te beschadigen.

Naad Ringen

Om een naadring te openen, zet je beide zijden van de ring bij de naad schrap en draai je ze uit elkaar. Soms maken mensen de fout om de twee uiteinden uit elkaar te trekken, waardoor de ring uit vorm wordt gebogen. Dit is zeker een lastige beweging voor de meeste klanten – dus we raden ten zeerste aan om ons te bezoeken in een van onze studio’s om u te helpen.

Naad Ring

Naadringen zijn geweldig voor gebieden waar u dunnere sieraden wilt dragen, of gebieden waarvan u weet dat u niet van plan bent om vaak te wisselen. Omdat ze geen ingewikkeld scharniermechanisme hebben, zul je merken dat ze vaak goedkoper zijn dan hun clicker-tegenhanger.

Vaste kraalringen

Vaste kraalring

Deze ringen gebruiken dezelfde openings- en sluitmethode als naadringen, maar in plaats van een schone naad zie je een kraal of een decoratieve cluster bij de naad.

Captive Kraal Ringen

Captive kraalringen hebben een kraal met twee inkepingen die op hun plaats worden gehouden door de druk die erop wordt uitgeoefend vanaf beide uiteinden van de ring. Vaker wel dan niet, zijn er gereedschappen nodig om dit sieraad te installeren en te verwijderen. Pierced is een volledig wegwerpstudio, dus we hebben hier niet altijd het juiste gereedschap voor.

gevangen Kraal Ring

Nu je alle verschillende soorten sieraden kent die we bij Pierced aanbieden, is het tijd om je maat te bepalen! Als u in staat bent om een van onze studio’s te bezoeken, zullen onze medewerkers u graag helpen met het meten van u.

Hoewel, als je niet in staat bent om de studio in te komen, geen probleem! We hebben created een complete gids over hoe u uw sieradengrootte thuis kunt bepalen. Klik hier om te zien hoe je lichaamssieraden kunt meten.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.